- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
çok açık renk en ufak bir lekeyi bile belli ediyor koyusu daha da beter aslında laminat parke kullanmak zor iş canım bizim evdede var sürekli pamukcuk topluyo heleki yatak odası hergün silinmek istiyor 2 günde bir de süpürmen lazım yoksa heryer pamukcuk oluyo bilmiyorum belki bizim evden kaynaklanıyordur dicem cadde üstü falan diye ama genelde aynı şikayet var ama yinede herşeye değer ne çok açık nede çok koyu yaptırın bence heryeride aynı renk yaptırın...
özloş, sanırım bu senin parkelerin.....benim salonda bundan.....o zaman diğer odaları da aynı yaptıtayım değil mi arkadaşlar?
ben de yiilardir laminant kullaniyorum ama hic pamukcuk gibi birseyle karsilasmadim bilmiyorum ben yurt disinda oturuyorum belki mal farki vardir. Ben olsaydim her odayi degisik yapmazdim neden öyle yapiyorsunuz bilmiyorum öyle bi laminant secki her mobilyaya gitsin ve heryeri ayni yap cok daha sik ve sade olur canim mesela BTRKLC nin gösterdigi tonlarda yapabilirsin benimde kullanidigim laminant böyle desenli toz belli etmiyor ve görünümü de hos
benim evimdeki parkeler koyu renk tavsiye etmem arkadasim gorunumu cok guzel ama cok toz belli ediyor bide leke belli ediyor bi su damlasa izi siritiyor hergun temizlik gerektiriyor acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?