• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Pazar akşamı başladım içmeye nihayet.
750 ml suya 4 yaprak lahana koyuyorum ve 7 dk haşlıyorum. zaten tam iki bardak oluyor. Sabah ve akşam içiyorum. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez.
Felaket gaz yapıyor. Karnım davul gibi şiş.
Dün akşam tartıldım, bir kilo fazla çıktım. Sanırım şişlikten.
Yaşadığım her şeyi burada paylaşacağım.
Sevgiler...

applecherry, bencede corbasini icmek daha zor.. birkez denemistimyaptigim butun corbayi döktüm ve asla birdaha denememe karari almistim.. suyu bana okadar kötü gelmedi

annuska selam,
bende bir hafta ictim ayni sizin yaptigini gibi yapiyorum bende..diyet grubundayimda yani yediklerime zaten dikkat ediyorum..ama gecen ahfta bende pek etkili olmadi..ama yapmaktaki ilk amacim saglik icindi..yilda bir kez yapmayi dusunuyorum bu kürü..
annemde yapiyor,, 7 gün icti simdi 3 gün ara verdi.. diyetisyen esliginde kilo vermeye basladi bakalim

Canım, bu konuda uzman değilim ama kendi deneyimime göre cevaplayayım sorunu.
Lahana inanılmaz gaz yapıyor bende. Eğer aynı şey sende de olursa bebeğin bu durumdan etkilenir. Bence emzirme döneminde içme lahana suyunu.

canım cevap için teşekkürler.gaz ise sorun değil de başka zararı var mı acaba ben onu merak ediyorum. şu saraçoğlu her kürüünün altına da hamile ve emziren annelerin kullanıp kullanmayacağını yazasa ne iyi olurdu.

flegcim emzirme döneminde lahana suyu kullanmanı tavsiye etmiyorum
komşum emzirirken uyguladı bu kürü kendisi 4 bebeği 2 kilo kaybetti 1 hafta içinde çok sıkıntı oldu
çünkü yediğimiz ve içtiğimiz herşey sütümüze geçiyor ve bu da bebeği olumsuz etkiliyor
er geç emzirme dönemi bitecek o zaman uygula bu kürü sıkıntı yapma biraz daha sabret

ya arkadaşlar ben bişey rica edicem sizden bu konuyu düzenli takip edip
kürü düzenli uygulayan arkadaşlar şöyle bi liste yapsanız da ne kadar süre kullandınız ve ne kadar kilo verdiniz bunu liste haline getirseniz olmaz mı ya
konuyuı okuyan arkadaşlar içinde kolaylık olur
tabi herkesin metebolizması farklı herkeste sonuç vermez ama en azından bi bilgi olura.s.

sana da cevabın için teşekkürler canım haklısın

Kızlar, birinci hafta sabah ve akşam birer bardak içtim.
ıkinci hafta günde bir bardak içtim.
Üçüncü hafta gün aşırı bir bardak içtim.
Dördüncü haftadayım ve bir gram bile veremedim.
Bu yöntemle kilo verildiğinden emin misiniz?

Back