Laminat kaplama (Dental Veneer)

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben toplam 20 dişimi yaptırdım çok memnunum çoğu laminat oldu bir kısmı da porselen kaplama...kesinlikle rahatsızlık vermiyor önceden çok kaygılanıyordum ben de... acaba rahatsız olacakmıyım ,acaba koku olumu diye...hiçbiri de olmadı...ama her akşam diş ipi kullanıyorum...

Merhabalar,ben size bu konu hakında özel mesaj attım fakat gitmedi sanırım. İyiki buraya yazmışsınız, size sormak istediklerim vardı :roflol:
Bahsettiğiniz bir kısmı laminat ve kaplama demişsiniz, ikiside farklı şeylermi acaba? benim dişlerimde hiç sağlık sorunu yok, kestirmeden ve çektirmeden sırf estetik görüntüsü için düşünüyorumda. Çok memnun olduğunuzu söylemişsiniz. Bu konuda biraz daha açarak anlatabilirmisiniz acaba? Birde ne zaman oldu yaptıralı ve ne kadar ücret ödediniz? fiyat ve yer bilgisi alabilirmiyim sizden acaba? teşekkürler...

Çok sevindim sorun yaşamadıgınıza peki sizin laminalar geçirmelimi yani arkada olan dişe geçen çıkıntılı laminalar mı yoksa tüm dişi saran laminalardan mı

merhaba september...ön dişlerim ve bazı diğer dişlerimde dolgular olduğundan dolayı yaprak seramik yapamıyacağını söyledi doktorum bu yüzden onlara porselen kaplama yapıldı diğer dişlerime ise yaprak seramik yapıldı dişlerimin ön tarafına yapıldı arka dişim kaplanmadığı için hiç yabancılık hisstemedim...sadece biraz geçmeli oluyor arka kısma doğru yapraklarda...ikisi arasında da görüntü anlamında fark yok...hepsini yaprak seramik yaptırmayı isterdim tabi ki ama dişlerimin durumu buna uygun değildi...çünkü yapraklarda diş minumum ölçüde zarar görüyor...
geçen yaz yaptırdım dişlerimi herşeyi yiyebiliyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım o anlamda...çok memnumum gönül rahatlığıyla gülebiliyorum artık...ben gopta yaptırdım tülov dişte tanesi 400 tl idi...

Çok sevindim sorun yaşamadıgınıza peki sizin laminalar geçirmelimi yani arkada olan dişe geçen çıkıntılı laminalar mı yoksa tüm dişi saran laminalardan mı

laminatler arkadan geçmeli....laminatelere uygun olmayan dişlerime porselen yapıldı o dişlerim küçültüldü...hiçbir sorun yaşamadım sadece dişerim küçültülürken biraz sızlamalar oldu ara beklemelerde ama o kadar da olacak artık...

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Yaprak poselen daha iyi değilmi? anlattığınıza göre. Benim arka dişlerim inci gibi, çok güzel dizilmiş fakat şansıma ön dişlerim eğik büğük ve biraz büyük. Benim sadece ön dişlerime gerekli olcak. Hiç bir sağlık sorunum yok çok şükür. Dediğiniz gibi yaprak poselende dişler az zarar gördüğü için o yüzden düşünmüştüm.Bahsettiğiniz kliniğin iletişim bilgilerini netten buldum. Fiyatıda çok uçuk değil, daha önce diş başına 1000TL fiyat veren olmuştuda. Tekrar teşekkürler.

evet benimde torpilendiginde çok hafif şekilde agrı oldu ama bence o agrıdan bile sayılmaz böyle memnun kalanları görmek çok güzel içim rahat ediyo güle güle kullanın dişlerinizi darısı da başıma artık

teşekkür ederim sema..inşallah siz de memnun kalırsınız dişlerinizden...

ıstanbul'da bu işlem için önerebileceğiniz iyi bir klinik var mı kızlar? 4 ay sonra düğünüm var ve ben de laminat tedavisini evlenmeden önce yaptırmayı çok istiyorum.eyvahedigeldismile

slm arkadlr ya benim sorun yan dislerimdeki bosluk azi dislerimde her iki tarafta, ama bi kac yerle görüstüm ön dislerimin altisinada yapmak istiyolar. benim sorunum yokki ön dislerimle yoksa renk uyumu zormus bu benim sorunum diilki rengi tutturcak diye saglam dislerimi neden yaptirayim. yani ben sadece iki disime istiyorum. üfff yaa bana ist avrupa yakasinda bildiginiz uygun fiyata yaptirabilecegim yerler biliyorsaniz arkdlr lütfen yazin. bide 3 yada 4gün icinde olurmu bu iki dis yoksa daha fazlami sürer?

ya benim dişlerimde çarpık tel taktırmak istemiyorum. bu uygulama diş hekimliği fakültelerinde yapılıyo mu ve fiyatları nasıl sadece 2 dişim yamuk. acil bilgi lütfen....

Buradan istanbulda yaptıran çok kişiler var, onlardan bilgi alabilirsiniz. Birde bir kaç doktora görünün, kimisi maliyeti fazla çıkartabiliyor çünkü, hem farklı fikirler üretebiliyorlar. Dişlerinizde çok büyük sorun yoksa lamine veya kaplama tarzı işlemler 4-5 gün içinde bitiyor..

laminat kaplama da asitli içeçekler yasakmış görştügüm diş hekimi öyle söyledi.. porselen kaplamayı tawsiye ettigini söyledi.bnde ön dişlerimi öyle yaptrcam..laminat düşünüyodum ama böyle bişey duyunca wazgectim

arkadaşım senin aldığın fiyatlar süper gerçeekten..hangi şehirdesin?ben nereye sorsam en az aldığım fiyat 300 oldu,farklı şehirlerde bile olsa gelip yaptırsam daha uygun olacak heraldebilmiyorumkismile

of kızLar ofmafoldumben
bi kaç gün önce bi arkadaşın konusu sayesinde gördüm Lamint kapLama oLayını..
dişLerimde yamukLuk var (çok beLLi oLmuyo) ama dişLerim süt dişi gibi küçücük
kötü gözüküyo :/
kafama yattı bu kapLama oLayı ama annemLe babama anLattığımda yok aLttaki dişi çürütür yok şöyLe oLur böyLe oLur lmaz:
moraLimi bozduLar bütün kapLamaLar dişi çürütüyomuki mafoldumben

bende uzun zamandır araştırıyorum ancak en sağlıklı porselen bu anladığım kadarıyla yanlız diş başına asıl fiyat 200 müş ancak seramik yaptırırsan ki çok daha güzel oluyormuş ozaman 330 oluyor.tabi bir çok diş doktoru buna işçilik parasıda ekleyip bizlere fiyat veriyolar ve en önemlisi doktorun başarısı galiba..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kızlar bayanssulusmilebende önden 2 dişimi yaptıracam konya.da önerebileceginiz bir dr.varmı lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…