• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Günaydın Arkadaşlar, bende 2 aralıkta lahana kürüne başladım, çünkü ramazan bayramında 59,5 olan kilom şu anda 61,7 ve vermem gerek acilen.
Şimdi sabah akşam içiyorum 5.gün tekrar tartılıcam. Zaten etkisini 5.güne ancak gösterir diye duymuştum İbrahim Saraçoglu'ndan...

ben sadece 2 gecedir yatmadan 1 bardak içiyorum bu gece de icecem o kadar
abartmanın bir etkisi olcağını düşünmüyorum belki bu yaptığımında bir etkisi olmıcak ama olsun
ben lahana toksinleri atıyor diye düşünüp onun icin içiyorum bilmiyorum belki ben yanlışım
kilo gitti mi derseniz ben zaten diyetteyim 10 aydır
bunun etkisi ne olur bilemem

Sanıyorum 7.hafta herhangi bir gün sadece bir su bardağı içicez ben hafta ortasına denk getirmeye çalışıcam.
Ayrıca sadece lahana suyu içiyorum ve dikkat etmeye çalışıyorum, bakalım bu yöntemle kilo verebilecekmiyim. Gelişmeleri yazarım buraya...

ben sadece 2 gecedir yatmadan 1 bardak içiyorum bu gece de icecem o kadar
abartmanın bir etkisi olcağını düşünmüyorum belki bu yaptığımında bir etkisi olmıcak ama olsun
ben lahana toksinleri atıyor diye düşünüp onun icin içiyorum bilmiyorum belki ben yanlışım
kilo gitti mi derseniz ben zaten diyetteyim 10 aydır
bunun etkisi ne olur bilemem

kadis arkadaşım seni yürekten kutluyorum 10 aydır bıkmadan usanmadan diyettesin ve 85 ten 59 a düşmüşsün vallahi bravo tebrik ederim
peki neler yaptın diyet egzersiz anlatırmısın? darısı başıma inşallahkaydirigubbakcemile2

Sanıyorum 7.hafta herhangi bir gün sadece bir su bardağı içicez ben hafta ortasına denk getirmeye çalışıcam.
Ayrıca sadece lahana suyu içiyorum ve dikkat etmeye çalışıyorum, bakalım bu yöntemle kilo verebilecekmiyim. Gelişmeleri yazarım buraya...

sağolasın fatima bende aynı şekilde yapıyorum sadece lahana suyu birazda yürüyüş ekmeğide biraz azalttım bakalım ne olucak eğer verebilirsem yazarım..

Back