Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugün akupunktura başlıycam...daha öncesinde 17 kilo vermiştim.isveç diyeti ile de 14 günde 6 kilo verdim bi ara.dayanabilirseniz isveç diyeti çok süper sporla beraber yürüttüğünüzde acaip zevk alıyor insan...
yirmi koşu bandında sıkılmıyo musun ya...ben acaip sıkılıyorum koşu bandında yürüken...nasıl eğlenceli hale getirebilriim bilmiyorum. önceden 37 ekran tv vardı koşu bandı karşısında iyi gidiyordu şimdi yok...yürüyesim bile gelmiyor. havalar möalum dışarı da da yürmek mümkün değil...ne yapmalı bi akıl verin bana?
merhaba esın hanım bende corbayı bıraktım gına gelıyo ınsana ben fırsat buldukca gorumcemle yuruyus yapmaya calısıyorum sahılde zamanın nasıl gectıgını bıle anlamıyorum evde spor yapmak tek basına bıraz zor benımde elıptık bısıkletım var hakıkattan da cok sıkılıyo ınsan hareketlı pop muzık dınlesenız mesela fayda etmezmı
essincim rica etsem bana yollarmisin. ben bi site bulmustum ama bir türlü indiremedim, yani biseyler yanlis oldu.. ilgimi cekiyor.. ihtiyacim var.. bu veremicem korkusu beynime iyce yerlesmis, kurtulamiyorum bi türlü. faydasi olursa duacin olurum canim
esincim özel msj atamiyorum canim, henüz 100 mesajim olmamis sitede yinede cok sagol canim. bi site vardi hayatim degisti diye.. ordan bi kac kez denedim ama olmadi. kismet degilmis canim. benim face adresim yok canim.. yinede coooook tesekkür ederim..
bu arada kızlar ben tesadüfen bir site buldum.hipnozla zayıflamayı duydunuz mu bilmem ...işte bu sitede öle bilinç altına kilo vermesine yönelik telkinler yer alan müzikler var. bu siteyi aralıkta keşfettim.dinlemeye başladığım ilk andan itibaren etki gördüm. ertesi gün iştahım azaldı tabağımdaki en sevdiğim şey olan kumpiri yarım bıraktım yiyemedim :)))cips çekirdek vs abur cubura acaip düşkünlüğüm vardı...hiç canım istemiyor.yiyecek olsam da zevk ve tad almıyorum yemeyi bırakıyorum...sitenin adını burdan yazamıyorum site linki vermek ismi zikretmek yasak olduğu için siliniyor...... şeklinde yer alıyor.
bu gün bir de yine tesadufen aynı konu hakkında bir kitap buldum aldım.yasemin soysal diye biri yazmış tek şişman beyniniz diye...bu kitapta da bilinç altımızın bizim kilolarımız üzerinde egemn olduğunu ve bu egemenliği yıkmak için neler yapabileceğimizi anlatıyor. eğer bu tür konulara ilginiz varsa söyleyin özelden ismimi vereyim beni ekleyin ve mesajla site adını vereyim ha bu arada bu sitedeki telkinler ücretsiz. ve çok memnun kalacağınıza eminim :)))
zayıflamak için denemediğimiz yol kalmadı.bunu da denemenizi tavsiye ederim :)) kaybedecek tek şey iştahınız deme di demeyin...
slm kizlar bende baslamak istiyorum ama sormak istedigim bisey var, bu diyette SIK SIK tuvalete cikiyormusunuz.Birde corbayi sadece sabah ve aksam yesekte olurmu?...
slm kizlar bende baslamak istiyorum ama sormak istedigim bisey var, bu diyette SIK SIK tuvalete cikiyormusunuz.Birde corbayi sadece sabah ve aksam yesekte olurmu?...
3.gün
sabah lahana
ara 1 muz
öğlen gofret bir parça ekmek
ara çağla elma
akşam lahana salata
kilo 81.2 yani 500 gr vermişim
slm,çorbayı sabah akşam içsen de olur.mutlaka faydası oluyor.ama ne kadar çok içersen o kdar kilo verirsin.evet sık sık tuvalete çıkarıyor.hem de az su içsen de....