Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

ben dün yaptım zar zor içtim ama bu sabah içemedim döktüm kok kötü kokuyodu:)ama çorbasının tadını sewdim çünkü içine bol kereviz sapı koydum onun kokusuna bayılıyorum kerewizin hatrına çorbasını içebilirim sanırım...

ya bende bugun kaynattım suyunu ama içemedim kokusu mıgdemı cok bulandırdı .

İÇEN ARKADAŞLAR NASIL ICIYORSUNUZ ICINE BASKA BISEY KATIYORMUSUNUZ lutfen cvp verın?

icine limon sikabilirsin kokusunu limon aliyor okadar agir bir kokusu yok ben 3 ay araliksiz kullandim ama saracoglunun dedigi gibi degil 3 ayda 12 kilo verdim üc gün önce tekrar basladim ve üc günde 1 kilo100gram daha gitti

icine limon sikabilirsin kokusunu limon aliyor okadar agir bir kokusu yok ben 3 ay araliksiz kullandim ama saracoglunun dedigi gibi degil 3 ayda 12 kilo verdim üc gün önce tekrar basladim ve üc günde 1 kilo100gram daha gitti

merhaba hasret25,farklı yaptığını söylemişsin nasıl yaptın?paylaşırmısın canım.burda okuduklarım çok kafamı karıştırdı:uhm:

ben bugün basladim lahana diyetine suyunu kaynattim kalan lahanalarla corbasini yaptim kereviz havuc brokoli sogan bezelye ispanak koydum icine blenderla cektim icine bol aci koydum tuzunuda cok az attim tadi bayagi güzel ispanagida demir icin koydum takviye olsun diye bezelyenin bagirsaklari calistirma etkisi var brokoli zaten birebir zayiflatici bir besin neyse ben bu kürü 5 sene önce 1 ay araliksiz yapmisstim ve 68den 62 kiloya düsmüstüm ama sadece corbayi yemedim sabah kahvaltida havuc portakal karisimi kahvaltilik vitamin meyve suyu var ondan bir bardak iciyordum öglen 1 tas corba yiyordum aksamda corbayla birlikte bol besinli karisik salata yiyordum icersinde protein iceren seylerle mesela kuru fasulye yesil mercimek gibi yumurta sarisida koyuyodum bazen yani hergün degisik sekilde salatalar yapiyodumki degisiklik olsun diye bazen tavuk gögsü haslanmis onlari koyuyodum yani neticede kilo verdim simdi tekrar basladim o diyete yalniz internette okudugum lahana suyunu ekledim birde bennim sorum lahana suyunu günlükmü yapmamiz gerekiyo yoksa aksamdanda haslayip sabah icsek olurmu ben calistigim icin sabahlari haslamak biraz zor olacak gibi birde nasil saklayabiliriz suyu...ve ben yüzüyorum insallah en kisa zamanda biraz kilo verebilirim.

ya kafam iice allak bullak oldu arkadaşlar burda bi 5 gün lük olan 7 hafta da tamamlanan var birde 7 günlük olan (maydanozlu 21 gün) karışım ..

hangisini yapıcaz. başlamak istiyorum hemen kararsız kaldım hiç bişi anlamadım vallahi. iyi bilen bi arkadaş yardım edebilirmi lütfen ???? kafamçokkarıştı

arkadaşlar bu lahana suyu kürünü tiroidi olan arkadaşlar yaptılar mı?yaptılarsa zararını yada faydasını gördüler mi?bendede tiroid çıktı yapmayı düşünmüştüm ama kararsız kaldım lahananın çiğ olarak tüketilmesini çünkü ibrahim saraçoğlu tavsiye etmiyor.

Herkese merhaba kızlar benimde 5-7 kilo fazlam var bir ay içinde bu kilolardan kurtulmak istiyrm.Kesin kararlıyım
ama ELMA SıRKESıNE mi LAHANA SUYUNA mı baslasam karar veremedim bir türlü bu kısa sürede hangisi daha olumlu sonuç verir?? Bu hafta içinde başlamam lazım.Yapanlar varsa paylaşabilirmi düşüncelerini Acil cevaplarınızı bekliyrm şimdiden çok tşk ederim.

Son düzenleme:
arakdaşlar iyi bilen biri yardımcı olsun lütfen benim 11 yaşında bir kzızım var ama gelişimi tesler yapıldı 13 çıktı ve kilolu....ona da ben içerken içirsem bir zararı olurmu acaba ????? çocuk olamsından dolayı endişşe ediyorum ama gelişimide zaten 13 olduğu için tereddütte kaldım ..çok diet uygulamak istemiyorum bu yaşta ona çocuk en nihayetinde fakat dr umuzun kısıtladığı şekilde yeme düzenini sürüdürüüyor ama sonuç maalesef ii diil :bbo: ben bu akşam başlıcam bu lahana suyuna oda faydalansın istiyorum ama tereddütteyim....

sonuçta bu zayıflama ilacı değil ki zararı olsun.
bence bir zararı olmaz.
ibrahim saraçoğlu kitabında sadece hamileler kullanmasın yazmış,eger bir zrarı olsaydı 12 yaşından küçüklerde kullanmasın derdi muhakakak.

gerçektende soğuk içince tadı bir iğrenç
soğuk içmeyin sakın lmaz:

limon katılmaması gerekiyormuş

cnm haklısın sanırım mantıklı geldi kaydirigubbakcemile5 yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim a.s.

yazılanları okuyorumda anlamadığım bişey var. iki farklı uygulamadan bahsedilmiş. bi maydanoz ilave edilerek 7 günlük 3 kur, bir de ilk sayfada yazan miktar azaltılarak yapılan 7 haftalık uygulama. ikisi de ibrahim saraçoğlunun tarifi. şimdi hangisi daha etkili. deneyen ve zayıflayıp netice alan arkadaşlar nasıl uyguladıklarını, kaç kilo verdiklerini yazarlarsa sevinirim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…