2/4/2007
BEYAZ LAHANA MUCİZESİ(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)
İŞTE MUCİZE REÇETE
1.KIŞ BOYUNCA BİRİKEN KİLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR
2.VUCUTTA BİRİKEN TOKSİNLERİ ATIYOR,KOLON KANSERİNİ ÖNLÜYOR
3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR
4.SELÜLİTLERİ ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDİYOR
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN
:KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.
FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
Arkadaşlar bende 8 gundur içiyorum sadece 1 kılo verebıldım ama sadece akşamları içiyorum bır hafata daha devam edecegım belkı bunyem yavaş kılo verıyordur olmazsa arık elma sirkesını deneyeceğim offf yaza duğunum var ama benım 6-7 kılo kadar fazlam var özellıkle gobekte bırıkmıs durumda fazlalıklar
arkadaşlar merhaba ben bu lahana kürüne 15 gün devam ettim güzelde içiyordum ama vucudumda yaralar çıkmaya başladı ben de bıraktım yaralar geçtikten sonra yine başladım içmeye acaba lahana suyundanmı diye yine başladı yaralar bende bıraktım sizde de hiç böyle bir şey oldumu çok merak ediyorum
doğru söze ne denir zaten bugün başladım hiç o kadar kötü bir kokusu yok yani bana göre sabah kahvaltı zor yaptım gerçekten iştah kapatıyordelikafadulden yanlız bir soru daha bu uygulama ilk 5 gün sabah,akşam sonra günde bir kere yazılmış acaba hep 5 günlük tur olarak ara vermiyoruz değilmi:1shok:anlamadım:1closedeyes:kilomda 55 boy 165 aslında normal ama biraz daha zayıf olmak daha iyi.....sen 11 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba?
Arkadaşlar bende 8 gundur içiyorum sadece 1 kılo verebıldım ama sadece akşamları içiyorum bır hafata daha devam edecegım belkı bunyem yavaş kılo verıyordur olmazsa arık elma sirkesını deneyeceğim offf yaza duğunum var ama benım 6-7 kılo kadar fazlam var özellıkle gobekte bırıkmıs durumda fazlalıklar
aynen canım bende cuma başladım bugün 4.gün ve bende hiçbir gelişme yok ben günde 2 bardak içiyorum birde aynı durumdayım 5 kilo fazla var ve göbektende kurtulmak lazım ilk defa arkadaşlarımla tatile çıkcam bu yaz bikini giymek istiyorum.birde bir şey soracağım yan bu soru beli ince olanlar için benim bel kıvrımı diye bir şey düm düz yani 78 cm sizin bel cevreniz kaç cm?ve en kısa zamanda nasıl incelir lütfen soruma cevap verina.s.
şuan ikinci haftadayım.
henüz bi değişiklik yok bende ama benim haşimato hastalığına bağlı hipotiroidim var yani siz moralinizi bozmayın ben çok iyi sonuçlar duydum
umarım banada faydası olur :)
dün başladım bu küre umarım faydasını görürüm mirmirmirmir 167 boy 58 kiloyum hedefim 50 delikafadulden ama ama ama tadı iğrenç yaaa :1ninca:
arkadşlar bu lahana suyunu sıcak mı yoksa soğuk mu içiyoruz.
ve
yapılan suyu ne kadar sakalayabiliriz.
çünkü sabahları erken evden çıkıyorum. akşam yapsam sabah içsem olurmu.
gerçi içebilirmiyim bilmiyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?