- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun basladimMerhaba arkadaşlar lahana çorbası diyeti benim favorimdir.Yıllar önce yapmıştım ve 2 haftada 12 kilo vermiştim.şimdi tekrar yapmayı dusunuyorum çarşamba günü malzemeleri alıp yapicam inşallah.Diyete sadık kalırsanız kilo verdiğimiz göreceksiniz hemde sporsuz püf noktası aynen uygulamak bakalım bu seferde basarabilecekmiyim .ilk yaptigimda 24 yaşındaydım 1 bebeğim vardıvardı70 den 62 ye dustum şimdi 33 yaşındayım 4 çocuğum oldu 83 kiloyum uzun bi süreç beni bekliyor yapmak isteyen varsa beraber deneyebiliriz
bende geçen kış çok yaptım bu çorbadan..şu sıralar bıraktım diyeti falan kilo alıyorum..yarın alayım lahana beraber yapalım..Merhaba arkadaşlar lahana çorbası diyeti benim favorimdir.Yıllar önce yapmıştım ve 2 haftada 12 kilo vermiştim.şimdi tekrar yapmayı dusunuyorum çarşamba günü malzemeleri alıp yapicam inşallah.Diyete sadık kalırsanız kilo verdiğimiz göreceksiniz hemde sporsuz püf noktası aynen uygulamak bakalım bu seferde basarabilecekmiyim .ilk yaptigimda 24 yaşındaydım 1 bebeğim vardıvardı70 den 62 ye dustum şimdi 33 yaşındayım 4 çocuğum oldu 83 kiloyum uzun bi süreç beni bekliyor yapmak isteyen varsa beraber deneyebiliriz
Nasil sonuclar aldinbende geçen kış çok yaptım bu çorbadan..şu sıralar bıraktım diyeti falan kilo alıyorum..yarın alayım lahana beraber yapalım..
Beril kilo veriliyor ama bildiğin gibi sonrasında dikkat edilmezse hooop geri geliyo...takımca mı yapıyorsunuz?Nasil sonuclar aldin
Yok takimca degil Ben yapiyom cnmBeril kilo veriliyor ama bildiğin gibi sonrasında dikkat edilmezse hooop geri geliyo...takımca mı yapıyorsunuz?
Bizim gibi sürekli diyette olanlar için imkansız..ilk kez diyet yapan 120 kiloluk biri verebilir bence..bugün aldım lahanamı şimdi yapıp yarın başlayacağım...senin Nasıl gidiyor?kaçıncı gün..Yok takimca degil Ben yapiyom cnm
E al gel yol arkadasi olalim
Gercekmi haftada 5 -6 Kilo
2. gün ama bugun biraz bozulduBizim gibi sürekli diyette olanlar için imkansız..ilk kez diyet yapan 120 kiloluk biri verebilir bence..bugün aldım lahanamı şimdi yapıp yarın başlayacağım...senin Nasıl gidiyor?kaçıncı gün..
Yarın başlayacağım ama sabah ablam çağırdı kahvaltıya..sabah kahvaltı öğle ve akşam yoğurt+çorba yaparım..değiştiriyorum ben bazen..daha önce 2,5 kilo vermiştim haftada..tam uymadan...2. gün ama bugun biraz bozuldu
Kuru incirle peynir yedim
Daha önce ne vermistin
Diyeti tam uyguluyormusun esnetiyormusun
Ben anca bugün alabildi malzemeleri 2 gündüz yemekli misafirim geldi baslayamadim yarın sabahtan itibaren başlıyorum arkadaşlar hergun ise bildiremeyebilirim ama 3.günün sonunda ve 7.günün sonunda mutlaka yazarım size gelişmeleri sabah tekrar tartilip yazarım sonucu bakalım ne kadar verebilecem yapacak olanlarada kolay gelsin kimse için değil kendiniz için yapın tam karar vermeden baslamayin yoksa bozarsiniz diyeti.baslarsanida en az 3 gün yapın detoks niyetine olur cildiniz güzelleşirbende geçen kış çok yaptım bu çorbadan..şu sıralar bıraktım diyeti falan kilo alıyorum..yarın alayım lahana beraber yapalım..
Sanırım bu diyet sana pek uymaz canım başka diğerleri denemenin tavsiye ederim.çünkü bu çorbayı sürekli çay niyetine sıkça içme gerekecek ne kadar çok içersen o kadar kilo verirsin.Arkadaşlar hergün sabah 9 akşam 5 çalışanlar bu diyeti nasıl yapıyor ? Soğuk çorba içmem ya da ısıtmam imkansız. Çorba harici ne varsa akşam eve kadar yemek de zor, sadece meyveyle bütün gün. Diyet menüsüne tam uymak istesem de sabahları ve öğlenleri yoğurt, kuruyemiş vs. katmak zorunda kalacağım galiba. Çalışırken yapıp da sonuç alan biri beni aydınlatabilir mi?
Sağol canım evet öyle görünüyor ben yine çareyi yulaflı, yoğurtlu, ızgara etli diyetlerde arayayım.. Çorbayı yaptım tadı da güzel aslında ama diyet bir çorba olarak sadece geceleri tüketebilirim belli. Tüm yapanlara kolay gelsin.Sanırım bu diyet sana pek uymaz canım başka diğerleri denemenin tavsiye ederim.çünkü bu çorbayı sürekli çay niyetine sıkça içme gerekecek ne kadar çok içersen o kadar kilo verirsin.
Teşekkürler canım ama çorbayı yapmışsin madem iç bence yinede faydasını görürsün en azından cildini güzelleştirir.Sağol canım evet öyle görünüyor ben yine çareyi yulaflı, yoğurtlu, ızgara etli diyetlerde arayayım.. Çorbayı yaptım tadı da güzel aslında ama diyet bir çorba olarak sadece geceleri tüketebilirim belli. Tüm yapanlara kolay gelsin.
Merhaba hoşgeldin canım yoğurt kurunu nasıl yapıyorsun her aksammi yiyorsun anlatirmisinmerhaba bende bu diyete başladım daha önce farklı diyetleri denedim ama hiçbirinde başarılı olamamıştım bugün diyetimin 3. günü 5 kilo verdim . kilom 120 sanırım ondan dolayı hızlı veriyorum . akşamlarıda yatmadan önce yoğurt küründen yiyiorum bol bol su için ve sakın vazgeçmeyin gerçekten işe yarayan bi diyet