Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de mayıs ayının sonuna doğru yaptıracağım....
tanesi 450 tl
tülov diş polikliniği
genel olarak dişlerimde aşınma var inşallah daha sonra bir problemle karşılaşmam...dişlerimi yaptırdıktan sonra bilgilendiririm sizi arkadaşlar...
haberlerini merakla bekliyorum =)
peki başka polikinliklere de gidip araştırma yaptın mı önceden? özellikle fiyat konusunda. bi de kaç tane dişine yaptırıyosun? çok soru sordum farkındayım ama çok merak ediyorum =)
açıkçası fazla araştırma yapmadım internetten yağtığım araştırmalarda aşağı yukarı fiyatlar aynı...toplam 20 dişime yaptıracağım bugün 10 tane dişime yapıldı laminateler takıldı çok güzel oldu ben çok memnun kaldım...şu an haliyle biraz sızlamalar var dişimde...ama görüntü süper oldu...eşim dahil çevremdeki herkes çok beğendi...
merhaba 'şüko' :) nasıl gidiyo yeni dişlerinle hayat? böyle seni ara ara rahatsız ediyorum kusura bakma çünkü kafaya koydum ben de yaptırcam. para biriktiriyorum şimdi deli gibi :) bi sıkıntın oldu mu daha sonraları, yemek yerken ya da ne biliyim ısırırken falan? herşey gayet iyi mi yani? cevabın için şimdiden teşekkürler...
Şüko tanesini ne kadara ve nerde yaptırıyorsun? İst ?
birşey daha sormak istiyorum. benim ön iki dişmin dış kenarları öne doğru çıkık. seninkinde de bir çıkıklık var mıydı yoksa hepsi olması gereken konumda ama sağlıksız ya da aralarında boşluklar mı vardı? tedaviyi uygularken dişinde törpüleme küçültme vb. şeyler yaptılar mı?
tamam çok teşekkür ederim herşey için. yeni dişlerinle mutlu günler diliyorum :)
Sevgili şüko bahsettiğim seramik veneer köprü olmayan ya da çekilmiş dişin yerine yanlarda ki dişleri küçülterek yapılan işlem.