• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

yalnız bi sorum olacak bu kürü ne kadar sıklıkla yapabiliyoruz..şimdi diyelim ki 7 hafta yaptık..belli bir yere vardık..daha sonra atıyorum 4 hafta daha sürdürebilir miyiz?

7.haftadan sonra devam etmiyorsunuz yılda 1-2 defa yapılması gerekiyor diye biliyorum fazlası zaralıymış okuduklarıma göre...

regl döneminde bir zararı olurmu ben dün aldım lahanayı bekliyom bilginiz var mı

araştırırken bunu buldum belki işine yarar

Beyaz lahana aynı zamanda `aquaretik`tir. Yani; bitkiler genelde diüretik olduklarından hem su hem tuz atarken, beyaz lahana tuz dengesini bozmadan sadece su atar.

• Bu da verilen kiloların kalıcı olmasına yardımcı olur. Menopoz ve regl dönemlerinde değişen hormon dengesizliğine karşı beyaz lahana kürü mükemmel bir takviye.

araştırırken bunu buldum belki işine yarar

Beyaz lahana aynı zamanda `aquaretik`tir. Yani; bitkiler genelde diüretik olduklarından hem su hem tuz atarken, beyaz lahana tuz dengesini bozmadan sadece su atar.

• Bu da verilen kiloların kalıcı olmasına yardımcı olur. Menopoz ve regl dönemlerinde değişen hormon dengesizliğine karşı beyaz lahana kürü mükemmel bir takviye.

tşkrler canım bgn geçti artık yarın başlıyım o zamn hihoyyythihoyyyt

kızlaaaaarr bu ne böyleeeeeeeee :1shok: dün akşam başladım ben...aman allahım..yutana kadar neler çektim :) büyük bi hata yaparak soğuk içtim..sakııııııınn soğuk içmeyi aklınızdan bile geçirmeyin...sabah içtiğimde ağzıma meyveli sakız aldım..onun yardımıyla daha rahat içtim diyebilirim..tabi o sırada sakız da gitti :roflol: ama olsun..rahat içtim yani..arkasından da su devirdim koca bardak..umarım 7 hfta dayanabilicem..:Saruboceq: başka rahat içme tarifi olanlar varsa bizimle paylaşsın lütfeeeeeennsenağlama

Back