• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

ya arkadaşlar ben birşey soracağım bu lahanayı içiyoruz ya suyunu 5 gün yazıyordu peki kaç gün ara vericez sonra devam edecez bana anlatırmısınız yada hiç ara vermeden devammı edecez bana yardımcı olurmusunuz ben 2 gündür içiyorum şimdilik kilo kaybı yok amainanılmaz derece midemde rahatlama var

valla 2 haftadar günde 2 bardak içip 3 gün ara veriyorum şimdi aradayım mesela ama tartılıyorum sürekli 55 çıkıyorum hee bu arada bel bölgesinde yağlardada acayip incelme oldu nereden biliyorsun diyorsanız diyete başlamadan dar paçalı kot aldım o zaman düğmesi sor kapanıyor ve yanlar berbat çıkıyordu ama şimdiii kolaylıkla giyiyorum ve candaki fazlalıklar tamamen gitti sayılır neyse tartılma konusuna gelelim meğer benim tartı bozukmuş 2 kilo fazla gösteriyormuş bunu anlayınca sevindim lahana suyu o kadarda fena değil bence sözün kısası 2 kilo gitti bile benden :teytey:belki daha fazla:dance:ama bu hafta yani 3.haftada diyetle başlıcam ve inşallah daha fazla vericemsüprizzzzzşunuda söyleyeyim kesinlikle geri aldırmıyo dikkat ederseniz:emir_bebek:

5 gündür yapıyorum..yediklerim de sabah bir dilimö kepek ekmeği salata ve yoğurt saat 6 ya kadar bişey yemiyorum akşam salata yoğurt tatlı kaşığı ile yoğurt salatada yarım..bir de şekerimi dengelesin diye çokoprens..ama bugün sadece bisküvi yedim lahana suyu içtim..sağlıksız böyle dimi..bana öyle geliyor bir akıl verseniz )=

2 sene öncesi çorbasını yaptım eşim kardeşim ben ölüyoruz sandık ve gece 12de yiyecek aramaya çıktık çok kötüydü ya :S

ama lahana suyu öle değil ben seviyorum bile hiçde kötü değil kokusu falan ya yorumları okuyunca acaba benım aldığım lahanamı yanlış diye düşündüm gerçekten :D

su an 2 gün oldu bakalım inşallah etkisi olur of of ..iradesiz ben bırakmazsam tabi benneyaptımki

Back