S
shinyshine
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
-
senağlama selam arkadaşlar benim sorunum ön iki dişimin aralık olması laminate veneer uygulaması ile düzelttirmek istiyorum fakat bir drla görüştüm ve 4 diş için yaklasık 5000 ytl fiyat verdi açıkçası bu bana çok geldi eğer aranızda bu uygulamayı yaptıran bilen varsa yada bu uygulamanın maliyetleri ile ilgili daha uygun fiyatlı drlar bilen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba şimdide teşekkür ederim...senağlama
bende yaptırmak istiyorum bize bilgi vermek isteyen varsa istanbulda nerde yaptırılabilir ?
Ben dişlerimi Cem Erdoğan'a yaptırdım zaten bilirsiniz çok ünlü bir doktor. Ünlülerin diş doktoru diye geçer deniz seki, hülya avşar'ın diş doktoru çok yakın bir zaman içerisinde buraya fotoğraflarımıda koyucam şimdiye kadar bir kişi bile fark etmedi dişlerimin yapıldığını ve ben çok çok çok memnunum
arkadaşlar bende dişlerime lamina veneer yöntemi uygulatıyorum bugün dişlerimin ön yüzü torpülendi 3 gün sonrada lamina kaplamalar takılacak benimde yaptırmadan önce kafamda bin tane soru vardı o yüzden sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum tabi ben daha ilk aşamalardayım bakalım sonuç nasıl olucak
Merhabalar, bize uygulamadan sonra nasıl olduğunuda bildirebilirmisiniz. Memnun kalıp kalmadığınızı. Birde kaç diş ve ne kadara yaptırdınız?
hala beklemedeyim.. üst 10 dişe uygulanıcak alttaki dişlerim gülerken gözükmüyo ve ön planda deil bu benim için avantaj zaten doktorumda yapmak istemedi gereksiz gördü ben renginden şikayetçiydim ve bi dişimde kırık vardı ayrıca köpek dişlerimin yapısıda bozuktu ben sadece internetten araştırarak yaptırmaya karar verdim çewremde yaptıran kimse yok endişelerim hala var çünkü yaprak porselenlerin düştüğü söyleniyo umarım iyi olur ben biraz gözü kapalı girdim bu işe bakalım sonuç ne olucak iyi kötü yazarım burdan hepsini haa bi de şu var doktorun yetenige önemli bu işlerde.. tanesi 300 ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?