ay cok yardimci oldun canim sagol. Bana kiyafetide beraber gidip alicaz sonra heralde dedigin gibi gecelik takimi camasiri falan aliriz . Ama simdi kiayfetide 3-4 takimmi alicam yoksa 1 takimmi. Bizim memlekette 10 kat aldirirlar falan baya cok aliniyor simdi bende bilmeden 5-6 kat kiyafet secerim sonra ayip olmasin. Him soyledigin gibi seyler koyariz bizde heralde bohcaya ama ben sanirim dugunden sonra veririm bohcalari. Nisanlim ablasina benim el yapimi yatak ortulerden cok hoslandiigmi soylemis ablasida ben yaparim ona bitane demis artik ama onu oylesine yapiyor sanirim hosuma gittigi icin. Bohca hazirliyormus birde oyle nakisli bana neler koyucagini bilmiyorum ama. Neyse turkiye gelince ogrenirim heralde konusurken laf arasi ogrenmeye calisiyim.
Canim birde nisan takilarini beraber mi seciyorsunuz yoksa kayinvalidenler kendileri mi alip geliyor ?
ya yöreden yöreye farkediyor onlar şimdi ben kıyafet almak istemedigimi söyleyince sadece bunları seçtim ben eğer alsaydım sadece nişanda giyecegim kıyafetimi ve ayakkabımı aldırıcaktım ama bu nişan bohçası düğün bohçasında nolur bilmiyorum yemek olayınıda inan hiç bilmiyorum bizim nişan yemekli olucak zaten yemek vermicek iki tarafta düğünde yemekli olucak salon gibi bi yerde olmicaksa belki o yüzden yemek veriyorlardır. birde altın alışverişinede ayrıca çıktık bileziklerime kadar hepsini ben seçtim ama bu adetten daha ziyade kaynanada bağlı.. bana alınan herşeyi bohçayı bohçadakileri bile hepsi benim seçtiklerim ve begendiklerim oldu.