Sevgili poobah, rica ederim ne kusuru, elbette sorabilirsiniz. Bende öyle hemen karar vermedim. Buraya zaten bu yüzden üye olmuştum. Benim gibi olan arkadaşlarla görüştüm, sonuçlarını sordum, pahalı bir yöntem ve diğer porselenden farkı nedir? hepsini araştırdım. 3 doktorla görüştüm ve bana en yatkın olanında karar kaldım.Öncelikle bizimkisi estetiğe girdiği için normal bir porselenden pahalıya geliyor..
Anladığım kadarıyla benzer sorunlarımız var. Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, doktor bana pempe estetikten bahsetti. Şöyle bir durum varmış, doktorum bana şöle anlattı,diş eti 2 katmanmış ve izin verdiği yere kadar yukarıya çekiliyor, fazlası olamaz, sakıncalı dedi.Arka dişlerimdeki etleri çok fazla yukarıya kaldıramadılar, fakat ön diş etlerimdeki hem şekil bozukluğu gitmiş oldu, hemde gülerken diş etlerim görünmüyor eskisi gibi. Bu işlem lazerle yapıldı, anestezi ile oldu. Aynaya bakmam yasaktı :2: ama kanlıydı tabisi..bir kaç gün içinde iyileşti, o dönem biraz sancılı, sıkıntılı, katlandım mecburen. Sonuçtan çok memnunum çok şükür, hep böyle gider inşallah..
Bu işlemler ve 6 diş laminate, alttaki 2 dişimede estetik dolgu yapıldı, toplam 3000TL verdim. Evet ben Ankaradayım, burda özel ve donanımlı bir yerde yaptırdım. Sen araştır mutlaka, bu işlemi çok pahalıya yapanlar var, mutlaka sana uygun yerler olacaktır.Şuana kadar senden ne kadar ücret istediler peki?
Ayrıca, Burdan yaptıranlarla görüşebilirsin.
Sevgiler..