lake mutfak dolaplarının temizliği

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar hangi bezle temizlemek lazım bunları
parlak lake
ıslak mı olmalı bez kuru mu
ben yeni evimde temizlik yapacağımda

bir de ankastre nasıl temizlenmeli hangi bez hangi deterjan

kızlar birde dolapların içine hangi tarz örtüler serilmeli
kaymamalı temizliği kolay olmalı vs
kapitone yaptırsam dedim
ama gardolabımda var ve ben onun kaymasından sinir oluyorum

ne tarz örtü olmalı

parlak lake

ben parlak lakeleri cam sil ve kuru bezle temizliyorum

ben içine kaydırmaz örtülerden koydum çok rahat oluyor kayma yapmıyorlar o yapışkanlı örtülerden çok daha güzel:))) umarım yardımcı olmuşumdur...

parlak lake

lake dolapları arap sabunlu nemli bez ile silip sonra iz kalmaması için kuru bezle siliyorum...
ankastre temizliği için de cif'in metal yüzeyi için olan temizleyicisini kullanıyorum, cam beziyle silince, misss gibi oluyor

kadiscim ben bitek bardakların ve fincanların durduğu dolabımda örtü kullanıyorum şu kapitone olanlardan ama benimki tam dolabımın içine göre ben memnunum.diğer dolaplarda örtü kullanmıyorum.lake dolabıda eltimde var mikrofiber bezle bulaşık deterjanıyla siliyor.

önceden normal bulaşık deterjanı ile siliyordum normal tezgah için kullanılan sarı bezler varya onlarla siliyordum...ama sonradan annemin tavsiyesi ile CİF POWER SPRAY diye bi deterjan aldım okadar memnunum ki anlatamam...ocağın üst kısmındaki dolap haliyle yemek buharıyla yağlanıyordu, ve temzilik zamanı dakikalarca yağçözle o dolaba uğraşırdım...şimdi bunu kullanalı çok rahat ettim sıkıyorum bi kaç saniye bekliyorum siliyorum ohh mis gibi bembeyaz kalıyor...tavsiye ederim...hem elleride tahriş etmiyor...

rast gele scoht birethın mutfak bezini aldım hiç bişey dökmeden yıkadım sildim arkasına hemen kuruladım
bez ince çizmiyo gibi geldi ama bilemedem
akrilik kapaklar uğraştıracak sanırım beni

içine örtü bakamadım ama sanırım ne alacağımı az buçuk tahmin edebiliyorum

cif i de alacağım
bir de metal temizleyici bir şey varmış
onada bakacağım
saolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…