Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

4. Gunün aksamindayim henüz 1 kilo verdim...umutla inatla devam ediyorum çorbadan bir sıkıntım yok cok sükur ağzım hiç durmadı kahve çay bugun sut gunüm idi koca bardak sütler ictim 2 adet muzda yedim çorba ictim biraz açıktır gibi birde meyve salatası yerim simdi 2 Lt su ictim 1 Lt daha içicem inşallah,.,bakalım 7 gunün sonunda ne değişecek baktım 4 kilo verdim devam cumada vücudu şaşırtır tam gün yemek yemeği planlıyorum sonrakine devam..

saatlerdir okuyoru alzeeleri de var geçen gün kaynattı hepsini dökmek zorunda kaldım içemedim bu sefer yenilenmiş lahana çorbasını yapıcam kuru soğan kereviz havuç falan olanı küp doğrayıp kapuska gibi yapcam biraz z.yağında kavurup başka türlü tüketemicem çünkü acaba bu şekilde yapan kilo veren varmı nerdeyse 20 gündür diyetteyim 2,5 kilo gitti of ya yemek yemek çok güzel ama zayıf olmak istiyorum yaz da geliyor şu an63 kiloyum 55 göreyim vallaha rejim yapmıcam ya 8 kilocuk

ya normalde ben bu çorbayı daha önce içtim, yaptım yani bu diyeti 3 sene önce 5 kilo da vermiştim. kuzenlerle yapmıştık yazın...o zaman hiç zorlanmadık. ama bu sefer midem kalktı ne yediysem çıkardım ertesi gün akşama kadar.. hala çorbanın kokusu tadı ağzımda, aklıma geldikçe içim dışıma çıkıyo yine.. zaten 3 aydır diyetteyim doğru düzgün bişe yemiyorum vücudum dirençsiz kaldı kaldıramadı belki bilmiyorum ama bişeyler ters gitti bu sefer:) artık lahanayı görmek bile istemiyorum

ben 1 haftadır lahana çorbası içiyorum.arada da kaçamaklar yapıyorum.bugün kendime pantolon almaya gittim ve gözlerime inanamadım.32 beden giyerken 31 oldu,mağazada 30u yoktu.olsaydı sanırım o da olacaktı.tartıda 3 kilo kadar bir kaybım var fakat sonuç cidden süper

bayanlar ben nasil corba yapiyorum size tarif edeyim belki o sekilde yiyebilirsiniz..ben lahanayi dogradim soganlarida dogradim attim ve 2 domatesi rendeledim icine 2 bulyon attim..biberde ince ince dogradim..maydonozuda iple bagladim icne attim corbayi pisirdim maydonozu dagilmadan icinden cikardim onun suyu gerekiyor sadece..o icinde olunca bataklik gibi oldugu icin biraz gerilmistim icerken...simdi yarin corbamda biberide piserken bagliycam maydonoza aticam hepsini aticam biberde garip bir tat veriyor onlari koymayacagim gerisi limonla guzel oluyor...

ben hepsini birlikte kaynatıp robottan geçiriyorum.limonla birlikte çay niyetine içiyorum.tuz ve bulyonda kullanmıyorum

Ben robottan geçirmiştim ilk yaptığımda gecen seneler yiyeceğim ama bu seferki guzel oldu 2 tabak bir oturuşda yedim hiç zorlanmadan limonunda bol bol koyuyorum icine guzel gidiyor..sabah yaratılacağım yazarım ne kadar gitmiş...ama suda var okadar su iciyoruz suyun sadece bir kısmı idrarlar gidiyor yarısı hala vücutta onunda verdigi bir sislikte oluyor unun icin spor takviyesi veya yuruyusolmasi gerekir aksi halde aynı kilo çıkar hep..

evet tartida bugun itibari ile yarim kilo daha oynadi..tam tum 7 gun bitsin giden kiloyu yazacagim daha 3 gunum var keza...erken yazmak istemiyorum bende sabirla bekliyorum ama ciddi bir kilo verisim oldu sikilasmada var olctum kendimi cunku..

yemin ederim bu sefer yiyicem artık çorba kıvalı içemedim bende doğradım kavurdum ssu ekledim 1 tane de bulyon attım süper oldu tadı şimdi size sorum bu böyle de zayıflatır demi her gün kaç tbak yicem

arkadaşlar ben de devam edemeyenlerdenim. çorbayı sevdim içimi zor değil sebze çorbası gibi... lakin ben sürekli çorba içmeyi unutuyorum günde 1-2 kaseyi geçemedim. akupunktur doktorumun verdiği diyete devam edicem. size kolay gelsin

günaydın kızlar ben lahana diyetini uygulamaya başladım ama sabah açıkcası yapamıcam vallaha sabah sadece 1 dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay 4 zeytin yedim.bünyem alışmış illa sabah kahvaltısı yapcam öğlen akşam lahana yemeğime (püre haline getirmedim)devam.sebze olarak ne yiyorsunuz.

çorba gibi içemeyenler benim yaptığım tarifi anlatıyorum eksik koyduğum bir şeyler varsa lütfen söyleyin illaha 3 tane 5 tane olcak şekilde yapmadım sebzeleri sadece biraz büyük olanları seçtim taze tüketmek en kısa gelelim tarife kuru soğanı piyazlık doğradım çok çok az sıvıyağda kavurmaya başladım bir sonraki sebzeyi doğrarken ocakdaki kavruluyor zaten sarımsak 3 diş attım 2 yeşil biber 2 kırmızı biber yeşil soğan 2 havuç 1 tane kereviz (sapları da ekleniyor mu bilemedim çok sert geldi bana onlar)6-7 yaprak lahana 3 tane domates 1 tane bulyon üzerini geçecek kadar sıcak su pulbiber yerken limonda sıkılabilir nasıl tarifim kızlar eksiklik var mı lahana diyeti sitesinden alsım yeni geliştirillen tarifmiş yemesi gayet rahat

bugun itibari ile tartida bir yarim kilo daha oynamis bulunmakta haydi hayirlisi kaldi 2 gun...kilolarim dustukce seviniyorum acikcasi birde onumuzdeki ay dugun var ben birazda ondan gazladim yoksa...bos bir animda olsa yapamam heralde bide tatile gidicem..

ya kimse yokmu niye hiç paylaşım yok karnım çok şişti lahanadan olabilir miki?dığıtal tarı alıcam esse tartı kullanan varmı indirim varmı acaba rejim yapıyorum ama tartım yok nasıl olcak bu iş annaler gününde indirime girer diye bekliyorum

asiri gaz yapiyor...evet tarti ile devam etsen iii oluyor ben yarim kilo daha gitti sukur..

geçen yıl yapmaya başlayıp daha ilk günümde ikinci kasede kusanlardanım yapanlara helal olsun diyorum bol şans..

bugun 7 gunum yarin sabah verdigim kiloyu yazacagim ama devam etmeyi planliyorum acikcasi...sporumu yaptim hergun suyumu ictim...

merhaba bayanlar 7 gunluk dietten sonra verdigim kilo 2.5 azina bereket devam ediyorum bir muddet ara verdim simdi 2 gun sonra yine baslayacagim..cok yemedim 2 yumurta bol su greyfurt suyu ictim aynen devam ediyorum yani sadece corba yok..ama cuma serbest gunum olacak insallah iskender yiyecegim o gun...vucudumu sasirtmazsam kilo vermez bende kastigimla kalirim..ha gayret bekliyorum simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…