• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

bende denedim arkadaşlar çok zaman önce ama kaç kilo verip vermediyimi hatırlıyamıyorum ama mustafa hocamada güveniyorum fakat pazarda satılan lahanalar deyilmiş ben onu denemiştim köylerde yetişen lahanalar olacakmış ben kolay kilo veremiyorum hapını denemek istiyorum hepimizin işini ALLAH rasgetirsin AMİN

Lahana küründe ikinci, diyette üçüncü günüm... Bu sabah dünden kalanı içmek zorunda kaldım. Öncelikle tadı bekleyince kötüleşiyor... En rahat içimi taze taze ılık halde... Çok fazla tuvalete gitmeye neden oluyor. Normalde şişkinlik sorunu yaşarım ama iki gündür bu problemim azaldı... Sanırım göbeğimin biraz da olsa inmesinin nedeni de bu... Diyete de devam ediyorum. Bakalım neler olacak? Pazartesi ilk turun son günü... Üç gün ara verip tekrar 7 gün yapacağım...
14 Şubat'a kadar gözle görülür şekilde incelmem lazım. Ablam evleniyor ve istediğim kıyafeti korseyle de olsa giymek istiyorum :)

bende cokacimcoook yarın başlıyorum.gelişmeleri yazabilmek için bugün üye oldum :Saruboceq: inşallah işe yarar ben deneyen arkadaşlara soruyorum lahana suyu içerken özel bir şey yaptınızmı yani ben hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum yemektende kasmam gerekirmi?laelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
Lahana suyu tok tutuyor yahu ya da bana öyle geliyor..Sizde de öyle mi ? Ben bugün 2 kupa içtim bi de lahana çorbası ve yeşil çay içtim doğal olrak sürekli tuvalttydim (: Yarım da çikolata yedm başka bişi yemedm..Sanırım kan şekerm düştü..Meyve suyu içcem (:

bende cokacimcoook yarın başlıyorum.gelişmeleri yazabilmek için bugün üye oldum :Saruboceq: inşallah işe yarar ben deneyen arkadaşlara soruyorum lahana suyu içerken özel bir şey yaptınızmı yani ben hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum yemektende kasmam gerekirmi?laelaelaelaelae

YA BENİM SORUMA CEVAP VERECEK YOKMUbenneyaptımki:1no2:

3 hafta once baslamistim bende. 4-5 gun kadar ictim. Tatil nedeniyle ara vermek zorunda kaldim. Bugun yeniden basladim. Bakalim hayirlisi....
Yemeklerden kisman gerekmiyo tabi ama dikkat etmen gerekiyo tabi yediklerine.
Kendimden ornek veriyim. Cikolata hastasiyim nickimdende anlasilacagi gibi:tomato:.
2 tane cikolata yiyosam 1 e indirdim mesela. Yada tahammul edip hic yemiyorum.. Fazla yemege duskun olmadigim icin cikolataya ornek verdim ben sadece..
Ayriyeten sabah kalktiktan sonra ve aksam yatmadan oncede egzersizler yapiyorum.

Belki tek basina bile yetebilir lahana suyu. Bu benim uyguladigim sadeceyerimseniben

Bide arkadaslar bi tanidik bu lahana kürü yuzunden hastanelik olmus:1shok:..
Icine bol limon sIkarak icmis. 1 limonu sIkIyomus nerdeyse. Bagirsaklari tutukluluk yapmis. Acile kalkmis 2-3 kere. Simdi durumu cok iyi. Bide seker hastasi belki onunda etkisi olmustur. Limonuda baya fazla sIkmIs tabi. Ama limon zaten normaldede kabizlik yapiyor. Limonla icmek ne kadar dogru bilmiyorum:sm_confused:

