Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar pişti çorbammm :)
cokta güzel olmuş yaaa
mercimek ve et bulyon bayaa işe yaramıss böle yapın severek için tiksinerek diil :)

Mercimek koyabiliyor muyduk ya?
Ben de deneyeyim olmadı...

Ya ben bu lahanayı aslında en çok çiğ severim, ince ince kıyıp üzerine bol limon, maydanoz ve tuz... öyle de yesek işe yarar mı acaba?

O da pek bi gaz yapar gerçi, atom füzesine dönüşmeyeyim sonra....

sayfaların birinde okudum cnm koyabilirsiniz yazmışlar.. Şeniz
koy bence en azından daha ii oluo tadı..
ama şimdi biraz midem bulanıoo
biraz cok içtim onda heralde...fisfisfis

ya bende öğlen tatilimde içtim yanında da salata yedim çok doymuştum ama şimdi acıktığımı hissediyorum sankisenağlama
ama genede tadı güzel :dance:

arkadaşlar bende yaptım bu çorbadan ama içine çok az zeytinyağı ekleyip 3adet soğanı hafif kavurdum olur mu acaba?

arkadaşlar bende yaptım bu çorbadan ama içine çok az zeytinyağı ekleyip 3adet soğanı hafif kavurdum olur mu acaba?

olur tatlım niye olmasınn..
zaten anladıgım kadaryıla burda önmli olan lahana..
yani kilo verdiren lahana..
hapı yagı corbası kürü..her bişeyi var..

Lahananın Faydaları:

Vücut direncini arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir. Mikrop öldürücüdür.
Başta meme, rahim ve bağırsak kanseri olmak üzere, kansere karşı çok iyi bir koruyucudur.
Kansızlık çekenlere ve astımlılara faydalıdır.
Öksürüğü keser, balgamı azaltır.
Cinsel gücü ve isteği arttırır.
İştah açıcıdır.
İdrar söktürür ve kabızlığı giderir.
Romatizma ve siyatik şikâyetlerini azaltır.
Çiğ lahana ve lahana suyu başta mide ve bağırsak ülseri olmak üzere ülsere karşı koruyucu ve iyileştirmeye yardımcıdır.
Kandaki şeker oranını azaltır.
Ses kısıklığını ve göğüs ucundaki çatlakları giderir.
Sarılık ve safra kesesi hastalıklarında faydalıdır.

-Alıntı-

benim için bulunmaz nimetmiş bu lahana ayooll hihoyyyt hem kansızlık hemde kabızlık var ben her daim yerim artık bu lahanayı ilaç almaktan çok daha iyidir
tadı çok güzel olmasada gözümü burnumu kapatır bir hamlede yerim :sm_cool:

olur tatlım niye olmasınn..
zaten anladıgım kadaryıla burda önmli olan lahana..
yani kilo verdiren lahana..
hapı yagı corbası kürü..her bişeyi var..

ay teşekkür ederim.1hafta boyunca içecem çünkü işe yarasaın bari.biraz da acı olmuş karabiberden dolayı ama onun bir sakıncası olmaz zaten dimi??

yok tatlım nolcakk ..
baharat isteiğin kadr at kilo yapmaz :)

ay teşekkür ederim.1hafta boyunca içecem çünkü işe yarasaın bari.biraz da acı olmuş karabiberden dolayı ama onun bir sakıncası olmaz zaten dimi??

Valla acıyı ben de sevdiğim için kullanıyorum, bir sakıncası olduğunu hiç duymamıştım açıkçası.

ay bu çorba harika ya...valla iki tabak gitti..bol limonla çok güzel oluyor..

Daha iyi ya, taze taze içersin, çok tüketilince çabuk bitiyor zaten, ben de az önce koca bir kavanoz içtim, vardır ya şu turşu kavanozları 560 gramlık, onlardan... yetmez tabe :)

ohh maşşallah cnmm..
gitsin kilolarr gitsin kilolarrr kaydirigubbakcemile2 Şeniz

ayy arkadaslarrr bende yapacam kesın karar verdımm :)) ama korkum tadıı kötüymüs (( ya ıcemezsem kılo vermem lazım benım yaaaa
kılo veren oldu dımııııı ????

yaa kızlar bi tane diyetisyen şöylşe demiş

"Bu diyeti yapanın vücudunda 3-4 litre sıvı, 1-2 litre de kas kaybı olur. Yağlar olduğu gibi yerindedir. Kilo verdiğini zanneder. Kas yıkılması başlamışsa anlayın ki, immün (bağışıklık sistemi) de gitmek üzeredir. Bu diyetlerin amacı, insanları kandırmak ve kas kaybı sağlamak. Zaten diyeti bıraktığınız anda verdiğiniz 5 kiloyu 10 kilo olarak alırsınız."
bunu okuyunca kaynamaktaa olan çorbayı döktüm :S
napsamki başlasammı başlamasammı diyetisyenin söyledikleri kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…