Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

selamlarrrr dün başladım kızlar. hiç bozmadım dün sadece çorba içtim bugün sebzede yicem. 66. 3 kiloyla başladım dün ve bugün 64.9 çıktım tartıda!!!

giden su yada bilmem ne bilmiyorum. inceldiğimi bile hissediyorum bir günde.. enerjimde azalma olmadı. 59 kiloya kadar yapıcam bu diyeti 5-6 kilo daha var yani... 10 gün daha yapsam yıllradır görmediğim kiloya inceğime inanıyorum... sonrada korumaya başlıcam haftada bir gün yine çorba günüm yapıcam, 7 den sonra yemicem fln...

kızlar çok mutluyum

bu arada benim çorbamda kereviz yok.. kereviz olunca tadı çok kötü oluyor

Son düzenleme:
kızlar bu sabahta 64.1 kalktım ve regl oldum yani şişkinlikte olduğu halde çok iyi gidiyor. 2 günde toplamda 2.2 kg vermiş bulunmaktaym

Bu diyetle 2 sene önce yazın 1 haftada 5 kilo vermiştik. Kuzenlerim kardeşim ve ben. Kuzenimin bir tanesi sadece 1 kilo verdi çünkü zaten yeni diyetten çıkmıştı 30 kilo vermişti ve zayıftı haliyle vücudunda yağ yoktu. Biz 3 kişi 5er kilo verdik ama sabahları havuzda 1 saat yüzdük ve yürüyüş yaptık akşamları. Verdiğimiz kiloları da geri almadık. ki diyetimizin bittiği günün ertesi günü düğünümüz vardı düğün yemeklerinden tıka basa yedik sonraki günlerde de ipin ucunu iyice kaçırmıstık ama kiloları geri almadık:) Bu diyeti de kardeşimin arkadaşının prof. doktor anne babası vermişti bize hiçbir yan etkisi yok dedi. kendileri de uygulamışlar.
Dİyeti 1 hafta uyguladık sadece 3.gün biraz halsizlik oldu hepimizde. hem yaz günüydü hem bir anda vücudu şok bir diyete sokmustuk hem de deli gibi yüzüp yürüyüş yapıoduk resmen kolumuzu kaldırcak halimiz kalmamıstı:)
Şimdi tekrar yapıcam bu diyeti, zaten 2 aydır diyetteyim şu sıra metabolizmam yavasladı kilo vermem de yavaşladı bu diyeti vücudu şoklamak metabolizmayı hızlandırmak için yapıcam. Kilo vereceğimden de eminim (Allahın izniyle) Herkese de öneriyorum. Çorbanın tadı kötü evet, içmek biraz sıkıntı oluyor ama giden gerçekten yağdan gidiyor tuvalete çıktığınızda idrarınızın yağlı olduğunu farkediyorsunuz. 1 hafta dişinizi sıkın ve farkı görün diyorum sadece. Gerisi size kalmış:)

Son düzenleme:
Bu arada bizim yaptığımız çorbada soğan çorbası, efendime söyliyim kabaktır havuçtur kerevizdir yoktu. Sadece lahana, domates, biber, soğan, maydonoz vardı. içerken de üstüne limon suyu nane ve kırmızıbiber ekliyoduk. Bu sefer de öyle yapıcam. soğan çorbası tozu falan içinde kimyasallar var tuz var bence eklenmemeli. Kereviz de çorbanın tadını daha kötü yapar bence hiç içilmez gibi geliyor. Ben yine bildiğim gibi yapıcam

kızlar boza boza ilerledim bi kaç gün mangal partileri izin vermedi sağolsn ama 63.7 kalktım bu sabah. yarın kaç olur bilmiyorm bugün baya yedim. 58 e kadar devam edicem.. yalnız bu sefer fazla lahana koydm sanrm çorbamn tadı çok kötü oldu.... sarımsak fln eklicem yarın..

arkadaşlar kimse yok galiba. diyeti yapan varsa birbirimize destek olalım. ben bugün başladım, bi arkadaşımla birlikte. ne kadar verdiğimizi paylaşıcam.

bugündün 62.6 kalktım. bir gün yapıorm bir gün ödüllendiriyorm kendimi motivasyonum düşmüyor yaptığım günlerde mutlak 1 kilo gitmiş oluyor. toplamda 4 kilo oldu

3. günüm 3 kg vermişim ilk gün 5 bardak içtim dün 1 bardak içebildim bugünde 1 bardak çorbayı içince midem kalkıyor

bugündün 62.6 kalktım. bir gün yapıorm bir gün ödüllendiriyorm kendimi motivasyonum düşmüyor yaptığım günlerde mutlak 1 kilo gitmiş oluyor. toplamda 4 kilo oldu

merhaba arkadaşim MaşALLah guzel kilo vermişsin. gün içinde sadece corba mi ictin kahvalti vs. bisey yaptin mi? Bi de corbayi nasil hazirladin kisaca yazabilir misin. ben arada lahana suyu içiyodum ve tadina dayanabiliyorum. bi de corbayi deniyim bari...

