Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

bende dün akşam başladım kızlar bu küre. ama çok dikkat etmiorum yediklerime yani ekmek filan tüketmemeye çalışıorum sadece yediklerimi çok yememeye çalışıorum birazda hareketi fazlalaştırcam. bakalım nolcak .paylaşalım sonuçları

ya kızlar hani zayıflamak için ilk 5 gün içicez sonra ikinci üçüncü hafta filan farklı içiliyo yaaa .peki bunları 5 gün 5 günmü uygulayacağız yoksa dediği gibi 1 haftamı yapcaz yoksa diğer haftalardamı 5 gün yapcaz. bide haftalar arasında ara verip sonramı başlıcaz. acil cevap??????????

Valla bende yeni aldım lahanamı başlicam bakalım iki haftadır sirkeli su içdim ama bi fayda görmedim yediklerimede dikkat ediyorum ama yılmak yok diete devam gelişmeleri yazarım arkadaşlar......
Yanlız anlamadığım bişey var ilk beş gün içdikden sonra ara vermiyomuyuz acaba bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.....

kızlar bu gün itibariyle ana kız başladık.
merak edenler için söyliyim içilmeyecek gibi bişiy değil. bir iki damlada su limon sıktım. çok hafif geliyor lahana kokusu. ayrıca acayip bir gazda yapmadı bende... bakalım hele bir kürü tamamlayalım neler olacak... burda paylaşıcam...

Kızlar bende 1 hafta yaptım lahana suyu kürünü yazmıştım zaten ama bende bittikten sonra müthiş bir tansiyon düşüklüğü yaptı küçük tansiyonum 3 e kadar düştü. 1 hafta yattım tabii sonrasında içemedim doğal olarak... Düşük tansiyon sorunu var zaten bende bir de bu kadar tuvalete çıkınca sanıyorum tuz azaldı vücutta... Dikkatli olun yani bilginiz olsun...

kızlar mrb ben de geçen hafta pazartesi başladım bu küre yani ayın 17 sinde hiç kilo verdimmi bakmadım ama yediklerime dikkat etmiyorum .bide ben emziriyorum bi sakıncası olurmu ki?

ben hiç ara vermedim hatta bugünde 2 bardak içtim ama yarından itibaren 1 bardak içeceğim sonuçları yazarım

canım vallahi ben zararı olacağını sanmıyorum. gaz yapıp sütüne geçerse bilmemde bende hiç olumsuz etkisi olmadı. burda işte çok farklı yan etkler yazılmış bende hiç bir şey yapmadı.
ayrıca içemeyen kokusun sevmeyen arkadaşlarıma bir önerim olacak... İÇine bir kaç damla elma sirkesi damlatın. tüm lahana kokusunu alıyor. zaten elma sirkesinnde faydalarınıda saymakla bitmez malum. bir deneyin derim kızlar... :enbuyukkk:

arkadaşlar ben 3 gündür her akşam iki bardak lahana suyu içiyorum... yediklerime dikkat ediyorum iyi güzel bir kilo gitti gibi ama şişkinlik işi bozuyor... hevesim kaçmaya başlıyor yaa... mekik çekiyorum sabah akşam bir de ama nafile illa şişiyorum...

arkadaşlar ben de lahana suyu kürü uyguluyorum ama biraz daha farlı.i.saraçoğlunun bir ropörtajını okumuştum.ondan sonra başladım.dört büyük lahana yaprağını çok parçalamadan kaynamakta olan yarım litre suya atıyoruz ağzı kapalı olarak 3 dakika kaynatıyoruz.sonra yıkanmış yarım demet maydonozu içine atıp ,saplarıyla beraber,2 dakika daha kaynatıyoruz.sonra ılımaya bırakıyoruz,ılıyınca suyunu süzüyoruz.süzülen suyu ister ikiye bölüp sabah akşam,isterse üçe bölüp sabah,öğle,akşam içiyoruz.içerken içine 2 yemek kaşığı limon suyu da ekliyoruz.iaç karna içilmesini önermiş,içemeyenler yemekten iki saat sonra içmeli diyor saraçoğlu.bu kür 7 gün uygulanacak,3 gün ara verilecek,yine 7 gün uygulama 3 gün ara son 7.gün uygulama olmak üzere 21 gün de bitecek(aralar sayılmadan)ben ilk kürümü bitirdim:)bu kür yorgunluğa da iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…