Laftan anlamayan kv ve kp!!

Param olsa verirdim yoksa haklisiniz ama eşinizin yerine hem de sertce cevap vermeniz olmamış.
Bende esimin bana ihtiyac birakmadan net bir cevap vermesini isterim ama esim kem kum etmekten baska birsey yapmiyor boyle durumlarda. Sertlik konusundada haksiz oldugumu soyleyemeyecegim borcumuz daha yeni bitecekken bizi tekrar sıkıntıya sokmaya haklari yok. Boyle bir anlayassizlik karsisinda poker suratli davranamam.

Inan bunlardada hep para muhabbeti donuyor. Midem bulaniyor artik. Bir aradayken 20 dkk sonra fenalik basiyor bana. Sunun evine su kadar para giriyor su ev aldi bu arsa aldi. Bir insan hep mi paradan konusur ya. Allah gozlerini doyursun.

AYNİSİ. Ya dert konusulur ya para, arsa, ev, tarla...

Bu durumda sizin esiniz pasifse suç onun
Asla istemiyorsaniz esinizde buna saygi duymali
Eş ailesi bunu onerebilir farkli birşey için de para isteyebilirler kabul edip etmemek size bağlı
KV ve kayinpedere kızmak yerine eşinizle halletmelisiniz
Şimdi yeniden okudum onbesbin sizin için büyük para oluyor çünkü tek maassiniz
Ve ailenizden de bayağı miras kalıyormuş size gerek yok ekstra mirasa

Inan bunlardada hep para muhabbeti donuyor. Midem bulaniyor artik. Bir aradayken 20 dkk sonra fenalik basiyor bana. Sunun evine su kadar para giriyor su ev aldi bu arsa aldi. Bir insan hep mi paradan konusur ya. Allah gozlerini doyursun.
Allahım aynı aileden bir tane de kocamda var.. ya bize soruyorlar maaşlarımızı,sen x alsan kocan y alsa diye, ya da milletin parasına hasetlik edip şöyle zenginler böyle malları var diye hesap ediyorlar..Hiç hoşlanmıyorum muhabbetlerinden de tavırlarından da

Onlara daha once rizam olmadigini belirtmemis olsaydim bu kadar tepki gostermezdim gercekten. Ama iki kez konusu acildi ve her ikisindede ustune basa basa kendimize ancak yettigimizi belirttigim halde hala diretmeye devam etmeleri sinir etti beni. Goz gore gore bizi huzursuz ediyorlar.

Ayni ayni

Belli ki eşiniz vermemek konusunda emin değil. Yani yine ortada eşitlik yok yine bir kişi kendi başına karar veriyor. Biraz da onu demek istemiştim. Ben böyle konularda beraber karar verilmeli diyorum. Neyse eşiniz dert etmiyorsa ne güzel sorun yok.

Kayinpederiniz hazirdan mala konmasinlar derdinde anlasilan. Teklif makul ancak sizde yillardir borc odedik diyorsunuz. Sizi anlayabiliyorum insan bi yerden sonra mal sahibide olsa bikiyor siz de haklisiniz .

Bu durumda biz bu kişilere kizsak ta suç eslerimizde
Benim esimin aileside saçma sapan istekleri var ama geçende iyice irdeledim baktim suc eşimde onlara bu fırsatı eşim veriyor
Yani oklari bu durumda yönetmeniz gereken kişi eşiniz

Hep gelirleri hesaplarlar zaten, giderler kimsenin umurunda olmaz.

Oturup konuşulsa boyle bir yatırım yapalim mi diye niye olmasin? Ama emrivaki yapılması, zorluk ceksinler biraz demesi mide bulandirmis. Sınırları koruyamamak bu. Oğlumun parasi benim param kafasi. Sonra iste boyle boyle aman niye evlendim ben diyor insan. Yıkık dökük evlilik vs.

Evet doğru pasif kaincq böyle oluyor. Geneli pasif kalıyor

dünyanın en karlı yatırımıda olsa bugün çocuklarınızdan kısmak zorunda olacağınız bir yatırım yapılmaz bana göre. parayı bir yere yettirebilme stresi insanı tüketiyor. eşinizin buna dayanamayacağınızı kabullenmesi lazım ve net olmalı ailesine. kp size kalacak diyorsa elindeki parayı eşit bölsün eşinize ve kardeşine. size kalmış ve stres yaratmamış olur, kimseninde sinirleri bozulmaz. size kalacak diyorlarda siz istiyormusunuz diye sormak akıllarına gelmiyor niyeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…