kızlarrr ben bir kaç elma diyeti denemesinden sonra şimdide bunu ddenemek istiyorum desteklerinizi bekliyorum kimler yapıyor bilmiyorum ama umarım işe yarar bakalım görelim neler olacak herkese başarılar diliyorum yarın itibariyle başlıyorum çorbamı pişirdim şimdiden

kızlar ben de yapıyorum bu diyeti bugün 1.günüm. çorbanın tanelerini yemesek olmuyo mu acaba? daha önce yaptığımızda da zorrrrla yemiştim taneleri:26:

kızlar ben de yapıyorum bu diyeti bugün 1.günüm. çorbanın tanelerini yemesek olmuyo mu acaba? daha önce yaptığımızda da zorrrrla yemiştim taneleri:26:

canım merhaba bende bugün başladım taneleri derken neyi kasteddin bilmiyorum been robattan geçirdim hepsini o taneleri sölüyorsan bence tüketmelisin bağırsakları çalıştırmak açısından iyi olur gibime geliyor

robottan geçirince nasıl oluyor tadı acaba? yani mide bulandırmadan rahatlıkla yeniyor mu?

robottan geçirince nasıl oluyor tadı acaba? yani mide bulandırmadan rahatlıkla yeniyor mu?

canım ben bütün malzemeleri havucu lahanayı soğanı ve sarımsağı maydonozu robottan geçirip bol baharatlandırdım içebiliyorum ama baharat ve limon kurtarıyor işi zaten

selam arkadaşlar. çorbanın tadındaki berbatlığı giderme yolunu buldum. içerken içine 1-2 diş sarımsak eziyorum azcık tuz ve limon koyuyorum işkembe çorbası tadında bişey oluyo resmen bayıla bayıla içiyorum:)) bazı arkadaşlar sarımsak tozu soğan çorbası falan katmıs sanırım çorbanın içine ben öyle yapmadım, ilk orjinal halindeki gibi sadece lahana, domates, soğan, maydonoz ve biber kattım. dolayısıyla tadı çok iğrenç ve yavandı. sarımsak ve limonla bu sorunu çözdüm 2 kase arka arkaya içtim:)) aynı sorunu yaşıyorsanız bu şekilde yapabilirsiniz.

Kızlar ben bıraktım bu diyeti, midem kalktı sanırım dün geceden beri kusuyorum. sabah haşlanmış patates yedim, onu da çıkardım. şu dakika diyeti bırakmaya karar verdim. Çok da hevesliydim halbuki( daha önce yaptığımda hiç böyle olmamıstım ama bu sefer o çorbayı midem kaldırmadı. Dün akşam sarımsaklı limonlu bi yöntem bulmustum o güzeldi ama ondan önceki 3 kase çorba benim midemi bulandırdı anlaşılan, devam edemicem çorbayı döktüm az önce.. sizlere kolay gelsin

Ben bugun başladım diyete açıkcası burayı gördüğümde iyi oldu yoksa kendim konu açacaktım...

Sabah yaptım çorbamı bir güzelde yedim yani öğle iğrenç falanda degildi yani ben beğendim tadını

1 tabak lahana corbasi
2 Lt su
2 bardak Yeşilay icine limon ve kayısı atıp öyle iciyorum koca çaydanlık yapıp sıcak kalıyor hep

1 tabak lahana corbasi
1 Lt su
1 bardak Yeşilay içeceğim

Yaparkende 1 tabak daha yerim heralde

Birazdan meyve yiyeceğim

Bakalım Allah yüzümüzü kara çıkarmazsa vericen inşallah kiloları

Yarım saatte spor yaptım

ben bu diyeti daha önce de yaptım alışığım bu çorbaya aslında ama nedense bu sefer mideme yaramadı. 2.kaseyi içerken bir ara midem kalktı, sonra 3.yü zor içtim. gece de 4.yü içtim o dakikadan beri midem bulanıyor daha yeni yeni kendime geldim yediğim hiçbişey durmuyor midemde. Çok hevesliydim çok üzüldüm, devam edeyim diye zorladım kendimi ama kokusunu duyduğumda bile kötü oldum. Bir de sizin çorba yeni tarife göreyse onun tadı güzeldir sarımsaklar, soğan çorbaları oh ne ararsan var içinde:) ben orjinalini yaptım hiç katıksız katkısız yaptım.

ben yanliz kereviz sapi kullanmiyorum corba icinde ve ben tarifi baska yerden alip yaptim gayet iyi ben rahatsiz degilim corbadan limon cok severim hatta dolduruyorum liomn corbasi iciyorum resmen..birde spor yapiyorum acikcasi 2 gun olmasina ragmen tartida fark etti hadi bakalim insallah devami gelecek..ben sarmisak koymuyorum ayrica..

bu diyeti bi arkadaşım yapmıştı. diyetin son gününde kustu ve toplam 3 kilo verdi. onuda bir haftada geri almıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…