bende cokacimcoook yarın başlıyorum.gelişmeleri yazabilmek için bugün üye oldum :Saruboceq: inşallah işe yarar ben deneyen arkadaşlara soruyorum lahana suyu içerken özel bir şey yaptınızmı yani ben hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum yemektende kasmam gerekirmi?laelaelaelaelae
YA BENİM SORUMA CEVAP VERECEK YOKMUbenneyaptımki:1no2:
Kızlar biraz önce dizlerimin bağı çözüldü ve yere yapıştım vallahi yataktan asağı inicektim sonra tekrar kalkmak istedim olmadı sizce yetersiz beslenmenin etkisi olur mu ): uyuşma oldu bacaklarımda ):
YA BENİM SORUMA CEVAP VERECEK YOKMUbenneyaptımki:1no2:
Bide arkadaslar bi tanidik bu lahana kürü yuzunden hastanelik olmus:1shok:..
Icine bol limon sIkarak icmis. 1 limonu sIkIyomus nerdeyse. Bagirsaklari tutukluluk yapmis. Acile kalkmis 2-3 kere. Simdi durumu cok iyi. Bide seker hastasi belki onunda etkisi olmustur. Limonuda baya fazla sIkmIs tabi. Ama limon zaten normaldede kabizlik yapiyor. Limonla icmek ne kadar dogru bilmiyorum:sm_confused:
bende cokacimcoook yarın başlıyorum.gelişmeleri yazabilmek için bugün üye oldum :Saruboceq: inşallah işe yarar ben deneyen arkadaşlara soruyorum lahana suyu içerken özel bir şey yaptınızmı yani ben hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum yemektende kasmam gerekirmi?laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?