- 21 Mart 2014
- 423
- 219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrerabalar arkadasınız ne kar sürede verdi o kadar kiloyu
ramazan ayında yapmak daha zor olmustur masallah gercekten arkadasınıza valla diyetinizi yollayabilirseniz çok memnun olurum :)Mrblar; arkadaşım ramazan ayında yaptı, sadece iftar ve sahurda çorbadan içti bolsuyla ve 9 kılo verdi bir ayda...sonrasında da dikkat ederek 15 e tamamladı, çünkü midesi küçülmüştü...ve yıllardır hala sıpsıka dolaşıyoo...
Bense 1 haftalık diyetini yapacağım yanında meyve sebzeyle tüketeceğim çorbamı vitamin açısından ....
Bugün 3, günüm 7 günün sonunda verdiğim kiloyu net yazacağım inş..
Düşünürsen yaptığım bir haftalık diyeti atabilirimde...
DİYETİM ŞÖYLE CNMramazan ayında yapmak daha zor olmustur masallah gercekten arkadasınıza valla diyetinizi yollayabilirseniz çok memnun olurum :)
Başlangıç: 69
1. Gün. : 68,4 (kaçamak yaptım)
CAnim az az yemeyeceksin bol bol.yiuceksin ki metabolizmayi durtuklemid olasin Zaten bu diyette kalori yeteri kadar az sen yemem.gerekenide kisarsan metabolizmanda yan gelip yatar corbayi da icebldgn kadar ic ben 6 bardak iciyrm faydasni gordum maksat bu corbanin yagi yakmasi gun icinde az yemek degil3 günde hiç kilo veremedim hiç kaçamak y. Gelip yatar birde corbayi ictgn miKtmadım meyveyi sebzeyi bile az az yedim suyu bol içtim ama maalesef hiçbir işe yaramadı üzgünüm
Başlangıç: 69
1. Gün. : 68,4 (kaçamak yaptım)
2. Gün. : 68,1 (kaçamak yaptım)
3. Gün. : 67,8 ( çorbadan içemedim, regl başladı)
Berbat bi diyet
Ben 2 tane et bulyon salca ve aci biber koyiyrm kerevizin tadini bastryr ve kasiklayarak degilde bardakla kafama dkiyrm size de tavsye edermBende bu corbayi cok yaptim. Ama en fazla bigun dayanabiliyorum. Sonra tum tencere cope gidiyo ne yazik ki. Icemiyorum berbat bi tadi var yaaaaa
Her swferinde tamam diyorum bu kez yapicam bu kez icicem ama hem çöpü boyluyo. Sonrada uzuluyorum bosa israf yapiyorum diyorum. Bulyonda koydum salcada koydum ama nafileBen 2 tane et bulyon salca ve aci biber koyiyrm kerevizin tadini tryr ve kasiklayarak degilde bardakla kafama dkiyrm size de tavsye ederm
O zmn gripken ic canim ama gercektwn ise yaryr sadece uymak gerek ben 2 gunde 4 kili verdim snra nasilsa kilo veryrm diyip bozdym hep abur cubur yedim 1 kilosunu geri aldim 3 kiloyla btrdim abur cubur yemeseydim eminim 6 7 rahat giderdiHer swferinde tamam diyorum bu kez yapicam bu kez icicem ama hem çöpü boyluyo. Sonrada uzuluyorum bosa israf yapiyorum diyorum. Bulyonda koydum salcada koydum ama nafile
Offf yaa keske bende devam edebilsem ama sifir irade olmuyo napsam tutamiyorum şu bogazimiO zmn gripken ic canim ama gercektwn ise yaryr sadece uymak gerek ben 2 gunde 4 kili verdim snra nasilsa kilo veryrm diyip bozdym hep abur cubur yedim 1 kilosunu geri aldim 3 kiloyla btrdim abur cubur yemeseydim eminim 6 7 rahat giderdi
Aynen ya benimde kereviz yok çoğu yerde kereviz kötü bir Tat oluşturuyor faln deyince vazgeçtim koymaktanBen de yarın başlıyorum kızlar ama benim tarifimde kereviz sapı yok domates lahana sogan biber ve maydanoz var olur mu sizce birbirimiz bildirim yapalım mı