Kızlar biraz önce dizlerimin bağı çözüldü ve yere yapıştım vallahi yataktan asağı inicektim sonra tekrar kalkmak istedim olmadı sizce yetersiz beslenmenin etkisi olur mu ): uyuşma oldu bacaklarımda ):

siyahi sen annadığım kadarıyla hiç yememeye çalışıyon ama öyle olmaz kii
aa belki öyle yapınca 1 haftada 5 kilo bile verirsin ama bırakınca derler yaa 2 katını aldım seninki de ondan olur
aç kalma 3 ana 3 ara öğün ye
böyle böyle zaten zamanla iştahın kapancak
zaten lahana suyuda kapıyo iştahı
yememezlik yapma
bak ben 11 kilo verdim fakat bi günüm bile aç geçmedi
az yedim sık yedim ve geri almıyorum şimdi
sanada tavsiyen budur şok diyet yapma sağlığından olma

sudeciim sence hiç bişi yapmadan hiç yemekten kısmadan zayıflatan bişey olsa dünyada obezite olan insanlar olurmuydu sence ??
düşün atıyorum 100 kiloluk bi bayan çok yiyiyo lahana suyu içmeye başlıyo ama günde 2 ekmek yiyiyo tatlılarda var sonra işte allahın takdiri 60 a iniyo !!
sence bu mümkünmüdür
tabiki yemeden de kısıılcak sporda yapılcak
spor yapmadan da verirsin elbet
amaa sarkarsın hele bide verceen kilo sayısı çoksa çok fazla sarkarsın

Bide arkadaslar bi tanidik bu lahana kürü yuzunden hastanelik olmus:1shok:..
Icine bol limon sIkarak icmis. 1 limonu sIkIyomus nerdeyse. Bagirsaklari tutukluluk yapmis. Acile kalkmis 2-3 kere. Simdi durumu cok iyi. Bide seker hastasi belki onunda etkisi olmustur. Limonuda baya fazla sIkmIs tabi. Ama limon zaten normaldede kabizlik yapiyor. Limonla icmek ne kadar dogru bilmiyorum:sm_confused:

İbrahim Saraçoğlu'nun kür listesinde yazıyor sadece 2 yemek kaşığı limon suyu diye... Üstelik içmeden hemen önce eklenecek. Hergün taze olarak yapılacak... Adam boyuna miktar belirtmiyor, kendi kafamıza göre değiştirirsek tarifleri bence hiçbir işe yaramaz

Diyetsiz olmaz yediklerine dikkat etmen lazım... Bence kasmazsan yediklerini yakarsın ancak... Mevcut kilolara bi etkisi olmaz...

arkadaşlar merhaba ben bu lahana kürüne 15 gün devam ettim güzelde içiyordum ama vucudumda yaralar çıkmaya başladı ben de bıraktım yaralar geçtikten sonra yine başladım içmeye acaba lahana suyundanmı diye yine başladı yaralar bende bıraktım sizde de hiç böyle bir şey oldumu çok merak ediyorum

sudeciim sence hiç bişi yapmadan hiç yemekten kısmadan zayıflatan bişey olsa dünyada obezite olan insanlar olurmuydu sence ??
düşün atıyorum 100 kiloluk bi bayan çok yiyiyo lahana suyu içmeye başlıyo ama günde 2 ekmek yiyiyo tatlılarda var sonra işte allahın takdiri 60 a iniyo !!
sence bu mümkünmüdür
tabiki yemeden de kısıılcak sporda yapılcak
spor yapmadan da verirsin elbet
amaa sarkarsın hele bide verceen kilo sayısı çoksa çok fazla sarkarsın[/QUOTE]

doğru söze ne denir zaten bugün başladım hiç o kadar kötü bir kokusu yok yani bana göre sabah kahvaltı zor yaptım gerçekten iştah kapatıyordelikafadulden yanlız bir soru daha bu uygulama ilk 5 gün sabah,akşam sonra günde bir kere yazılmış acaba hep 5 günlük tur olarak ara vermiyoruz değilmi:1shok:anlamadım:1closedeyes:kilomda 55 boy 165 aslında normal ama biraz daha zayıf olmak daha iyi.....sen 11 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 kilo fazlam var sanırım.. lahanayı uygulayacağım ama ilk etapta sadece 1 hafta uygulayabilirim çünkü şubat tatilinde burda olmayacağım evde olmayınca devam etmem zor. gelince baştan başlarım artık
yalnız en azından 1 haftasını denemek istiyorum tatile kadar da gaz sorunu oluyor mu? valla zaten göbeğimden şikayetçiyim gaz olursa daha da şişmez mi

Back