Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar corbamı pısırıyorum yalnız benım tarıf degısık:1closedeyes:3 koca yaprak lahana 1 sogan 1 bıber 1 avuc kadar mercımek ıcıne baharat kattım...ben az yaptım taze yensın dıye ..ben kahvaltımı yapıp ogunlerde corba ıcmeyı planlıyorum ..kendımı sıkmadan ıı gunler :içelim:

ya bana mercimek pek iyi bi fikir gibi gelmedi. lahana 20 mercimek tam 314 kalori sonuçta...

bakalım ıyı fıkır mı kotu fıkır mı gorcez canım:jeyyar:sonucları bıldırırım ama dedıgım gıbı ben kahvaltımı yapacagım corbamı oyle ıcecegım sadece corba degıl yanı..
not:kilom:65

Son düzenleyen: Moderatör:
bakalım ıyı fıkır mı kotu fıkır mı gorcez canım:jeyyar:sonucları bıldırırım ama dedıgım gıbı ben kahvaltımı yapacagım corbamı oyle ıcecegım sadece corba degıl yanı..
not:kilom:65

canım umarım başarılı olursunn da lahana çorbasında çığır açarsın malum biçok kişi tadından dolayı içemiyo:))

kızlar bende yapmışdım lahana corbasını ıcıne kucuk bı lahana .kerevız sapları.engınar.domates.yeşilsogan.sarımsak.maydanoz.bısıler daha koymuşdym hatırlamıyom suan ama ..nese 1 hafta ıcdım 6 kılo verdım duzensız yapmam ragmen ama sonra 8 kılo aldım anıden..su bıle ıcdysem yapısdı kaldı bende denemedıgm hec bısı kalmadı üfffffffff..

ama şimdi sen 6 kilo verdin diye tekrar eski yemek düzenine döndüysen tabiki geri alırsın kiloları bende bu diyetle kilo verdim ama almadım.

defnecim sen devam ediyomusun lahanaya... ben bu hafta pek içemedim çorbamdan dolayısıyla kilo vermedim gibi geliyo... şimdi yapıyorum ocakta pişiyo...

defnecim sen devam ediyomusun lahanaya... ben bu hafta pek içemedim çorbamdan dolayısıyla kilo vermedim gibi geliyo... şimdi yapıyorum ocakta pişiyo...

yok tatlım ben ara vermek zorunda kaldım geçen hafta midem çok kötüydü bıraktım lahanayı ama en geç haftaya başlarım alışkanlık yarattı içmeden duramıyorumkaydirigubbakcemile3

evet bugünkü kilom 63,6 :))). toplam 900 gram gitmiş. gece oturmak zorunda kalmasaydım daha fazla fark ederdi. sabaha kadar oturunca maalesef 5 gibi yemek yedim. artık çok fena acıkmıştım. 2 küçük çatal patates püresi, bir küçük ızgara köfte ve bir kase yoğurt yedim, içine yulaf ezmesi koydum azıcık. bu sabah lahana suyuna da başladım. sanırım lahana ağacı büyüyecek içimde. ama tekrar 63'leri gördüğüm için azimliyim. kıracam 63'ü inşallah.

offfff guyaa ıcıne mercımek attımm ama tad yıne aynı tad yaaa mercımekler kaybolmus ıcınde napalım yaptık artık ıcmeye calıscagım:1no2:
spacegırl 1 gunde mı verdın canım?

offfff guyaa ıcıne mercımek attımm ama tad yıne aynı tad yaaa mercımekler kaybolmus ıcınde napalım yaptık artık ıcmeye calıscagım:1no2:

canım limon ve kırmızı pul biber koyuyomusun çorbana.. tamamen yağsızmı yapıyosun acaba?

ben zeytinyağı koyuyorum canım ama abartmadan ne çok ne az... kiloda veriliyo öyle hem daha güzel oluyo çorba bol limon da çorbanın tadını güzelleştiriyo...

arkadaşlar meyve olarak sadece elma mı yiyebiliyoruz? muz hariç bütüm meyveler die biliyorum

Hayır Tombikim, ben pazar günü başladım. toplam 2 gün yani bu sonuç. Ben çorbaya yağ tuz birşey koymuyorum. Ama sabah yarım dilim ekmek, peynir şeklinde normal kahvaltı yapıyorum. Aradada yoğurt, kayısı/erik kurusu vs yiyorum. Yani tamamen aynı sistemi uygulamıyorum. Ama dışına da çok çıkmıyorum.
Bu arada sadece elma değil tabi, portakal, mandalina vs gibi mevsim meyvelerini yiyebiliyorsun gül. Muz sadece 3. günkü menüde var.
Benim de işte 3. günüm ve şimdi bir bardak süt ve bir muz yemekteyim bir yandan.

kar kesinlikle doğru diyorsun. yavaş ve düzenli beslenmeyle zayıflamak en güzeli.. ki benim de yaptığım bu. çizelgemden de görüleceği üzere 13 kilo kadar vermişliğim var. bunu bir yıldan uzun sürede verdim. ama 63'te takıldım uzun süredir. veremedikçe ben de biraz tavsattım, dikkat etmedim ve 1,5 kilo kadar aldım. bu çorbayı yapma nedenim öncelikle yeni aldığım kiloları yerleştirmeden bir an önce verebilmek ve ardından direnci kırmak. önümde daha uzun bir yol var. geri kalanları da yine yediklerime dikkat ederek, hareketimi artırarak vermeyi planlıyorum. ama şimdi bünyemi bir sarsmam ve sıkıca tutunduğu bu kiloyu aşağıya çekmem lazım...arada bu tür beslenme düzenine geçmek en azından benim açımdan bu şekilde yararlı oluyor. benim gibi uzuuuun bir süre kilo ile uğraşınca insan artık bünyesini daha iyi tanıyor ve gerektiğinde dayak, gerektiğinde ödül ile harekete geçiriyor :))).

ne guzel bende kalmadık ılaclar dıyetler artık püfffffffffffffff oldum valla :=)duzenlı beslen spor ya su ıc:)

kızlar ben diyet yapmadan arasıradaarar vererek 1 ayda 4 kilo verdim lahana suyu içerek.yalnız geçen gün gece içmiştim sabah 400 gr verdiğimi farkettim.sabaha kadar wc ye taşındım ama değdi.galiba BELKı GECE DAHA ETKıLıOLUYORDUR BıLEMEM YıNEDE

kızlar ben dün yaptım çorbayı ama bugün sabahtan beri misafirlerim vardı hiç içemedim buzdolabında ne kadar sürede bozulurki bu acab kaçgünde bitirmek zorundayım :çok üzgünüm:

X