Lanetlenmiş Gibi

En güzel günlerim gitti 27 yaşından sonra ne önemi var ki
Daha güzel günler var kalan yillarda. Nasıl ne önemi var oturup böyle ölmeyi mi bekleyeceksiniz 1 gününüz bile kalsa tadını çıkarın geçmiş 27 yılın acısını cikartin.

En güzel günlerim gitti 27 yaşından sonra ne önemi var ki
Kimsenin hayatı muhteşem değil. Ben 23 yaşında atanır atanmaz evlenip 25 yaşında kucağımda çocuğumla üstelik takıları satılmış paralar hiç edilmiş, 120bin liralık kredi borcunu ödemek üzere eski eşi tarafından dolandırılmış, aldatılmış bur kadinim. Ailem bile kendilerine muhtaç gördükleri için itip kakip horgorduler . İçim yara dolu . Ama etrafımdakiler bilmez . İşimde yükseldim, maaşım eski eşimden de çevremdeki birçok erkekten de yüksek ama huzurum yok. Ne yaptım biliyormusun .eksiğimi farkettim. Sınır çizemeyen , hemen yelkenleri salan bir yapım var. Azda olsa dik durmayı öğrendim. Annem bile bundan memnun değil. Cunku eski ezik yok karşısında. Yara ala ala güçleniyoruz. Sende öğreneceksin. Önce kendine değer ver , sınır çiz. Kardeşimin kapısını tıklayıp geelll lafını duymadan kapıyı açamayan annem benim odama baskın yapan polisler gibi girer mesela. Artık odaya böyle girilmez kapıyı çal diyorum.kavga çıkacaksa da diyorum ki bunun için kavga çıkıyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil, bunu engeline vs de bağlama. Çok sağlıklı ve güzelim de ama bende neler yaşadım yazıyor yukarıda

canım benim haklısın insan yaşadıklarından dolayı yaşamanın boş olduğunu düşünebiliyor. bende terapi alıyorum ilaçda kullandım senelerce. inan tek sen değilsin. zor biliyorum bende psikolojik olarak çok umutsuz zor günler geçirdim ama bir gün herşey değişebiliyor bak inan bana sadece bir gün. ama o güne kadar sabretmen lazım. bir gün her şey güzel olacak inan bana. okulda dalga geçen zorbalık yapanları umursama onlar elbette yaptıklarının karşılıklarını er ya da geç yaşayacaklar. bu hayatta hiçbir şey boşa gitmiyor kimsenin yaptığı da yanına kar kalmıyor buna emin ol vakti gelince herkes ettiğini buluyor hemde tek bu dünyada değil, onlar iki taraftada ettiklerinin karşılığını bulacaklar. ve bir tanıdığımız var doktor onunda kalca çıkıklığı var ama kadın doktor ve çok saygı duyulan birisi… dua et Allaha sığın ve ders çalışıp eline bir meslek almaya bak ne olursa olsun bu dünyada tek senin başına gelmediğini ve herkesin bir şekilde mücadele etmek zorunda olduğunu unutma

Evet alacam zaten ama düşünsenize hayatın her alanında imtihan oldum
Ay ne imtihanı ya. Asla anne baba olmaması gereken hasta ruhlu insanlar ve yaptıklarının bedelini odemeyislerinin bir hukuki karşılığı olmaması. Ozel durumundan dolayı calisma şansının az olması. Geçim sıkıntısı çekecek olman. Bunlar mı imtihan? Düzgün bir ülkede düzgün bi sistemde bunlardan hangisi "aşılamaz" bir sorun olurdu hiç düşünüyor musun? Niye bazıları böyle imtihanlara mecburken bazılarının hayatı sadece güneşli gunlerden ibaret? Siz böyle her şeye imtihan deyin ki güneşli gunlerle sefa süren azinligin güneşi hiç batmasın gerçi. Doğru

Çok geçmiş olsun.Bende çok nazik iyi huylu karakterim insanlar eli maşalı kişilerden çok çekiniyor öyleleri daha çok değer görüyor

Ne kadar güzel yazmışsınız.Asla anne babası olmaması gereken hasta ruhlu iki insan .Çocuğuna sakat diye hitap eden anne baba

Kurban psikolojisinde olduğunuz sürece mutlu olmamız imkansız. Geçmiş ve gelecek yok, sadece şimdi var. Toparlanmak tamamen sizin elinizde.
kesinlikle katılıyorum bu yazılana .
evet çok zor başından geçenler.
ama oturup ahlanıp vahlanmak, öyle olmuştu, o bunu demişti bir şeyi değiştirmeyecek.
bulunduğun ortamda sihirli değnek de değmeyeceğine göre ya çırpınıp kendin için bir şeyler yapmaya başlayacaksın ya da böyle bir 27 daha gider.

Doğru diyorsunuz isyan edip geçmişe bakmak bana birşey katmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…