Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 3. günüm. 2 günün sonunda toplamda 1.5 kilo verebilmişim. ama çok açım nerdeyse 3 gündür çorba salata meyve yemekten içim bayıldı. en azından diyet sonunda 3-4 kilo bari verebilsem çok iyi olur. çektiğim bu sıkıntıya deyse bari başka bişey istemem :KK43:

Arkadaslar be bu diyette baya bi deneyimliyim.bu sefer diyete bir dilim bugday ekmegiyle hafif bi kahvalti ekledim corbayi cok icemiyorum bol meyve yiyorum en cok da karpuz.gunde iki defa 45 dk lik yuruyus yapıyorum. Uc gunun sonunda iki kilo verdim. Bugün dördüncü gunum muz yemicem kabizim cunku yine meyve ve corba icicem.hedefim uc kilo vermek ama yuruyusude iki defa yaptigim icin dort kilo da verebilirim belki.fakat yedinci gunun sonunda regl olucam buyuk ihtimalle kilomu fazla gösterebilir diye korkuyorum.

Mel
bugün 3. günüm. 2 günün sonunda toplamda 1.5 kilo verebilmişim. ama çok açım nerdeyse 3 gündür çorba salata meyve yemekten içim bayıldı. en azından diyet sonunda 3-4 kilo bari verebilsem çok iyi olur. çektiğim bu sıkıntıya deyse bari başka bişey istemem :KK43:
Melek deniz bende iki gunun sonunda 1.200verdim ucuncu gun 700 gr verdim iki kilo oldu.bence sende ucuncu gunun sonunda iki ya da daha fazla verirsin.sen spor yapiyo musun

umarim verebilirim cunku gercekten benim icin cok zor geciyo. normalde de ben corba ve meyve hic sevmem ve yemem. simdi sadece corba ve meyveyle besleniyorum cok zor oluyo. ben spor yapmıyorum. eliptik bisikletim var aslında yapmayi da cok istiyorum ama bebekten hiç firsatim olmuyo.

Arkadaslar bugun 700gr daha vermisim 4.gunun sonunda 2.700gr vermisim:))) fakat yuruyus arti diyet biraz agir geldi sanirim bugun cok halsizim dun de hic corba icemedim bugun kahvaltida Sucuklu yumurta yedim meyve yok aslında ama meyve yemeyi dusunuyorum aksamada haslanmis tavuk ve salata yicem.kolay gelsin herkese:))

Arkadaslar diyetin 5.gunu de bitti. 600gr vermisim bugun.bes gunun sonunda 3.300gr verdim.kahvaltimi hep yapiuorum arada kacamaklarimda oldu.corbayi icmiyorum artik.yuruyusler sayesinde verdim sanirim.son gune kafar yazicam buraya bu diyeti yapmak isteyenlere ornek bi uygulama olsun diye

Evet sonunda diyetim bitti:) son gun de 500 gr verdim toplamda 4.300gr oldu cok mutluyum.kendimi cok iyi hissediyorum.bir haftada bu diyetpe uc kilo vermistim spor ekleninde busefer dirt kiloyu gecti.herkese kolay gelsin

evet sabah tartıldım 86.1 kg dün ile aynı gitti. diyetim bitti 1 haftada 6 kg vererek bitirdim. şimdi az az yemeye devam zaten 5 gün sonra ramazan . oruçta da biraz veririm diye düşünüyorum. Hava çok sıcak olunca iftarda su çok içiyorum ve yemekten sonrada bir şey yemiyorum genelde. sahurda da sadece kalkıp su ve ilacımı içiyorum. inşallah bu ramazan da öyle olur.
bende ilk diyete başladığımda sizin gibi halsiz oluyordum. bütün gün yatıp hiç aktivite yapmıyordum. ama artık alıştım hem az yiyip hemde hareketli olabiliyorum. biraz sabredip zorlamak lazım. kendinizi canlandırmak için bahaneler üretin.
inanın kaç yıldır bu kiloyu görmemiştim dar gelip giyemediğim kıyafetler bile şimdi geniş geliyor. o kadar mutlu oluyorsunuz ki anlatamam.:KK68:

Merhaba ya çorvanın tam olarak tarifini verebilir misiniz çünkü her yerde farklı tarifler var teşekkürler

Merhaba kızlar bende yarın yapcam bunu fakat anlamadigim şey şu ki bir tane lahana ile yapılan çorba bi günde mi bitecek yani hergün bir lahana mi yicez biri acil yazar mı bunu lütfen

Siz etkisini gördünüz değil mi icmeme değer mi sizce tadı çok kötü yazmış ya herkes biraz cekiniyorum ama 8 kilo fazlaligim var ve bu ayın 20 sine kadar vermem lazım

Tadi biraz kotu evet ama blender dan gecirip icine limon sikarsaniz icmesi kolay oluyor.ben 4.300gr verdim bir haftada .gunde iki defa da 45 er dk yurudum ama. yuruyusunde etkisi var daha once yaptigimda 3 kilo vermistim.ben diyete hala devam ediyorum fakat corbayi icmedim icmeyince zor kilo veriliyorr bol bol icin. Tekrardan yapip diyete oyle devam edicem kolay gelsin size

Bende bugün basladim corbam pisiyor su an. iki tavuk bulyon katicam icine, iki gün denemeyi düşünüyorum kendimi cokta tiksindirmek istemiyorum açıkçası. gelismeleri yazarim

Selam kızlar ben bu diyete başlayalı 4 günüm tartilmadim gobegim gitti gibi ama diyete başladığından beri hiç lavaboya gecmedim yani büyük olarak ama küçük olarak sürekli geçtim bu neden kaynaklanıyor olabilir

Evet cnm tadı çok kötü ama değer bence ben içerken tüm midemi kusacak gibi oluyorum ve sebzeyi hiç sevmeme rağmen 4 kase içiyorum kilo kadar kötü bişe yok eğer istersen yaparsın

Arkadaşlar lahana nasıl.. Yani şu sarması yapılan top halinde yaptakları kapAlı olanmı yoksa yeşil olan yaprakları açık olanmı.. Brüksel lahanasıyla yapılabiliyormu?? Birde bütün bir lahanayla yapsam 2/3 gün buzdolabında saklayabiliyormuyuz?? Tşkkrlr şimdiden

Corbaya 7 8 yaprak lahana koy yeterli olur corba bittikce yine yaparsın

Bende bugün basladim corbam pisiyor su an. iki tavuk bulyon katicam icine, iki gün denemeyi düşünüyorum kendimi cokta tiksindirmek istemiyorum açıkçası. gelismeleri yazarim

Selam kızlar ben bu diyete başlayalı 4 günüm tartilmadim gobegim gitti gibi ama diyete başladığından beri hiç lavaboya gecmedim yani büyük olarak ama küçük olarak sürekli geçtim bu neden kaynaklanıyor olabilir

X