Lahana kürüyle mi yoksa çorbası ile mi kilo verdiniz?
Bir de verdiğiniz kiloları geri aldınız mı merak ettim.
Teşekkürler.
günaydın arkadaşlar..
sabah ikinci bardağımıda içtim..
soğan kürünede başladım..o da soğumada şu an limon sıkıp içicem onuda..
lahanada koku filan yok arkadaşlar..yeni başlıyacak arkadaşlar şartlamasınlar kendilerini..
gidicek bu kilolar KARARLIYIMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...
lahana suyu diyetimde 6 günü geride bıraktım 1 gün fazladan günde 2 bardak içtim ama şimdi kafama takılan ve bitürlü cevap bulamadığım 2 soru var ben şimdi ara verecekmiyim yoksa ara vermeden mi bu küre devam edeceğim bide ilk 5 gün içiyoruz peki 2.hafta 7 gün mü içilecek???bilen varmı arkadaşlar????
İlk sayfada gerekli açıklamalar var canım.
canım benim şimdi kinci kezdir okuyorum sorularımı sormadan da okumuştum ama bitürlü ara verilme muhabbetiyle ilgili bişey göremedim.ara verilmeden devam ediliyo şeklinde algıladım öyle de yapıyorum inşallah yanlış bişiy yapmıyorumdur.
Bide ben 1 haftada 2-3 kilo verdim ama hiç birşey yemiyorum desem yeridir.bundan mı verdim kiloları lahanadan mı bilmiyorum.çünkü lahanaya başladığımdan beri afedersiniz ama tuvalete zor çıkıyorum ve eskiden çok terliyodum şimdi hiç terlemiyorum anlamadım gitti yaa:)))
bende senin gibi hem soğan hem lahana suyu içiyourum ayrı ayrı kaynatıyorum incelme oldu şuan regl dönemindeyim ama bırakmadım devam ediyorum tartılmadım regl bitince tartılacam sen diyette yapıyormusn veya spor
hem rejim yapıorum canım hemde fitness ve plates yapıorum
aynı zamanda oryantal yapıorum :))))))))
ve kesinlikle oryantali herkese tavsiye ediorum bugün başladım
youtube'dan indirip indirip oynuorum :))))zemuszemuskaydirigubbakcemile2
arkadaşlar ben 3 gundur yapıorum bu diyeti ama bir faydasını göremedim aç karnına içiyorum limon sıkıyorum her aksam taze yapıyorum sıcak içiyorum sizce bırakıyımmı:gitme:
ilk beş gün:her gün sabah ve akşam bir su bardağı
ikinci hafta:her gün bir su bardağı
üçüncü hafta:iki günde bir bir su bardağı
dördüncü hafta:üç günde bir su bardağ
beşinci hafta:7 günde bir su bardağı
altıncı hafta:altıncı haftada içilmiyecek
yedinci hafta:bir su bardağı
derin sorması ayıp kaç kilosun kaç kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?