Lanet olası babam

Nişanlınız, ya bu durumu yüzünüze vurursa yarın?
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama erkekler maalesef aile ilgili vurmayı severler.

Kızınızı bu süreçte babasına bırakamaz mısınız?

Ayrı eve çık demesi kolay ama kiralar faturalar aldı başını gidiyor he iyi bir mesleği varsa onu bilemem ama mesleği olmayan birisi askeri ücret alıp ev tutamaz bence en ucuz kira 1000 tl oda harabe. Siz eğer nişanlınıza güvenebiliyorsanız tek çağreniz orası ama şöylede birşey var olurda nişanlısız ilerde sorun çıkarırsa gidicek yeriniz kalmaz siz en iyisi iş bulun şimdiden çalışıp para biriktirin güvenceniz olsun

Yaşadıgınız çok üzücü evet..ancak bir kız çocugu annesi olarak nişanlınızın evine gitmeyin lütfen..kimseye güven yok artık çünkü..ilk başta herkes iyi herkes anlayışlı..inşallah yanılmazsınız ama belli olmaz bu işler..

Evet vardı ama biz anlaşamadık
Ilkinde rızası yoksa şimdi yine rızası olmayan biriyle berabersen karşı çıkmakta haklı diyecektim. Öyle değilmiş. Ama madem nisanlanmaniza izin verdi şimdi neden arıza çıkarıyor ?

9 yaşında kız çocuğu ile ne kadar nişanlım desen de bir yabancının evine gitmek doğru değil. Tek olsan neyse. Biraz sabırlı ol. Tek başına bir eve cik. 9 yasındaki bir cocuk kendini idare edebilir sen çalışırken.

Dayak çok kötü bir olay. Keşke baban biraz daha anlayışlı olsaydı da sen de rahat etseydin. Allah yardımcınız olsun

Nişanlım için değil kredi kartından çıktı kavga ve eski meselelere kadar gitti bahane arar gbi sanki kavgaya

Nişanlım için değil kredi kartından çıktı kavga ve eski meselelere kadar gitti bahane arar gbi sanki kavgaya
Ben nişanlı yüzünden tartıştınız zannettim. O zaman sen haklısın ama yine de gitme nisanlinin evine. Bak hepimiz sana aynı şeyi söylüyoruz. Baban hatasını anlar inşallah canım. ❤❤

Babasıyla görüşmüyo kızım nişanlıma baba diyo
Yaşadıklafınıza üzüldüm ama elin adamına niye baba diyor çocugunuz nasıl izin verdiniz buna. Size tavsiyem tek başına ayakta durmak için çalışın ve ev tutun nişanlızı kaç senedir tanıyorsunuz bilmiyorum ama daha çok iyi tanıyın
Yanlış yapmamak için iyice düşünün. Evliliği düşünmeyin şimfilik

siz gitmek yerine niye polis çağırmıyorsunuz ?
darp raporu almıyorsunuz
birde ne olursa olsun
nişanlınıza senden başka kimsem yok imajı vermeyin
çok pişman eder

Kız çocuk yetişme döneminde üvey baba. Bilemedim ya. Umarım mecburiyetten evlenmiyorsunuzdur. Keşke çalışıp kendinize yetecek küçük bir hayat kursanız kızınızla. Hakkınızda hayırlısı

Anneni de alamaz misin annecigini dövmüyor mu vicdansiz herif kocaman da adam torunu olmus yaptiklarina bak utanmaz.

Baban sonucta. Nişanlım seni sahipsiz bulup sonra başına kakmicani nerden biliyorsun? Maddi imkanın varsa ayrı eve çık, yoksa hicbir yere gitme.

o evden çıkacaksanız nikahlı çıkın kesinlikle.. nikah kadınların haklarını korumak içindir sizi hak sahibi yapar söz sahibi yapar..

kızınızı emanet edecek kadar güveniyo rmusunuz bu nişanlıya..

nişanlı mı , sevgili mi, kocaya kaçma durumu mu?

Eskiden böyleymis denilen hersey tekrar yasaniyor sanki artik bu devirde .. eslerinden siddet gören Kadinlar, Babalarindan öylesine .. Zaman gittikce kötüye gidiyor Allah sonumuzu hayir etsin

9 yaşında bir çocuk evde tek kalabilir bu bir..
bu zamana kadar ayrı eve çıkmayarak en büyük hatayı yapmışsınız bu 2.
nişanlınız ile aynı evde yaşayınca nikahınız olmadan babanız daha da kinlenecek bu 3.
her ne olursa olsun kızınız öz babası ile görüşmeli, sizin kadar babanında sevgisine ihtiyacı var bu 4.
bence bir işe girin, kızınız yalnız kalabilir evde, maddiyatı toparlayın o arada nikahı da öne çekin evlendikten sonra nişanlınızla birlikte yaşayın..çünkü onunla da sorun yaşarsanız ortada kalırsınız.olan size değil kızınıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…