mrb arkadaşlar... bende dün netten araştırarak karar verdim lahana çorbası diyetine umarım başarılı olurum...
boy 1,57 kilo ise ikinci bebekten sonra 69 da saplandı kaldı gram aşağı inemiyorum
yıllar önce bir arkadaşım bu diyetle yaklaşık 10/12 kılo verdi ve yıllardır sıska darısı başıma artkk
ben o zaman çok kılolu olmadığım için denemedm ve zaten kolayda olmadıgı için denemedm
doğumada 70 kg ile girmiştm bebeğim 20 aylık ve ben hala hamiş gibi ortalıkta dolaşıyorum
...
Ama artık yeter bu sabah tartıda 69,5 u gördm
Dün geceden hazırlmış olduğum lahana çorbamdan bir kase içebildm ama zorluycam kendimi... ilk gün meyve günü listede ama şu ana kadar sadece ödem attırıcı iştah kesici suyumu ( 1 lt lik şişede hazırlamış olduğum yarım limon 7/8 nane yaprağı ve ıkı ınce dilim zencefilli suyum) içebildm 1 lt ye yakın
Birazdan yanıma aldığım 500 cc çorbamı ve bir portakalımı yiyeceğeim
... hade hayırlısı şans dileyin bana gün be gün sabah kilolarımı ve diyet içeriğimi paylaşacağım... bu arada haftada iki yada 3 günde aerobike gidiyorum
yeni başladmm sonuç umarım başarılı olur martta bnm ve kızımın doğum günü var fit bir şekilde anne kız elbise giyeceğiz inş
...