Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

yok arkadaslar ben yapamadım bu dıyetikötükedihüso.feci migrenım tuttu bas agrısından oluyordum :uhm:

Birkaç hafta önce Esra Ceyhan'ın programında bir konuk vardı. O bayan Amerika'da sağlıklı beslenme ile ilgili eğitim almış ve kendi kendine uyguladığı diyetlerle baya kilo vermiş. Lahana çorbası için malzemeleri verdi ama yapılışına geçeceği sırada kadının sözünü kesip reklama bağlandı ve sonra başka konularla devam etti. Elimde malzeme listesiyle kaldım! Herkesin lahana çorbası tarifi farklı kafam karıştı yaa.. Ayrıca Esra Ceyhan'a uyuz oluyordum zaten bir kez daha uyuz oldum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
hcr35 arkadaşım o yağ yakıcı çorbayı yapınca bir günde mi tüketiyoruz ertesi gün de yiyebilirmiyiz

o çorba çok aklınca daha da beter bir hal alıyor...
ortalama 2 günlük 3 günlük yetecek kadar yapılırsa daha iyi oluyor.

temel malzemeler soğan-lahana... ben yiyemiyorum lahanasını falan.. ama suyunu falan limon sıkıp içebiliyodum..

kızlar sizden heveslendim ben de bugün başladım lahana çorbasına. kereviz de koydum. sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. kkya girmediğim süre içinde dünyanın kilosunu aldım bakalım ne olacak?

ben yedim valla. tadı da fena değildi. ben hazır domates çorbası da koydum. limon sıktım nane serptim. görüntü hoş değildi ama tadı güzeldi. ama ben herşeyi yerim.

Arkadaşlar ben bugün anneme malzemeleri aldırdım, ve akşam da yaptım çorbayı..
lahana, kereviz sapı, maydonoz, dereotu, taze soğan, havuç, kabak, biber, domates ne bulursam koydum. İğrenç bi karışım bekliyorken gayet de normal bi sebze çorbasıyla karşılaştım. O sinir olduğum kılçığımsı şeyler olmasa, lahananın varlıığını anlamadım bile..
bide içine birazcık tuzot ve kekik attım, pişince blender.dan da geçirdim.. güzel oldu
Bakalım içebilcek miyim devamlı..
Benim işim vardiyalı çünkü, gecem gündüzüm belli diil, umarım devam ettirebilirim. Zira zayıflamazsam yakında bana Milka diye seslenebilinecek..
Neyse hepimize iyi şanslar bakalım

kıslar kaç dakika pişiriyosunuz fazla pişirinc tadı daha güzel oluyo ama etkisini kaybeder mi acil cevaplarınıza ihtiyacım var

canım posa etkisi kaybeder ama suya geçtiği için bişe olmaz gibi geliyor bana

2. günün sabahı tam 1 kilo gitmiş görünüyor. ama ben bunun su olduğunu düşünüyorum. 2. gün akşama tereyağlı patates yazan liste daha hoşuma gitti. inşallah beni sabote etmez. bir de unutup kekik çayına attığım üç kesmeşeker kaçamağım var. bu arada 2 defa 30 dk.dan 1 saat yürüdüm.

baş ağrısı çekmiyo msunuz hiç bu diyeti yaparken? benim başım çok ağrımıştı..kulaklarımda da inanılmaz bi ugultu çınlama olmustu.

dün gece başağrım oldu ama gözümü yormama bağladım ben. ilaç almaya korktum boş mideyle, civanperçemi çayı içip yattım tavsiye ederim.

Ben hem çorbasını içiyorum hem de limonla suyunu..Yeşil çayda içiyorum ama tartılmadım hiç ): bişi de yemiyorum sadece kivi suyu içiyorum c vitamini diye bazen mandelin 4 tane felan da bisküvi tabi hepsini aynı günde değil

arkadaşlar hepinize merhaba..bn aranıza yeni katıldım şu lahana çorbası hakkındaki yazılarınızı başarılarınızı ve aranızdaki samimiyeti görünce dedim üye olam şimdi size sorularım var bana da yardımcı olun çünkü 1 sene sonra düğünüm var ve ben 75 kiloyum
Soru 1 : çorba tarifimi bu mu ==>BEYAZ LAHANA YAPRAKLARINI 2 BÜYÜK SOĞANLA TENCEREYE KOY.LAHANA YAPRAKLARINI AZ GEÇECEK ŞEKİLDE SUYUNU KOY.10 dak.kaynat.LİMON SIKARAK HERGÜN İÇ..TAT KATMASI İÇİN BAHARAT KATABİLİRİZ

Soru 2 : Nası tüketim yapacam sabah öğle akşam mı?

Soru 3 : Sizce 55 kiloya nası düşebilirim lahana kürünü uygulama süresi 14 gün müş diye duydum peki ya sonra neyapcam

Ne olur bana da yardımcı olun kafayı yemek üzereyim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya hanımlar ne olur biraz araştırsak, hazır bilgi istemesek
ben birkaç sayfa önce icik cicik her şeyini yazdım diyetin, hala soranlar var. buyrun size tarif, açıklama, liste, ne istiyorsanız şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…