Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

E şöle bi değişiklik yapayım,gelende eşlik etsin isterse.Bu saate kadar uyumadım çünkü;
Alerjik rinitim grip olduğum için dahada cozuttu.Gıcık ve öksürükten uykumun içine ..çtı :p

E şöle bi değişiklik yapayım,gelende eşlik etsin isterse.Bu saate kadar uyumadım çünkü;
Alerjik rinitim grip olduğum için dahada cozuttu.Gıcık ve öksürükten uykumun içine ..çtı :p

hım du bakim. sen benim revizyon düşündüğüm burnuma takıntı yapma, diğer güzel yönlerine odaklan diyen bayansın değil mi :))))))

hmm okuyamadım.cevabı nereye yazdın,resmin altına mı?Du bakimm hemen??

yok kaldırdım resimleri. ama şöyle yazmıştım kısaca. hım... işte takıntı yapmıyorum; eski burnumla dahi mutluydum. revizyon düşünüyorum ama hala neşeliyim, insan içine çıkıyorum vs. bazı arkadaşlar gibi depresan filan içmiyorum gibi birşey şettirdiydim. Hatta bu burunla bu yaz düğün yapıcam. O kadar sorun etsem yapmazdım filan dediydim. Çokta mühim birşey değildi :)

ok,sevindim böyle düşünmene.Saça fön çektirir gibi burun ameliyatı yaptırıyorlar uffss o kadar kolay mı yaa??

doğru söze ne hacet. sadece kavis için minicik burunları ameliyat masasına yatıranlar var. he bu arada revizyondanda caymış değilim fakat minik bi revizyon olursa. Öyle oramdan buramdan kıkırdak alıp burnuma koycaklarsa yaptırmam :)

Yaşını bilmiyorum ama inan bana yaş ilerlediği zaman ne kadar dirensede zamana karşı konulamadığını görüyosun(tabii ille de kendi yaşının ilerlemesi gerekmiyor.çevredekilere bakıncada anlıyor insan)aslında güzelliğin kaş göz vs olmadığını,daha çok hayata bakışınla alakalı olduğunu anlıyorsun.Haa elbette kim istemez güzel görünmeyi ve beğenilmeyi ama ne bebek gibi hatunların gençlik fotolarını görüyosun,sonra şimdiki haline bakınca .... :O

Yaşını bilmiyorum ama inan bana yaş ilerlediği zaman ne kadar dirensede zamana karşı konulamadığını görüyosun(tabii ille de kendi yaşının ilerlemesi gerekmiyor.çevredekilere bakıncada anlıyor insan)aslında güzelliğin kaş göz vs olmadığını,daha çok hayata bakışınla alakalı olduğunu anlıyorsun.Haa elbette kim istemez güzel görünmeyi ve beğenilmeyi ama ne bebek gibi hatunların gençlik fotolarını görüyosun,sonra şimdiki haline bakınca .... :O

tamda bu akşam aklıma gelenleri yazmışsın. bu arada yaşım 26. bu akşam eski fotolara bakıyordum 5-6 sene öncesi filan. aman Allahım dedim farkında değilim ama yaşlanıyorum. Bir afakanlar bastı sorma gitsin :) Burunu filan unuttum o an :)

:) ben 34 yaşındayım,özellikle 30 dan sonra aynaya bakarken bikaç mimik çizgimi fark ettiğimde imdaatt dedim içimden :p
Sonra bi süre krem vs araştırdım.Neyse bi süre sonra başka bi taraftaki gözüme çarptı diğerini unuttum.Demekki böyle böyle her yenisi bir öncekini unuttura unuttura alışıyo insan(ki inan yaşımı da gösteren bir fiziğim yok)Sonrada şu sloganı edindim kendimce;"Yaşlanmak için yaşamak gerek" :KK66:

Son düzenleme:
:) ben 34 yaşındayım,özellikle 30 dan sonra aynaya bakarken bikaç mimik çizgimi fark ettiğimde imdaatt dedim içimden :p
Sonra bi süre krem vs araştırdım.Neyse bi süre sonra başka bi taraftaki gözüme çarptı diğerini unuttum.Demekki böyle böyle her yenisi bir öncekini unuttura unuttura alışıyo insan(ki inan yaşımı da gösteren bir fiziğim yok)Sonrada şu slagonı edindim kendimce;"Yaşlanmak için yaşamak gerek" :KK66:

Bak şimdi seninle konuşmam çok iyi oldu. Ben ki 25 yaşıma kadar eski burnumu bile kafaya takmamış; anlık bir kararla ameliyat olmuş insanım. Şimdi düşünmeye başladım da acaba yaşlanmaktan korkuyorum da mı oramda buramda kusur bulmaya başladım. Bunu ciddi ciddi düşüneceğim :)

Oooo hanımlar günler çuvalamı girdi sabahın 5inde konuşuyorsunuz :KK53: Ben gündüz kimseyi bulamıyorum burada demek ki gece takılmak lazım :KK53:

X