- 1 Mart 2014
- 10
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melek deniz bende iki gunun sonunda 1.200verdim ucuncu gun 700 gr verdim iki kilo oldu.bence sende ucuncu gunun sonunda iki ya da daha fazla verirsin.sen spor yapiyo musunbugün 3. günüm. 2 günün sonunda toplamda 1.5 kilo verebilmişim. ama çok açım nerdeyse 3 gündür çorba salata meyve yemekten içim bayıldı. en azından diyet sonunda 3-4 kilo bari verebilsem çok iyi olur. çektiğim bu sıkıntıya deyse bari başka bişey istemem
evet sabah tartıldım 86.1 kg dün ile aynı gitti. diyetim bitti 1 haftada 6 kg vererek bitirdim. şimdi az az yemeye devam zaten 5 gün sonra ramazan . oruçta da biraz veririm diye düşünüyorum. Hava çok sıcak olunca iftarda su çok içiyorum ve yemekten sonrada bir şey yemiyorum genelde. sahurda da sadece kalkıp su ve ilacımı içiyorum. inşallah bu ramazan da öyle olur.
bende ilk diyete başladığımda sizin gibi halsiz oluyordum. bütün gün yatıp hiç aktivite yapmıyordum. ama artık alıştım hem az yiyip hemde hareketli olabiliyorum. biraz sabredip zorlamak lazım. kendinizi canlandırmak için bahaneler üretin.
inanın kaç yıldır bu kiloyu görmemiştim dar gelip giyemediğim kıyafetler bile şimdi geniş geliyor. o kadar mutlu oluyorsunuz ki anlatamam.
Merhaba ya çorvanın tam olarak tarifini verebilir misiniz çünkü her yerde farklı tarifler var teşekkürler
Corbaya 7 8 yaprak lahana koy yeterli olur corba bittikce yine yaparsın[/QUOTpeki malzemeleri de diğerlerini aynı oranda dusurecem değil mi Teşekkürler çok sağol
Corbaya 7 8 yaprak lahana koy yeterli olur corba bittikce yine yaparsın
Bende bugün basladim corbam pisiyor su an. iki tavuk bulyon katicam icine, iki gün denemeyi düşünüyorum kendimi cokta tiksindirmek istemiyorum açıkçası. gelismeleri yazarim
Selam kızlar ben bu diyete başlayalı 4 günüm tartilmadim gobegim gitti gibi ama diyete başladığından beri hiç lavaboya gecmedim yani büyük olarak ama küçük olarak sürekli geçtim bu neden kaynaklanıyor olabilir