Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

asrai bende katılıyorum kısmen yaa...
yani sadece gece gündüz bu corbayı içmek bizi çökertir bence...
az ama öz yiyelimm..
ben bugün corba yaptım içtim ama her gün her gün içemem ben bu corbayı...

tadı cok kötü diil ama midemi bulandırdı biraz :KK43:
cok içmeyin kızlar yaa zararı dokunur flnn...

papatya89 mesela nasıl yapsak? hergün bikeremi? yoksa ikigünde birmi yapsakki?

bencede 2 günde bi yapmak en mantıklı olcak tüh keşkee dökmeseydim yaptığımı kaydirigubbakcemile3
neyse artıkın yrn nöbetteyim bende perşembee yaparım ilk seansı hihoyyyt

bencede 2 günde bi yapmak en mantıklı olcak tüh keşkee dökmeseydim yaptığımı kaydirigubbakcemile3
neyse artıkın yrn nöbetteyim bende perşembee yaparım ilk seansı hihoyyyt

tmmdır canımm inş veririz kilocuklarıııı kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

yaa inş..65 kiloyum 1 haftada ne kadar veririm ki kızlar sizce şöyle 60-61 olsam değmeyin keyfime dünyalar benim olur......

asrai bende katılıyorum kısmen yaa...
yani sadece gece gündüz bu corbayı içmek bizi çökertir bence...
az ama öz yiyelimm..
ben bugün corba yaptım içtim ama her gün her gün içemem ben bu corbayı...

bencede ya her gün ve her öğün bu çorbayı içmek çok sağlıklı değil bence... ben sadece akşamları içiyorum işten eve geç saatte gittiğim için midemi yormamam gerekiyor o yüzden akşam yemeğinde yanında bir salatayla birlikte içiyorum bu çorbayıyerimseniben

bencede ya her gün ve her öğün bu çorbayı içmek çok sağlıklı değil bence... ben sadece akşamları içiyorum işten eve geç saatte gittiğim için midemi yormamam gerekiyor o yüzden akşam yemeğinde yanında bir salatayla birlikte içiyorum bu çorbayıyerimseniben

iyi yapıosun cnm her ögün her öğün içerek bozmayalım bünyeyiii kaydirigubbakcemile5

yaa inş..65 kiloyum 1 haftada ne kadar veririm ki kızlar sizce şöyle 60-61 olsam değmeyin keyfime dünyalar benim olur......

spor ve diytle 1-2 kilo verirsin herlde cnmm delikafadulden
hem sağlıklı şeklde verirsen geride almazsınn :CüvCüv:

Ben günde bir kavanoz içiyorum. Tek öğün yani. Bence de yeterli.
Ama açıkçası o diyetisyenin söyledikleri benim aklıma pek yatmadı.
Fazlasının elbette zararı vardır ama nihayetinde lahananın faydalarının saymakla bitmediğini de biliyoruz.
Yani bence bu çorbanın sağlıklı bir diyet eşliğinde günde bir kez tüketilmesi kesinlikle çok faydalı.

Kızlar... nasıl yaparsanız yapın ama sakın bu çorbayı soğuk içmeyin... kafamçokkarıştı öğğğkkkkk.....

peki nasıl canım bu şekilde işe yaradımı sende ??

bide bişey sorcam kızlar bu çorrbayı sonradan ısıtmak falan etki derecesini azaltmaz dimi?
fisfisfis

kızlar ben içemedim ya :1no2: bikaç kaşık içtim direk yutmaya çalıştım ama sonra öğürmeyee başladım :bbo:
sanırım yapamıycam benneyaptımki
ben şimdilik lahana suyuyla kalsam iyi olucak

kızlar ben içemedim ya :1no2: bikaç kaşık içtim direk yutmaya çalıştım ama sonra öğürmeyee başladım :bbo:
sanırım yapamıycam benneyaptımki
ben şimdilik lahana suyuyla kalsam iyi olucak

tariflerdeki gibi yapmaya çalış canım mercimekli limonlu falan o şekilde tadı güzel oluyor...kaydirigubbakcemile5

[ı]bi de kızlar lahanayı kereviz sapını iice püre yapınn ben robottan cektim ne kadr küçük olursa o kadr kolay içiliyor[/ı]

bende bir gariplik var galiba ben bu çorbayı sabah dahil olmak üzere 3 öğün tüketiyorum. ama benim miğdemi hiç bulandırmadı bugün diyetimin 4. günü tadı kötü değil bence karabiber döküp yiyince güzel oluyor.

bende bir gariplik var galiba ben bu çorbayı sabah dahil olmak üzere 3 öğün tüketiyorum. ama benim miğdemi hiç bulandırmadı bugün diyetimin 4. günü tadı kötü değil bence karabiber döküp yiyince güzel oluyor.

peki varmı bi gelişmee??

X