- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E şöle bi değişiklik yapayım,gelende eşlik etsin isterse.Bu saate kadar uyumadım çünkü;
Alerjik rinitim grip olduğum için dahada cozuttu.Gıcık ve öksürükten uykumun içine ..çtı
hım du bakim. sen benim revizyon düşündüğüm burnuma takıntı yapma, diğer güzel yönlerine odaklan diyen bayansın değil mi :))))))
o sen miydiiiin??Evet ta kendisiyim :)
hmm okuyamadım.cevabı nereye yazdın,resmin altına mı?Du bakimm hemen??
ok,sevindim böyle düşünmene.Saça fön çektirir gibi burun ameliyatı yaptırıyorlar uffss o kadar kolay mı yaa??
Yaşını bilmiyorum ama inan bana yaş ilerlediği zaman ne kadar dirensede zamana karşı konulamadığını görüyosun(tabii ille de kendi yaşının ilerlemesi gerekmiyor.çevredekilere bakıncada anlıyor insan)aslında güzelliğin kaş göz vs olmadığını,daha çok hayata bakışınla alakalı olduğunu anlıyorsun.Haa elbette kim istemez güzel görünmeyi ve beğenilmeyi ama ne bebek gibi hatunların gençlik fotolarını görüyosun,sonra şimdiki haline bakınca .... :O
:) ben 34 yaşındayım,özellikle 30 dan sonra aynaya bakarken bikaç mimik çizgimi fark ettiğimde imdaatt dedim içimden
Sonra bi süre krem vs araştırdım.Neyse bi süre sonra başka bi taraftaki gözüme çarptı diğerini unuttum.Demekki böyle böyle her yenisi bir öncekini unuttura unuttura alışıyo insan(ki inan yaşımı da gösteren bir fiziğim yok)Sonrada şu slagonı edindim kendimce;"Yaşlanmak için yaşamak gerek"