• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminat kaplama (Dental Veneer)

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yıllarca ortodonti tedavisi gördüm dişlerim yine dümdüz deil:sinifsinif: yıllarca onları dişimde taşıyıp yine de istediğim gibi gülememek çok koyuyo insana...mafoldumbenbu tekniği düşünüyorum bende...ama acaba benm dişlerime uygulanabilirmi onu merak ediyorum, bi de ömürlük filan demiş bazı arkadaşlar, ama sanırım ömürlük deiller onlar yanılıyomuyum...yaptıran arkadaşlar bilgilendirsinler bizi...bi de resm koysanız arkadaşlar?? görelim bi yeni cici dişleriniziyerimseniben

kızlar bende tek dişime yaptırıcam.bursada laminat kaplama yaptırıp memnun kalan var mı?

arkadaşlar kimse mi yok yaaa..bekliorum bi aydır biri cevap yazsın dieebenneyaptımki

bende yaptırmak istiyorum bize bilgi vermek isteyen varsa istanbulda nerde yaptırılabilir ?

merhaba, ben nişantaşında bir muayenehanede yaptırdım, çok memnunum laminayı yapan protez uzmanıydı ayrıca çevreye göre çok uygun ücrete yapıldı.
herkes çok sıcak ve ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim,
isim vermek doğru olurmu ama tel'i ni verebilirimm

bende 18 yasimdayken yaptirmistim laminat kaplama.. suanda 25 yasindayim hala birkez bile sizladigini agridigini hatirlamiyorum.

ilk yaptirdigim gunler øyle korkuyordumki ruyamda ust alti disim birden cikmis elimdeydi kabus gøruyordum resmen..

Ama Allaha sukur hala guzel yerliyerindeler=)

Benim doktorun hatasi altisinida birden takmasi oldu, ben o yasta hic anlamamiyordum tabi tektek takilsa daha iyi olur diye, doktorda sormadi zaten, ilk iki gun hafif rahatsiz oldum bana dislekmisim gibi geliyordu, sonra geri gittim az tørpulettirdim.. cok daha guzel ve dogal oldu.

esimle tanistiktan sonra gørumcemle tanistim, ve gørumcem disci sekreteri, o hemen gørdu laminat oldugunu ve bidahakine tek tek taktirmami tavsiye etti.. cunku doktorum zaten 10yil sonra yenilemen gerek demisti.

Yani geriye kaldi 3yil, 28yasima kadar biriktirebilirim yavas yavas, baya ucmus fiyatlar sanirim.

Bu iyi haberi gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. ve ilk mesajın 2007te atıldığını görünce de neden bu kadar geç kalmışım diye üzüldüm :) ilk kez duydum bu yöntemi aslında dişlerimi çok seviyorum ama hafif ayrıklık var onu gidermek için yaptırmak istiyorum ben de. ama bir şey soracaktım ön iki dişimi hafif de büyültsem olur mu hani Nez var ya onun ön dişleri çok hoşuma gidiyo hafif uzun :)) onun gibi olsa değişim komik görünür mü? utanıp doktora da soramam ki şimdi :kedi: cevabınızı bekliyorummm

bigidi ben 2 ay önce yaptırdım şuan çok memnunum çok şükür ama bir de 2 hafta önceki halimi anlatayım ön iki dişimde hassiyet oluştu ve durduğu yerde aralıksız sızlıyodu o ara yaptırdığıma bin pişman oldum tabi ama çaresi yok hep böle sızlıcak sanıyodum dişçimi aradım ilaç yazarım ğeçer dedi ve gerçekten geçti seninle önce bu kötü anımı paylaşayım dedim çünkü çok korktum ailemin desteği olmadan kendi biriktirdiğim parayla yaptırdım ve geri dönüşü yok diye öldüm öldüm dirildim 1,5 ay boyunca neyseki şimdi çok çok rahat ve mutluyum çünkü benim dişlerimde tetrasiklin renklenmesi hasasiyeti ve koyu sarı çıkıntılar falan vardı o dişlerle gülmekten geçtim konuşmak bile azaptı benim için hassiyet sende inş olmaz ben yaptır derim çünkü kendi dişin gibi oluyo ama hassiyet olursa da korkma onunda çaresi varmışşşşş:))))))))kendime güvenin geliyo ve senin için hayırlısı osun doktor seçimi çok önemli bunu da unutma uzun dişlerin sanayakışacağını düşünüryosan ve dişçin onaylarsa yaptır derim sonuçta senin ne istediğin önemli

