Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar ben bugün kadınlar klübüne üye oldum :) kilo problemim var ve sizlerin zayıflama kürü ile ilgili konuşmalarınızı gördüm. Bu çorba nasıl yapılıyor acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

orta boy beyaz lahana 6 soğan 3 domates 1 demet maydonoz 3 yeşil biber acı olsun hepsini doğrayıp haşlıyosun ben bi et suyu tablet koydum içine .. tuz veya yağ eklemedim .. iyice yumuşayınca pişmiş oluyo başlıyosun içmeye . istersen blendırdan geçir ben geçirmeden içiyorum çorbadan ziyade yemek gibi oluyo .. acıktıkça yiyosun bundan ..

Merhaba kızlar, bende bugün bu diyete başladım.Kilom 62,6, bakalım 7 gün sonunda ne kadar etkisi olacak bu diyetin.Son gün güncelleme yapacağım...

Çokk teşekkür ediyorum. Bende hemen başlayacağım bakalım kilo verebilecek miyim.

Kızlar doğum sonrası 80 kiloda kaldım.acil kilo vermem laİm kalça bazen ve göbek bağımsızlığını ilan etti resmen :) başlıyorum insallahh

arkadaşlar yarın sabah itibariye bende bu diyete başlayacağım birazdan çorbamı yapmaya gidicem. sorum şu gerçekten bu diyetle kilo verenler oldu mu yada hali hazırda yapanlar varsa kaç kilo verdiklerini yazabilirler mi.. 26 ağustosta düğünüm var şuan 90 kiloyum marta kadar falan bi 20 kilo versem en azından gelinlik için provalara başlardım..

Bu diyeti ofisteki arkadaşım yaptı 3. günde 3 kilo vermişti bile ben çorbayı içemeyeceğim için şimdi normal çorbalarla pazartesi 1 hafta deneyeceğim. Bakalım ne olcak. 72 kiloyum bende.

Kızlar bende yeni üye oldum ve bu çorbayı içiyorum dün yaptım çorbayı ama içmekte zorlandım tadı biraz kötüydü fakat bugün et suyu kattım harika oldu yani kalori açısından birazcık arttırsada içilebilir yapıyo içmeyenler kesinlikle bulyonla denesin :)

mrb arkadaşlar... bende dün netten araştırarak karar verdim lahana çorbası diyetine umarım başarılı olurum...
boy 1,57 kilo ise ikinci bebekten sonra 69 da saplandı kaldı gram aşağı inemiyorum
yıllar önce bir arkadaşım bu diyetle yaklaşık 10/12 kılo verdi ve yıllardır sıska darısı başıma artkk ben o zaman çok kılolu olmadığım için denemedm ve zaten kolayda olmadıgı için denemedm
doğumada 70 kg ile girmiştm bebeğim 20 aylık ve ben hala hamiş gibi ortalıkta dolaşıyorum...
Ama artık yeter bu sabah tartıda 69,5 u gördm
Dün geceden hazırlmış olduğum lahana çorbamdan bir kase içebildm ama zorluycam kendimi... ilk gün meyve günü listede ama şu ana kadar sadece ödem attırıcı iştah kesici suyumu ( 1 lt lik şişede hazırlamış olduğum yarım limon 7/8 nane yaprağı ve ıkı ınce dilim zencefilli suyum) içebildm 1 lt ye yakın
Birazdan yanıma aldığım 500 cc çorbamı ve bir portakalımı yiyeceğeim... hade hayırlısı şans dileyin bana gün be gün sabah kilolarımı ve diyet içeriğimi paylaşacağım... bu arada haftada iki yada 3 günde aerobike gidiyorum yeni başladmm sonuç umarım başarılı olur martta bnm ve kızımın doğum günü var fit bir şekilde anne kız elbise giyeceğiz inş ...

bu arada benim çorba tarifimde şöyle :
yarım lahana
bir adet kereviz 1/2 sapını attım içine
bir demet maydanoz
1 büyük soğan
3 diş sarımsak
1 domates (evdeki son domatesti )

önce az yagda sogan ve sarımsagı hafif kavurdm içine tüm malzemeleri koyup yaklaşık 3 lt suyla lahanalar yumuşayana dek pişirdm...
Sabah blendırlayıp tuz ve baharat la tadlandırdırm artık afiyetle zayıflıcam inş...

bu arada sivri biber ve havucda var tarıfde ama evde olmayınca atamadım bı dahakı sefere

3 günde hiç kilo veremedim hiç kaçamak yapmadım meyveyi sebzeyi bile az az yedim suyu bol içtim ama maalesef hiçbir işe yaramadı üzgünüm

Buyuk
Buyuk boy termis al canm onun icinde aksama kadar sicak mihafaza edeblrsin yanina da kase ve kasik alirsin hatta kasiklamaya vaktn yoksa bardak al dik kafana ic cay icer gbi

mrb arkadaşlar lahana çorbası diyetimin 2. günündeyim ve hala bozmadım sayılır...
Sayılırı şöyle diyeyim ; ilk gün meyve ikinci gün sebze günüydü ama ben bugun de sebzeyle karışık arada meyve yedim falan yani bence bozulmuş sayılmaz

sabah tartıldığımda ise 68,7 i gördm ama tabiki ödem 4. günden sonra bekliyorum kilo kaybını umarım iyi sonuçlarla tekrar yazarım

Bu çorbayla kilo veremedim ama dukanla ilk günden iki kilo verdim büyük ihtimalle sudur ama işe yarıyor yinede :)

mrerabalar arkadasınız ne kar sürede verdi o kadar kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…