Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Lahana kürüyle mi yoksa çorbası ile mi kilo verdiniz?
Bir de verdiğiniz kiloları geri aldınız mı merak ettim.
Teşekkürler.

slm..ben kuru deıl corbasını ıcmıstım..ve sadece lahana koymamıstım ıcıne..aklınıza gelecek tum sebzelerden bırer adet kup kup dograıp tuzsuz yagsız kaynattım..sonra onları blanderdan gecırdım ve sureklı ıctım..farklı olarakta sadece sebze tukettım ve cok hızı kılo vermıstım..ayrıca corbanın tadı ıcındekı turlu sebzelerle muhtesem olmustu..agırlıklı lahana oldugu ıcınde hızlı kılo vermıstım sanırım..
verdıgı kıo toplamda 5ı gecmezdı..ve gerı aldım fakat rejım yapmadıgım ve surekı gecelerı yemek yedıgım ıcın aldım kıloları..

büyük bir azimle az önce ilk bardağımı içmiş bulunuorum :)))))))))))
lahanalarıda limon ve tuz döküp yedimmm ohhh çok lezzetliydi..
sonuna kadar gitmeyii ve sonocunda güzel güzel kilolarımdan kurtulmayı diliorum..
desteklerinizi bekliorum ))))))

günaydın arkadaşlar..
sabah ikinci bardağımıda içtim..
soğan kürünede başladım..o da soğumada şu an limon sıkıp içicem onuda..
lahanada koku filan yok arkadaşlar..yeni başlıyacak arkadaşlar şartlamasınlar kendilerini..
gidicek bu kilolar KARARLIYIMMMMMMMMMMMMMM

bende senin gibi hem soğan hem lahana suyu içiyourum ayrı ayrı kaynatıyorum incelme oldu şuan regl dönemindeyim ama bırakmadım devam ediyorum tartılmadım regl bitince tartılacam sen diyette yapıyormusn veya spor

İlk sayfada gerekli açıklamalar var canım.

İlk sayfada gerekli açıklamalar var canım.

canım benim şimdi kinci kezdir okuyorum sorularımı sormadan da okumuştum ama bitürlü ara verilme muhabbetiyle ilgili bişey göremedim.ara verilmeden devam ediliyo şeklinde algıladım öyle de yapıyorum inşallah yanlış bişiy yapmıyorumdur.
bide ben 1 haftada 2-3 kilo verdim ama hiç birşey yemiyorum desem yeridir.bundan mı verdim kiloları lahanadan mı bilmiyorum.çünkü lahanaya başladığımdan beri afedersiniz ama tuvalete zor çıkıyorum ve eskiden çok terliyodum şimdi hiç terlemiyorum anlamadım gitti yaa:)))

ilk beş gün:her gün sabah ve akşam bir su bardağı

ikinci hafta:her gün bir su bardağı

üçüncü hafta:iki günde bir bir su bardağı

dördüncü hafta:üç günde bir su bardağ

beşinci hafta:7 günde bir su bardağı

altıncı hafta:altıncı haftada içilmiyecek

yedinci hafta:bir su bardağı

bende senin gibi hem soğan hem lahana suyu içiyourum ayrı ayrı kaynatıyorum incelme oldu şuan regl dönemindeyim ama bırakmadım devam ediyorum tartılmadım regl bitince tartılacam sen diyette yapıyormusn veya spor

hem rejim yapıorum canım hemde fitness ve plates yapıorum
aynı zamanda oryantal yapıorum :))))))))
ve kesinlikle oryantali herkese tavsiye ediorum bugün başladım
youtube'dan indirip indirip oynuorum :))))zemuszemuskaydirigubbakcemile2

maşallah pek aktifsin valla evde ben eriniyordum spor salonuna yazıldım yaklaşık 1 aydır spora gidiyorum pek rejim yapamıyorum fakat bırakmıyorumda kendimi bakalım faydası olur gibi vududum baya sıkılaştı

yaa ben anlatamadım galiba canımcıımm:)))bu yazılanları anladımda ara diyorum hani 5 gün yap 3 gün ara ver falan diyolar ya bu yedi haftalık süreçte haftalar arası ara verilecekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…