- 2 Ocak 2009
- 17
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar biraz once pisirdik corbamizi. maydanoz, yesil birber yesil sogan domates, havuc ve lahana, yagsiz et suyu ve bir tane bulyonla yaptik. yalniz tadi gayet guzel oldu. burda soylendigi gibi igrenc deil kesinlikle. kotu de kokmuyor.blenderdan cok kisa bir sure gecirdik lapa olmasin diye. hem de biraz tane gelsin istedik agzimiza. goruntu olarak mercimek corbasina benzior. bugun corbayi yapmadan once ekmek mi dersiniz cips mi dersiniz herseyi yemistim
ama simdi aksam yemegi niyetine icicem corbayi. yarindan itibaren de rejime basliycam tam olarak. yalniz bu kez kereviz koymayi unuttuk. almamisiz. ikinci yapisimizda onu da ekliycem. sanirim tadini kotu yapan kerevizdifisfisfis
neyse yazarim gelismeleri...a.s.a.s.
benimde ilk yaptıgımda hosuma gitmişti çorba zevkle içiyordum ama bikaç gün sonra sürekli içtigimden olsa gerek:) midem bulanmaya başladı artık zorla içiyorumbenneyaptımki
ben bugun akşam makarna ve yaşpasta yedimmm nolcakk şimdii diyete devam amaa dimii destek bekliyorumm
ben bugun akşam makarna ve yaşpasta yedimmm nolcakk şimdii diyete devam amaa dimii destek bekliyorumm