• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

gallery_1050.gif

arkadaslar selammm
bende yarin yapicam bu kürü... yalniz ben maydonoz ile saaniyordum.. koyayim mi icerisine maydonzda? ve icerken limon sikabilirmiyim icine? yarin pazartesi basliycam ve 1 haftada veridgimi yazicam size

maydonozla limon konulunca tadı guzel oluyor en azından sade içemeyenler için daha iyi

bugün sabah ve aksam 03l bir bardakla basladim.. basladigimi bitiririmmmguclubacismileguclubacismile

snoww saol canimolumunekankayizsmile

arkadaşım hiç öneml değil önemli olan boşu boşuna taşıdığımız patates çuvallarından kurtulmak ben lahana suyunu bıraktım hastalanacağım zaman çok şişiyorum ondan pek yararını göremedim (mafoldumben) moralim bozulmuştu şimdi yine başlıcam sizlerden destekle zemuszemus

hbyrm bende öyle hissediyorum bazi arkadaslarimdaki gibi bende cok wc ye gitmiyorum .. ama suyu cok iciyorum.. oyuzden bi sislik oluyor.. ama ben zaten diyetteyim ve bunu yapmaktaki ilk sebebim cok faydali oldugunu duydugum icin..yilda bir kez yapmak istiyorum

hadi bakalim snow .. biz ilerlemeden basla sende

Merhaba hanımlar bende dün başladım 2. günümdeyim benim tarifte şöyle:
yarım litre su kaynayınca içine 4 yaprak lahana 3dk kaynıcak sonra içine biraz maydanoz oda 3 dk kaynıcak ve sonra bi 5dk demlenip süzülcek
sabah ve akşam birer bardak
içerkende içine biraz limon sıkıyorum
bakalım sonuç ne olucak

kızlar merhaba.
Emzirme döneminde bu kür yapılabiliyor mu?

flegcim emzirme döneminde lahana suyu kullanmanı tavsiye etmiyorum
komşum emzirirken uyguladı bu kürü kendisi 4 bebeği 2 kilo kaybetti 1 hafta içinde çok sıkıntı oldu
çünkü yediğimiz ve içtiğimiz herşey sütümüze geçiyor ve bu da bebeği olumsuz etkiliyor
er geç emzirme dönemi bitecek o zaman uygula bu kürü sıkıntı yapma biraz daha sabret

ya arkadaşlar ben bişey rica edicem sizden bu konuyu düzenli takip edip
kürü düzenli uygulayan arkadaşlar şöyle bi liste yapsanız da ne kadar süre kullandınız ve ne kadar kilo verdiniz bunu liste haline getirseniz olmaz mı ya
konuyuı okuyan arkadaşlar içinde kolaylık olur
tabi herkesin metebolizması farklı herkeste sonuç vermez ama en azından bi bilgi olura.s.

Back