Börekler Lahmacun Böreği- Birşah Süt Sponsorluğunda

yalnız bu tarif turnayı gözünden vurmuş
hem tarif hem sunum efsane valla :)
ellerine sağlık canım başarılar diliyorum,çok ihtiyacın yok gibi ama

yalnız bu tarif turnayı gözünden vurmuş
hem tarif hem sunum efsane valla :)
ellerine sağlık canım başarılar diliyorum,çok ihtiyacın yok gibi ama
Cok sagol sunumlari efsane olan birinden begeni almak cok güzel aman ihtiyacin yok deme ya en son dediklerinde sonuncu oldum nerdeyse o yuzden kendimi kaptirmak istemiyorum :)

Kem gözlerimle, kenafir bakışlarımla fotoğraflarına baktım....👁
Enfes gözüküyorlar
Ellerine sağlık
Başarılar dilerim ❤

bassrilar dilerim super gorunuyorrr
Bu defa sunumlarinda otesine gecen birsey var yemek tariflerjnizde judy e baktim aglak a baktim ustten sirayla sen 3.sun ve sende de muhtesem manzara .... tadini cikarin aglayacagm 4 duvarin icinde

bassrilar dilerim super gorunuyorrr
Bu defa sunumlarinda otesine gecen birsey var yemek tariflerjnizde judy e baktim aglak a baktim ustten sirayla sen 3.sun ve sende de muhtesem manzara .... tadini cikarin aglayacagm 4 duvarin icinde
Cok sagol canim eve tikilip kalma canim seninde bakacağın daha guzel manzaralarin olur insallah:)

Cok sagol canim eve tikilip kalma canim seninde bakacağın daha guzel manzaralarin olur insallah:)
Amin insallah
Bize yasak hala devam ediyor 18 yasndayim demek isterdimmm ... saka saka kizim var 3 bucuk yasnda bugun izinli saatlerde ciktik dolastik ama kisitli tabi .

Amin insallah
Bize yasak hala devam ediyor 18 yasndayim demek isterdimmm ... saka saka kizim var 3 bucuk yasnda bugun izinli saatlerde ciktik dolastik ama kisitli tabi .
benimde 2 yasinda oglum var bizde evdeyken hic cikmiyoduk sadece onu cikariyodum ama gecicek bu gunler napalim :)

Ellerine sağlık canimmm nasıl nefis görünüyor ,böylede deneyeceğim lahmacunubsarilarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…