T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım ıyı fıkır mı kotu fıkır mı gorcez canım:jeyyar:sonucları bıldırırım ama dedıgım gıbı ben kahvaltımı yapacagım corbamı oyle ıcecegım sadece corba degıl yanı..
not:kilom:65
defnecim sen devam ediyomusun lahanaya... ben bu hafta pek içemedim çorbamdan dolayısıyla kilo vermedim gibi geliyo... şimdi yapıyorum ocakta pişiyo...
offfff guyaa ıcıne mercımek attımm ama tad yıne aynı tad yaaa mercımekler kaybolmus ıcınde napalım yaptık artık ıcmeye calıscagım:1no2:
spacegırl 1 gunde mı verdın canım?
canım limon ve kırmızı pul biber koyuyomusun çorbana.. tamamen yağsızmı yapıyosun acaba?
Hayır Tombikim, ben pazar günü başladım. toplam 2 gün yani bu sonuç. Ben çorbaya yağ tuz birşey koymuyorum. Ama sabah yarım dilim ekmek, peynir şeklinde normal kahvaltı yapıyorum. Aradada yoğurt, kayısı/erik kurusu vs yiyorum. Yani tamamen aynı sistemi uygulamıyorum. Ama dışına da çok çıkmıyorum.offfff guyaa ıcıne mercımek attımm ama tad yıne aynı tad yaaa mercımekler kaybolmus ıcınde napalım yaptık artık ıcmeye calıscagım:1no2:
spacegırl 1 gunde mı verdın canım?
kar kesinlikle doğru diyorsun. yavaş ve düzenli beslenmeyle zayıflamak en güzeli.. ki benim de yaptığım bu. çizelgemden de görüleceği üzere 13 kilo kadar vermişliğim var. bunu bir yıldan uzun sürede verdim. ama 63'te takıldım uzun süredir. veremedikçe ben de biraz tavsattım, dikkat etmedim ve 1,5 kilo kadar aldım. bu çorbayı yapma nedenim öncelikle yeni aldığım kiloları yerleştirmeden bir an önce verebilmek ve ardından direnci kırmak. önümde daha uzun bir yol var. geri kalanları da yine yediklerime dikkat ederek, hareketimi artırarak vermeyi planlıyorum. ama şimdi bünyemi bir sarsmam ve sıkıca tutunduğu bu kiloyu aşağıya çekmem lazım...arada bu tür beslenme düzenine geçmek en azından benim açımdan bu şekilde yararlı oluyor. benim gibi uzuuuun bir süre kilo ile uğraşınca insan artık bünyesini daha iyi tanıyor ve gerektiğinde dayak, gerektiğinde ödül ile harekete geçiriyor :))).
ama şimdi sen 6 kilo verdin diye tekrar eski yemek düzenine döndüysen tabiki geri alırsın kiloları bende bu diyetle kilo verdim ama almadım.