senağlama selam arkadaşlar benim sorunum ön iki dişimin aralık olması laminate veneer uygulaması ile düzelttirmek istiyorum fakat bir drla görüştüm ve 4 diş için yaklasık 5000 ytl fiyat verdi açıkçası bu bana çok geldi eğer aranızda bu uygulamayı yaptıran bilen varsa yada bu uygulamanın maliyetleri ile ilgili daha uygun fiyatlı drlar bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba şimdide teşekkür ederim...senağlama

5000 mi:1shok:
a yetmez ona bir de yalı alalım isterse :kızgın:
aklını kacırmıs sanırım
6 dis icin 300 tl dediler gitmedim henüz, tanesi 75 ytl den fazla degil
en pahalı yer 75 tl diyor
emekli sandıgı odemez
zaten dolgu malzemesinden yapılıyor,bana şimdi porselenmis gibi fiyat cekmesinler
milleti kandırmayı seven ne kadar insan var yahu
disinizi hafifce törpülüycek, üstüne asit sürücek onun üstüne dolgu malzemesini yayıp
lazerle sabitleyecek yapacagı ıs bu
ama sanırım markadan markaya degisiyor
mesela benim disimdekini baska bir dr goremedi ve anlamadı bıle
ama kardesimdeki rengi degisiyordu fılan guzel degıldı

canım ankarada butun ozel poliklinikleri ara sor
bazı yer evet bana da tanesı 400 dıyen oldu haha aynı ıslem
malzeme aynı bu hekımlerın hepsı aynı egıtımı almıs
yanı mılletın bısı bılmemesınden bel bulup vurun hastaya dıyorlar
3 yerle konustum, biri tanesi 75 dedi, gıcık oldum gitmedim
biri 60 dedi, ona da gitmedim
bir turlu fırsatım olmadı doktorları da bugun ordaydı
cogu yer 50-60 tl ye yapar tanesını
bunun fıyatı budur yanı, bana poliklinikte saglık bakanlıgının mı artık nerenındı
hanı fıyat lıstesı olur ya bakanlıkca ya da kendı meslek odalarınca belırlenen
oyle bırsey gostermıslerdı tanesı 75 yazıyordu

kı ben 75 ı bıle kabul etmedım, tek caresı arayıp sorucaksınız telle
yada daha ıyısı gıdın polıklınıge, dra sorun disime kompozitle sekıl verdırmek ıstıyorum dıye
düzgün yapsın tanesınden 100 alsın yıne verılır ama ınanın 400 -300 bunlar asırı ucuk rakamlar
kac zamandır aklımda bır turlu gıdemedım ben de
bu arada gündüz 5 e kadar gidin ki gece muayenesı dıye sızden para almasınlar
once sorun sis muayenesı ucretlı mı dıye
bazı yerler uyanıklık yapıyor
para mı istiyor arkana bakmadan cık ordan
bedava bakan yerler var ve bunların hepsı ozel poliklinik
aynı mr dan 300 ytl ısteyen yer de var 15 ytl ye ceken yer de var 30 ytl fark ısteyen yer de var
tamamen arastırıp bulmaya bakar
emın olun fıyatın dusmesıyle kalıte dusmuyor

Son düzenleme:
bende yaptırmak istiyorum bize bilgi vermek isteyen varsa istanbulda nerde yaptırılabilir ?

