• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

İbrahim saraçoglu,lahana suyuna tadını iyileştirmek amacıyla bile olsa kesinlikle hiçbirşey eklenmemeli diyor kitabında, bence ılıkken sade olarak için arkadaşlar.
Ben her iki durumdada kolay içiyorum benim açımdan sorun yok yani...

arkadaşlar ben hapını kullanıyordum ama şimdi yorumları okuyunca suyunu kullanmaya karar verdim . hap işe yaramıyor çunku. 1-2 yorumda sivilce yaptıgını okudum, var mı böyle birşey çok önemli benim için şu an çunku 15gün sonra nişanım var . o gun sivilceli olmak istemiyorum.kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

5.gün bugün..ama tartıda bi oynama olmadı hala..ekmek yemiyorum,su içiyorum bol bol,eliptik bisiklette kosturuyorum 30 dak...bakalım nolcak :uhm:

Didemcim ben ibrahim saraç oğlnun kitabını yeni aldim.Lahana suyu icin 3.gününde vücutta yağlı yağlı bir hassa yüzde yağlı bir terleme oluyor bu yüzden banyo yapmak lazım toksinlerden arınmak lazım

arkadaşlar...bu yazıları eşim takılma amaÇLI YAZDI yerimsenibenİLK MESAJ HARİÇ DİĞERLERİNİ O YAZDI....HEM KİLOMA SORUN YAPIYOR :a015:HEM BÖYLE DİYETRLERE KARSI ÇIKIYOR...:kızgın:ALAMADIM VALLA...sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
İbrahim saraçoglu,lahana suyuna tadını iyileştirmek amacıyla bile olsa kesinlikle hiçbirşey eklenmemeli diyor kitabında, bence ılıkken sade olarak için arkadaşlar.

ayh ben ölüyoonu tek içemiyorum kiiii...bütün içim dışarı çıkacakmış gib oluo :D limon katıyorum ben..başka türlü içmem mümkün deil ya..ne yapalım artık böyle olacak..sen 12 kiloyu nasıl verdin bu arada?

FATİMACIM...CANIM Şeniz SEN LAHANA SUYUNA YENİMİ BAŞLADIN....FAYDASI VARMI YA...VARSA DENİYCEM.a.s...ÇÜNKÜ GAZ YAPIYORSA BENİM ZATEN GAZ SIKINTIM VAR..Çok üzgünüm çoook...:çok üzgünüm:BİDE KULLANIPTA VEREN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM....a.s.

eşimin dediği gibi rica etti:roflol: günde 3litre su için...:utangac:offffffff....offfffffffffffffff....bende içebilsem.:çok üzgünüm:..kendisi içiyo bide zayıf..:mymeka:..e olan kadınlara oluyo onlar çocuk doğurmuyoki....:emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lahana suyu küründe ilk günüm. Bana tadı kötü gelmedi. hihoyyyt Kardeşim pişirmişti Acaba kokusunu duymadığım için olabilir mi? fisfisfis Limon sıkmaya bile ihtiyaç duymadım. Acaba tarifi yanlış mı yaptık. CADIARZU Kafam karıştı. Ben çok iğreneceğimi düşünmüştüm. Haydi hayırlısı:nazar:

Back