Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne kadar yaptın ki ben 3 hafta yaptım sonra sıkıldım bıraktım a.s
ayrıca sorunun cevabını bilmiyorummirmirmirmir
peki bişi sorcam ben sana..bu 3 hafta içerisinde yemene fln dikkat ettin mi ve kaç kilo verdin?yani bi işe yaradı mı?
normalden biraz eksik yedim ama sadece 1 kg giti
kızlar bgn lahana aldım bende başlıyorum sonuçları bildiririm
yalnız bi sorum olacak bu kürü ne kadar sıklıkla yapabiliyoruz..şimdi diyelim ki 7 hafta yaptık..belli bir yere vardık..daha sonra atıyorum 4 hafta daha sürdürebilir miyiz?
7.haftadan sonra devam etmiyorsunuz yılda 1-2 defa yapılması gerekiyor diye biliyorum fazlası zaralıymış okuduklarıma göre...
regl döneminde bir zararı olurmu ben dün aldım lahanayı bekliyom bilginiz var mı
araştırırken bunu buldum belki işine yarar
Beyaz lahana aynı zamanda `aquaretik`tir. Yani; bitkiler genelde diüretik olduklarından hem su hem tuz atarken, beyaz lahana tuz dengesini bozmadan sadece su atar.
• Bu da verilen kiloların kalıcı olmasına yardımcı olur. Menopoz ve regl dönemlerinde değişen hormon dengesizliğine karşı beyaz lahana kürü mükemmel bir takviye.
ben bol limon sıkıyorum ıcıne..bi de sogusun diye bekletirken rezene koyuyorum.anlasılmıyo pek lahana tadı..