• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

foxon ben suyu fazla kaçırdığım zaman kavanoza koyup akşama saklıorum..
akşamda cezvede ısıtıp tekrar içiorum..

KIZLAR ACıL YARDIMA ıHTıYACIM VAR BENıMMMMMMMMM
DÜN KÜR'DE 5.GÜNÜM BıTTı BENıM
ŞıMDı ARA VERECEKMıYıM..ıKıNCı KÜRE BAŞLAMAK ıÇıN..

foxon ben suyu fazla kaçırdığım zaman kavanoza koyup akşama saklıorum..
akşamda cezvede ısıtıp tekrar içiorum..

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR BENİMMMMMMMMM
DÜN KÜR'DE 5.GÜNÜM BİTTİ BENİM
ŞİMDİ ARA VERECEKMİYİM..İKİNCİ KÜRE BAŞLAMAK İÇİN..

canım lahana küründe ikinci haftamın son günü ve ben hiç ara vermedim anladığım kadarıyla 7 haftalık kürde haftalar arası ara yok 7 hafta bitince ara veriliyo baya bi süre.ben böyle anladım ve ara vermeden 7 haftayı bitirecem.zaten her hafta miktarı azalta azalta gidiyoruz bence bu yüzden ara yoktur zaten.

yaaa kizlar bende denicem bunuda benim bi sorum olacak,ben turkiyede yasamiyorum maalesef benim bulundugum yer sebze fakiri bi ulke,lahana var ama odun gibi,bikeresinde dolma yapmak icin aldim hasladim saramadim dedim ya odun gibi,,yani bu lahana bizim lahanalarimiza benzemiyo ama kokusu ayni,,,,lahana lahanadir yap ic diyeniniz vaaami?

ceren mesajını az önce okuduğum için yanıt gelmeyince gündüz kimseden dünü boş geçirdim o yüzden yani 1 günlük ara vermiş oldum :(((,
sende 7 haftanın sonunda nasıl bir değişim var..
kaç kilo verdin
?

:)))canım ya orda bir sayı hatası var çok özür dilerim yaaa:(( daha 7 olmadı maalesef 2.haftayı bugün bitirdim yarın 3 e geçecem.beyaz ekmeği kestim pilavı falanda bu kadar sürede gün oldu çok çok az yedim gün oldu abarttım ama toplamda 3 kilo falan gitti tabi soğan suyu da içiyorum günde 2 kere ama iki gündür içememiştim sabah içtim
sende var mı bi değişliklik??

:)))canım ya orda bir sayı hatası var çok özür dilerim yaaa:(( daha 7 olmadı maalesef 2.haftayı bugün bitirdim yarın 3 e geçecem.beyaz ekmeği kestim pilavı falanda bu kadar sürede gün oldu çok çok az yedim gün oldu abarttım ama toplamda 3 kilo falan gitti tabi soğan suyu da içiyorum günde 2 kere ama iki gündür içememiştim sabah içtim
sende var mı bi değişliklik??

benim kilo aynı şu an ama yüzüm çöktü :)))
çünkü ben kilo alınca direk yüzüm şişior sinir oluordum..yüzüm söndü yavaş yavaş :))
bakalım ikinci haftaya başladım bugün ben...merakla bekliorum..
opuyorumnanaktan

benim kilo aynı şu an ama yüzüm çöktü :)))
çünkü ben kilo alınca direk yüzüm şişior sinir oluordum..yüzüm söndü yavaş yavaş :))
bakalım ikinci haftaya başladım bugün ben...merakla bekliorum..
opuyorumnanaktan

bende yüzden süzüldüm göbişde gitti biraz.sen soğan suyuda içiyodun dimi?ya günde kaç kez içilmesi gerek acaba.ben bir haftadır günde 2 kere içiyodum ama şimdi bi araştırim dedim bi yerde günde 1 kere diyo başka yerde 2,5 litre suyla hazırlayın hepsini gün içinde tüketin diyo hangisi doğru acaba kafam karıştı

Back