Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Ben içine maydanoz eklenen kürü yapıyorum şu an. Sabah ve akşam içiyorum... 7 gün yapıp üç gün ara veriyorsun. toplamda 21 gün yapılıyor. 7 gün lahana, 3 gün ara, 7 gün lahana, 3 gün ara, 7 gün lahana şeklinde... Kürü tamamlamazsanız çok etkili olmuyormuş.
edebiyatci_16'nın sorduğu soruya gelince evet ilk günler acayip şişkinlik yapıyor... Ama geçiyormuş alıştıktan sonra...

benim anlatmak istediğim şu;ilk beş gün günde 2 bardak içtik tamam sonra ara verip 2.hafta 7 gün boyuncamı içeceğiz yoksa ara vermeden 5 gün boyuncamı içeceğiz.:a015:
cevaplarsanız sevinirim hanımlar bu arada 2.günüm veeeee daha aynı kilodayım:teselli:

Arkadaşlar bende 8 gundur içiyorum sadece 1 kılo verebıldım ama sadece akşamları içiyorum bır hafata daha devam edecegım belkı bunyem yavaş kılo verıyordur olmazsa arık elma sirkesını deneyeceğim offf yaza duğunum var ama benım 6-7 kılo kadar fazlam var özellıkle gobekte bırıkmıs durumda fazlalıklar

aynen canım bende cuma başladım bugün 4.gün ve bende hiçbir gelişme yok ben günde 2 bardak içiyorum birde aynı durumdayım 5 kilo fazla var ve göbektende kurtulmak lazım ilk defa arkadaşlarımla tatile çıkcam bu yaz bikini giymek istiyorum.birde bir şey soracağım yan bu soru beli ince olanlar için benim bel kıvrımı diye bir şey düm düz yani 78 cm sizin bel cevreniz kaç cm?ve en kısa zamanda nasıl incelir lütfen soruma cevap verina.s.

ilk haftam bitti. boyum 1,69 ve 57 kilo ile başladım küre.
bugün tartıldım ki 55 kiloyum.
mucize bu. zaten farkettim inanılmaz bir hafiflik hissi oluşmuştu.
iki kilo daha versem daha ne isterim ya. yaza girmeden forma girdim.
teşekkürler lahana suyu hihoyyyt

Son düzenleme:

bende yara olmadı valla tüm topiği okudum kimse öyle bişeyde yazmamış
ama sivilce oldu bende minik minik
o da içteki toksini fln atıyor yaa ondan heral

ilk hafta 5 gün uygula 2 gün mola sonra 2. haftaya başlıyorsun
ilk hafta 5 gün içiyorsun sonra 2. hafta 7 gün sonra zaten 2 günde bir diye devam ediyor yaa onlar 7 gün hesabına göre canımyerimseniben

tatlım bu bir kür demekki bişey var ki adam özellikle tarifi veriyor dimi
akşamları içerim hergün bişeyde olmaz diye düşünme aa çok yararlı ama fazlası ve ya yanlış şekilde uygulanması çok tehlikeli karaciğerini yorabilir örneğin
o yüzden küre sadık kalalım olur mu sağlığın açısından:teselli:
aaayrıca lahana kürü sihir ve ya mucize değil sen yemeden içmeden kesmeden kullanırsan tabi ki hiç bi faydası olmaz
ve son olarak kiloyu yavaş vermek en iyisi en güzelidir zaten haftada 1 kilo vermişin yani bu da olması gereken bi sayıyerimseniben

bak hala 4. günüm diyosun ve çok kilo vermiş olmayı umuyorsun
5 kiloyu sen 1,5 ayda ver tamam mı şekerim
yoksa su kas kaybedersin sonra 10 kilo alırsın bırakınca
yyavaş yavaş sindire sindire verirsen verdiğin 5 kilo 7-8 kilo vermiş gibi bi incelik sağlar sana çünkü yağdan gider
ayrıca bel sormuşun benim belim 64
ama sürekli spor yapıyoruma.s

şuan ikinci haftadayım.
henüz bi değişiklik yok bende ama benim haşimato hastalığına bağlı hipotiroidim var yani siz moralinizi bozmayın ben çok iyi sonuçlar duydum
umarım banada faydası olur :)

bi doktora sor ben tiroidi olanlara lahana zararlı diye biliyorum teyzeminde vardı çok eskiden lahana suyu içmeye başlayınca tiroidi de gün yüzüne çıktı yani tekrar başladı
bitki deyip bişey olmaz sanmayalım lütfen bazı bitkiler vardır kii kişinin ölmesine bile neden olabilir örneğin atıyorum lahana suyunu çok kullanan biri bi sene boyunca amaan bitki nasılsa ne olcak diyip hergün bi lt içen((kii muhakkak vardır böyle yapan)) karaciğeri gümletip hakkı rahmetine kavuşabilir ve ya elma sirkesi aa ne kadar çok koyarsam o kadar etkili olur diye düşünen bi zihniyet fazla sürmeden midesini delebilirşakkıdı

dün başladım bu küre umarım faydasını görürüm mirmirmirmir 167 boy 58 kiloyum hedefim 50 delikafadulden ama ama ama tadı iğrenç yaaa :1ninca:

alışacaksın zamanlakaydirigubbakcemile3koklamadan tadına bakmadan direk yutyerimseniben

Son düzenleme:
kızlarr bayadır bakmıoyru bu linke ama dergide ibrahim saraçoğlununn reportajını okudum hani bazılarımız limon katyo yaa maalesef katılmaması gerekiyomuş kızlar üzülerek haber vermek istedim belki bunu konuşmuşsunuzdur daha önce dedim ya bayadır girmiyodum diye işte hbr veriyiöm dedim canlarımm hepinize başrılar......... öptümm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…