• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

[B]68 kiloyum canım..dur bakalım daha dün 1 bugün 2.günüm :))
bende merakla bekliorum
[/B]
derin ben dayanamadım bugün tartıldım ama hayal kırıklığı oldu ben hissediyorum belirgin bir şekilde inceldim ama tartıda 1 kilo fazla bile çıktım anlamadım gitti yaklaşık soğan suyuna15 gün oldu lahanaya 5.gün bugün ya reglden dolayı böyle ama cidden hem haffif hemde incelmiş olduğum bariz ortada

ya benım bı arkadasım yapmıs ara vermeden dvmlı içmiş ne kadar doğru bilemyorum yaptığı ama iğne ipliğe dönmüş bi ara ara vermiş kilo almış şimdi yapıyormuş 8,5 kilo vermiş 2 ayda
ya sizler böyle diyince şok oluyorum demekki onlar boğazınıda tutuyorlar yoksa bu kadar güzel kilo nasıl verilir bende yinede ısrarla devam edicem çünkü bazı yazılarda veremezsenizde devam edin 1 ay sonra vermeye başlayan larda var diye okumuştum belkide vucut tutuyor kendini

kızlar ben lahana suyunu 5 yıl önce yapmıştım 12-13 kılo verdım 3 ayda,yoksa bana ne söyleseler ınanmazdım,dün tekrar başladım çünkü doğum yaptım 10 ay önce ve 72 kıloyum e toparlanmam lazım,süt almayı kestı kızım bende yıne yenı yenıden dedım,hem çok fazla kendımı kasmıyorum lahana suyunda yanı normal yıyorum,2 tabak değılde 1 tabak,öyle bırşey yemeden olmaz yanı,metabolızma çalışmaz zaten yemeden,sonrada ne yersenız depo eder,deneyımle sabıttır ısteyen rahatlıkla denesın

evet canım haklısın yağ yakmak kolaymı yavaş yavaş olsun kalıcı olsun bir kilo yağı gözünün önüne getirsene cidden çok büyük1 kilo vermek eğer yağdansa kas kaybedenlerde var yağ yaktım zannedip mesala 5 kilo verirsen fark edilmez 2 kilo verirsin acayip incelmişsindir

kızlar ben lahana suyunu 5 yıl önce yapmıştım 12-13 kılo verdım 3 ayda,yoksa bana ne söyleseler ınanmazdım,dün tekrar başladım çünkü doğum yaptım 10 ay önce ve 72 kıloyum e toparlanmam lazım,süt almayı kestı kızım bende yıne yenı yenıden dedım,hem çok fazla kendımı kasmıyorum lahana suyunda yanı normal yıyorum,2 tabak değılde 1 tabak,öyle bırşey yemeden olmaz yanı,metabolızma çalışmaz zaten yemeden,sonrada ne yersenız depo eder,deneyımle sabıttır ısteyen rahatlıkla denesın
ben emziriyorum yapsam bi sorun olur mu?

arkadaşlar ben şimdi doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama günde 1 lahana suyu 2 kere soğan suyu ve 1 kerede elma çayı içiyorum:))öbür tarafa gitmezsem iyidir 1 haftadır yemek de hiç yemiyo gibiyim az yiyorum ama dün ölçüyü kaçırdım yedim:))))

normal yemeğini yiyceksin yemekten evvel kürü içersin. Yememezlik yapma. Hasta olursun. Kilo versende daha sonra hasta olabilir ve daha çok kilo alabilirisn. Dikkat et kendine:oklava:

bende başladım bu küre bugün lahanalarını şimdi yiyiorum yogurtladım nane ve pul biber dökdüm çok lezzetli oldu sizde deneyin.
spell42 bende emziriyorum diyet yapmıyorum sadece lahana suyu normalde de yiyiyodum zaten lahanayı zararı olmaz herhalde

haşladıktan sonra lahanalarını yoğutlamı karıştırıyorsunuz bende öyle yapayım ara öğünlerde yerim hem ziyan olmasın lahanalar. iyi fikir.a.s.

bende başladım bu küre bugün lahanalarını şimdi yiyiorum yogurtladım nane ve pul biber dökdüm çok lezzetli oldu sizde deneyin.
spell42 bende emziriyorum diyet yapmıyorum sadece lahana suyu normalde de yiyiyodum zaten lahanayı zararı olmaz herhalde

canım bende diyet yapmıyorum zaten yemezsem sütüm olmuyor...

normal yemeğini yiyceksin yemekten evvel kürü içersin. Yememezlik yapma. Hasta olursun. Kilo versende daha sonra hasta olabilir ve daha çok kilo alabilirisn. Dikkat et kendine:oklava:

evet canım haklısın ama çok sabırsızım kısa zamanda vermediğimi görsem hemen vazgeçerim diye korkuyorum:((

Back