Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

gecen sene bende denemıstım ve sureklı bu yaaptıgım corbayı ıcıyordum..artık gunde 1 kılo vermeye baslamıstım fakat corbayı yapmak ıcın usendıgımden dıyetı kestım ve yıne kılo almaya basladım..burda yazılanları okudukca yıne yapma ıstegım olustu ıcımde..

bende kaynattım az önce bir kupa içtim içilmeyecek gibi gelmedi bana çok iyi değil ama vücuttaki toksinleri atıp zayıflamaya yardımcı oluyorsa saat başı içerim vallahii aklinialirimsmile

inşallah doğru yapmışımdır kızlar ya 3.5 su bardağı yani 750ml suya 5 yaprağı elimle parçaladım tam 7dakika kaynattım lahanalar biraz içinde bekledi sonra 1 kupa içtim :içelim: bana aşırı kötü gelmedi kararsız arkadaşlar varsa denemelerini tavsiye ederim :teselli:

yarısınıda sabah ılıtıp içicem ama dolaba kaldırdım bi deneyelim bakalım 1hafta böle sonra günde 1 defa dimi lahanalarınıda limon zeytin yağı sumak tuz salata yapıp yedi eşim kalanıda yarın ben yerim :hooray:

3 gün uyguladım bu kürü,lahana suyunu içtikten 2 saat sonra kafam güzel oluyor. araştırdım sonra ,meğer lahana kürünün kan şekerini düşürücü etkisi varmış. şeker hastaları için de saraçoğlu aynı kürü vermiş.devam edemedim dolayısıyla. lahanayı salatalarımın içinde tüketiyorum şimdi.

Arkadaşlar bu lahana kürü yani suyu ile yapılan (çorbası değil) İnsanın çok afedersiniz terinde ya da tuvaletinde kötü kokuya sebep oluyor mu? Bende yarın başlayacağım ama koku konusunda çok hassasımdır özellikle ter konusunda sarımsak falan etki ediyor çünkü acaba lahanada mı öyle. Cevaplarsanız çok sevinirim. :kedi:

slm..ben kullanmıstım gecen yıl ve her gun 1 kılo vermeye baslamıstım..merak ettıgın gıbı terde veya tuvalette herhangı bır koku olusmuyor..telaslanma..:)

merhaba bende lahana suyunu 3 hafta ictim 4 kilo verdim.birhafta boyuncada lahana corbasi ictim gram bile kaybetmedim.yani bence suyu corbasina gore daha corba karniniza kalabaliktan baska bir sey degil.icerken cok az da yemegimi kistim ama hic ac kalmadim. benden tavsiye AZ YEYIN OZ YEYIN. hicyemek yemeden tek lahana suyu icerseniz sagliginizdan olursunuz.

ya kızlar sanırım siz yanlış anlamşsınız sadece lahana suyunu içmiyorsunuz ki normal günlük yaşantınıza devam edip 1. hafta günde 2 bardak da lahananın suyunu içiyosunuz...

ben bugün mesela 1.haftamı bitirdim burnumu tutup içiyorum soğuk sıcak farketmiyor yoksa yudum yudum içilecek bişiy değil yanii...

sağlıksız tek düze besin değil sonuçta onu toksin atıcı fazla suyu atıcı olarak içiyorumm ben lahanasınıda az z.yağlı sumaklı limonlu yiyiyoruz eşimle birlikte cokacimcoook

ya biri açılasın kaçırdım mı bilmiyorum ama bu lahana kürü nasıl çorbası nasıl suyu nasıl aynı şeyler değil mi?Nasıl yapcağız ya da kaçıncı sayfada tarif var*

Lahana çorbası ile lahana suyu aynı şey değil canım. Burası lahana suyu topiği ve ilk sayfada üçüncü mesajda da tarifi var.a.s.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...
lahana suyu diyetimde 6 günü geride bıraktım 1 gün fazladan günde 2 bardak içtim ama şimdi kafama takılan ve bitürlü cevap bulamadığım 2 soru var ben şimdi ara verecekmiyim yoksa ara vermeden mi bu küre devam edeceğim bide ilk 5 gün içiyoruz peki 2.hafta 7 gün mü içilecek???bilen varmı arkadaşlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…