Kızlar lahanu suyu diyetinin 1. haftasını geçirdim ama sadece1 kilo verebildim çünkü bu arada çok dikkat etmedim diyete ama gerçekten insanın içi temizleniyor buna inandım... çünkü wc'den çıkamadım nerdeyse diyet için olmasa bile ara ara yapmak lazım bu formulü... Cumartesi 2. hafta kürüne başlayacağım bakalım bu sefer biraz daha dikkat edeceğim yediklerime...
bu diyeti nasil yaptin canim tarifini verirmisin?
lahana suyunun bugün 5.günüydü... ayrıca dietteyimde ama bende acayip bir şişkinlik var... içmaya başlamadan önce daha az göbişim vardı ya... bide herkez ben tuvalete gitmekten bıktım diyor ama bende öyle fazla bir ihtiyaç olmadı... bide vücüdumda kocaman sivilceler çıktı geniş yüzeyli lahana suyundan olabilirmi acaba?... ben bu hafta ne yağlı bişey yedim ne de sivilce yapmaya müsait bişey... adet zamanımda değil 2.haftaya devam etsemmi bilemiyorum... kilomu daha ölçmedim... tartı günüm yarın... eğer kilo gitmesi yoksa bırakıcam...... bu şişkinlik böyle devam ederse yanarım çünkü devam edenlerde şişkinlik sürekli oluyormu acaba?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?