Ben dişlerimi Cem Erdoğan'a yaptırdım zaten bilirsiniz çok ünlü bir doktor. Ünlülerin diş doktoru diye geçer deniz seki, hülya avşar'ın diş doktoru çok yakın bir zaman içerisinde buraya fotoğraflarımıda koyucam şimdiye kadar bir kişi bile fark etmedi dişlerimin yapıldığını ve ben çok çok çok memnunum

:)aslında rakamları duyunca rahatladıım:)ben şu sürekli tv ye çıkan bir dr varya,adını yazmiim.çk diim:)bana 10 dişin yapılamlı tanesi 900 lira dediiiiii?toplam 9000 dedi ben de pekii iyi günler dedim:)

Ben Ankara'da yaşıyorum. Epeydir Lamina diş kaplaması hakkında araştırma yapıyorum, içinizde Ankarada oturan ve yaptıran varmı acaba? birde uygun fiyatlı olmasıda önemli . İstanbulda bir klinik 4 dişim için 4000 TL dedi, çok pahalı geldi bana.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba? teşekkürler..

arkadaşlar bende dişlerime lamina veneer yöntemi uygulatıyorum bugün dişlerimin ön yüzü torpülendi 3 gün sonrada lamina kaplamalar takılacak benimde yaptırmadan önce kafamda bin tane soru vardı o yüzden sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum tabi ben daha ilk aşamalardayım bakalım sonuç nasıl olucak

Ben dişlerimi Cem Erdoğan'a yaptırdım zaten bilirsiniz çok ünlü bir doktor. Ünlülerin diş doktoru diye geçer deniz seki, hülya avşar'ın diş doktoru çok yakın bir zaman içerisinde buraya fotoğraflarımıda koyucam şimdiye kadar bir kişi bile fark etmedi dişlerimin yapıldığını ve ben çok çok çok memnunum

benımde dişlerıme lamına olmuyor porselen olması lazımm dogal diş gıbı olsun istıyorumm mümkünmüdür yaaa sen ne yaptırdınn

Kızlar ızmir'de bu uygulamayı hangi doktora yaptırabilirim acaba bilgisi olan var mı? ıyi ama uygun fiyatlı bir doktor arıorm. Küçükken çok antibiyotik aldığımdan dişlerimin bazılarında özellikle önlerde renk değişimi var.

arkadaşlar bende dişlerime lamina veneer yöntemi uygulatıyorum bugün dişlerimin ön yüzü torpülendi 3 gün sonrada lamina kaplamalar takılacak benimde yaptırmadan önce kafamda bin tane soru vardı o yüzden sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum tabi ben daha ilk aşamalardayım bakalım sonuç nasıl olucak

Merhabalar, bize uygulamadan sonra nasıl olduğunuda bildirebilirmisiniz. Memnun kalıp kalmadığınızı. Birde kaç diş ve ne kadara yaptırdınız? acaba?

Merhabalar, bize uygulamadan sonra nasıl olduğunuda bildirebilirmisiniz. Memnun kalıp kalmadığınızı. Birde kaç diş ve ne kadara yaptırdınız?

hala beklemedeyim.. üst 10 dişe uygulanıcak alttaki dişlerim gülerken gözükmüyo ve ön planda deil bu benim için avantaj zaten doktorumda yapmak istemedi gereksiz gördü ben renginden şikayetçiydim ve bi dişimde kırık vardı ayrıca köpek dişlerimin yapısıda bozuktu ben sadece internetten araştırarak yaptırmaya karar verdim çewremde yaptıran kimse yok endişelerim hala var çünkü yaprak porselenlerin düştüğü söyleniyo umarım iyi olur ben biraz gözü kapalı girdim bu işe bakalım sonuç ne olucak iyi kötü yazarım burdan hepsini haa bi de şu var doktorun yetenige önemli bu işlerde.. tanesi 300 ytl

Back