• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan lafraise in bohçasıı geldiii :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
maşşalllah canım:nazar:, Allah ağız tadı ile güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, güzel heycanlar olmalı bunlar, Allahım inşallah bizlere de nasip eder.

herseyin cok şık ve kaliteli. guzel ve mutlu gunlerde kullanmak nasip olsun :)

kızlaar nisan oldugu icin giremedim simdi gördüm kusuruma bakmayın olur muu :)))

cok tesekkür ederim kızlarr cok incesiniz daha güzelleri sizin olsunnn :)

çok güzel bohçan cnm az öz ve kalitelisinden güle güle kullan:)

canımmmm cok tesekkür ederim :)) nişanda böyle oluyormuş nişanlımın adetlerinde dügün bohçası ağır oluyormuş. nişan kıyafetiminde olması gerekkli normalde ama ben kendim yaptırmak istedim o yüzden herkes kendi kıyafetini aldı ;)

öncellikle hayırlı olsun canım herşeyin çok güzel

deniz kabuğu makyaj çantası ve bohçayı nerden aldın acaba acanım?

cooookk tesekkür ederim :)
canım bohçam ve deniz kabugu kapalı çarsıdan ama makyaj çantam orjinal louis vuitton ;)

cookk tesekkürrr ederim cok incesin :)

fiyatı nedir acaba canım??bizde geline almak istiyoruz da çok hoşumuza giitti

çok güzel ya maşallah.. seninkileri görünce kendiminkileri beğenmedim şimdi:68: çantan ve cüzdanın çok güzel netten alabileceğim bi yer var mı acaba bunlardan

çok güzel ya maşallah.. seninkileri görünce kendiminkileri beğenmedim şimdi:68: çantan ve cüzdanın çok güzel netten alabileceğim bi yer var mı acaba bunlardan

tesekkür ederim canım :)) öyle demee :) canım netten louis vuitton ın sitesinden alabiliyosun.

Maşallah Allah Tamamına Erdirsin Hepsi Çok Güzel

amiin canım insallah cok tesekkür ederim :)

Back