Kimsenin hayatı muhteşem değil. Ben 23 yaşında atanır atanmaz evlenip 25 yaşında kucağımda çocuğumla üstelik takıları satılmış paralar hiç edilmiş, 120bin liralık kredi borcunu ödemek üzere eski eşi tarafından dolandırılmış, aldatılmış bur kadinim. Ailem bile kendilerine muhtaç gördükleri için itip kakip horgorduler . İçim yara dolu . Ama etrafımdakiler bilmez . İşimde yükseldim, maaşım eski eşimden de çevremdeki birçok erkekten de yüksek ama huzurum yok. Ne yaptım biliyormusun .eksiğimi farkettim. Sınır çizemeyen , hemen yelkenleri salan bir yapım var. Azda olsa dik durmayı öğrendim. Annem bile bundan memnun değil. Cunku eski ezik yok karşısında. Yara ala ala güçleniyoruz. Sende öğreneceksin. Önce kendine değer ver , sınır çiz. Kardeşimin kapısını tıklayıp geelll lafını duymadan kapıyı açamayan annem benim odama baskın yapan polisler gibi girer mesela. Artık odaya böyle girilmez kapıyı çal diyorum.kavga çıkacaksa da diyorum ki bunun için kavga çıkıyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil, bunu engeline vs de bağlama. Çok sağlıklı ve güzelim de ama bende neler yaşadım yazıyor yukarıda