merhaba bayanlar ;
ben daha önce dolgu için gittiğim dişçime danıştım diş aralığı için tel mi taktırmalıyım yoksa kaplama mı ( o zaman böyle bi kaplama olduğunu bilmiyordum ) dediğimde, ' dişini küçültüp kaplama yaptırılabilir ancak bu sefer dişin büyük olur (aralığı da hesaba katınca) dedi.ön tarafta 4 tane büyük diş görüntüsü gözümün önüne geldi ve vazgeçtim sanırım bununla alışmalıyım dedim.ama bu yöntem ve süresi bana yeni bi umut verdi araştırıyorum ama cesaret edemiyorum :) ben de laminate veneer düşünüyorum.ön dişlerimde değil sadece sağ ve sol yanda(köpek dişim ve ön dişim arası) bir kürdan rahatlıkla geçebilecek kadar aralık var ve diğer dişlerim gayet düzgün sizce laminate yöntemi bende kusursuz işi yarar mı ? şimdiden teşekkür ederim.
Ben de laminate yaptırıcam ama kime yaptırayım karar veremedim. Kadıköy'de oturuyorum. Hangi doktora sorsam 750tlye birini yaparım diyor. Üstelik iyi yapacak mı nerden bileyim..Lütfen yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdıklarını, memnun kalıp kalmadıklarını ve fiyatını yazarlarsa çok mutlu olurum..
Ben şu an tedavi görüyorum, bugün yine gideceğim..Pempe estetik yapıldı, ön dişlerime empress ll laminate venner yapıldı. Bugünde alt daki 2 dişime estetik dolgu yapılacak..
tedavin bitince öncesi ve sonrası fotoğraflarını ekleyebilir misin?
güzel olmuş dişlerin güle güle kullan cnm.bu işlemler banada lazım inşallah yaptırırım bende birgün..
saol cnm. bilgileri gönderirsen cokkkkkk sevinirim.
kliniğin adını lütfen bana da msj atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?