Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

ben de 3gün yaptım sonra 1gün ara verdim , arayı da lahanayı kaynatacak vaktim olmadığından vermek zorunda kaldım. içerken tadı hiç anlaşılmıyor yani içilemicek gibi değil. bardaktaki su biter bitmez elimdeki elmadan bi ısırık alıyorum çunku en sonda lahana kokusu geliyor fena şekilde onu engellemiş oluyorum.yaklaşık 20gündür dikkat ediyorum yediğime içtiğime 2kilo verebildim. bu lahana suyu kilo verme açısından henüz faydalı olmadı bana ama sanki inceldim gibi gelio yoksa tamamen psikolojik mi :))

Arkadaşlar lahana suyu küründe 2. haftam Bununla birlikte günde 200 tane mekik çektim. Ancak hiç yememe dikkat etmedim Her zaman nasıl besleniyorsam öyle yedim. 1 Haftada 500 gram vermişim. Çok sevindim. Ancak adet olamadım 5 gün gecikti. İnternette ağır egzersizin adeti geciktirebileceği yazıyordu. Acaba bu nedenle olabilir mi? Egzersize ara verdim. Lahana suyu kürüne devam ediyorum. Ben faydasını gördüm çünkü haydi size e kolay gelsin. İyi zayıflamalar. Sağlıcakla kalın.

Kızlar ya hepiniz demisiniz vermissiniz kilo lahana suyuyla ama ben 1.haftamı bitirdim daha 1 gram veremedim.Bu uzun vadede olan birseymi.Devam edeyimmi yoksa bırakayımmı karar veremedim
canım bende 9 gun yaptım bende veremedım 1 gram bıle 10. gun bıraktım :sm_confused:

merhaba arkadaşlar,ben kürü tamamen uyguladım,diyette olmama rağmen hiç kilo vermedim.sadece bir faydasını gördüm.ben griplerimi çok ağır atlatırım grip oldum ve hemen yendim :) sanırım bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdi.en azından bir işe yaradı yani ...

Arkadaşlar aslınd aiçebiliyorsanız lahana suyunun bir çok hastalığa iyi geldiğini öğrendim Diyabet, kanser gibi bilmiyorum bünyeden bünyeye değişebilir ama bana kilo verme konusunda başlangıçta iyi geldi diyebilirim. Bakalım kür sonunda ne kadar zayıflayacağım. Tabiki belli bir dönem sonra vücudum direnç gösterirde kilo vermem durursa onu bilemem yalnız ben diyet yapayanlardanım Spor yapıyorum yalnız

ilk sayfada tarif var ona rağmen hala tarif sorulması bana tuhaf geliyor her sayfada 1-2 tarif soran olmuş topik gereksiz msjlarla dolmuş valla ben bu işe başlamadan önce üşenmedim tüm sayfaları okudum tüm cvplarımı aldım
neyse benim 2. haftam
benimde kilomda bi değişiklik yok
ben 10 kilo vermiştim zaten yaz döneminde belkide o yzden yavaşladı bilemiyorum ama inanıyorum 1-2 veririm en azından
ayrıca kilo veremesem bile çok sağlıklı olduğu için yararı dokunur bana
bende spastik kolon rahatsızlığı var yani kronik kabızlık
hergün 2 bardak form çayı içmeye mahkumdum
lahanayı içmeye başladığımdan beri form çayı içmeme gerek kalmadı
form çayında sinameki olduğu için pek içmek istemiyordum
şimdi lahanayla iyiyim
ancak çok fazla gaz sorunum var benim çok şişkinlik yaptı bende
benim göbeğim normalde zaten belli olmuyordu şimdi şişkinlik olduğu için belirdi biraz
ama yine de bırakmıcam
tadına da alıştım bu arada artık rahatlıkla içiyorum zaten günde bi bardak içtiğim için akşama kalmıyor sabah sıcakken içiyorum öyle tadında abeslik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…