bu gün 4. günüm kötü gitmiyor ama gün içinde vazgeçme düşüncelerim çok oluyor direnerek 4. güne geldim ama aksilik regli oldum dayanamayıp dün tartıldım pek bi oynama yok tartıda sabretmişken cumartesiye kadar devam edeyim işe yarıyorsada yaramıyorsada ama her an bırakma piskolojisindeyim
4. güne gelmişsin hatta bitmiş .. bence bırakma artık 3 günün kalmış hatta 6 gün yapacağım demişsin, 2 günün kalmış .. ben de en çok akşamları zorlanıyorum.. gündüzleri meyve falan atıştırıyorum ama akşam pek bişey yemek istemiyorum .. ne kadar verdin toplamda yani 3 günde :26:[/QUOTE
ben 58 ve 59 arasıydım aç karınla ama dün regli oldum bu gün 58.2 geldim sabah kaç gelirim bilmiyorum bakalım inş 56 yı görebilirsem süper olacak inş
bakalım sabah kaç geleceğim 55 den pek ümitli değilim ama 56 gelirim bu sayfaya destek olmak ve banada destek olsunlar diye yazdım ama kendi kendime destek olup diyetimi bitirdim:)
Bir sürü kaçamak yaparak 3 günde 1 kilo 100 gram verebilmişim. Lahanaya başlamadan önce her gün 3 - 4 saat spor yapıyordum 3 gündür spor da yapmıyordum. Verilecek 30 kilonun son 5 kilosu ha gayret sonra büyük zafer
diyet grupları başlığındaki kilo koruma topiğimizede bekleriz; en kısa zamanda gelirsin inşallah.
kaç kilo verdiğini çok merak ettim.
ben bu diyeti geçen kış 2 sefer tam olarak uyguladım.ikisindede yaklaşık 2,5 kilo verdim.1 kilosu mühemen geri geldi, su kaybıydı.
bugün yine başladım.son aylarda 2 kilo almışım, yerleşmeden bir an once göndermem lazım.
çorbamı şimdi yapıcam.tadı kötü bence ama ben ya hep ya hiç lkesiyle sıkı diyet yapabiliyorum. o yüzden lahana diyeti arada kurtarıcı oluyor bana.
ben bu sefer sadece 3 gün yapıcam.çalışıyorum ve işyerinde diyet zorluyor.mutsuz, sabırsız, gergin oluyorum.1 kilo vermeyi umuyorum.geri gelmese super olur.ondan sonrada çok dikkat edeceğim.
Bi başlasammm....Yarın başlasam mı ki :))
Motivasyonaa ihtiyacım var...