• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan lafraise in bohçasıı geldiii :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
öncelikle hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin,bohçan'da çok şık modern hepsini güzel günlerde kullan hayırlısı ile .....

öncelikle hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin,bohçan'da çok şık modern hepsini güzel günlerde kullan hayırlısı ile .....

çok teşekkürr ederimm amin inşallahh cümlemizinkini :)) daha güzelleri isteyenlerin olsun inşallahh

geceliğin deniz kabuğu kutusu çantan cüzdanın v.s hepsi çook güzel.Allah içine sindirsin, mutluluk ve huzurla kullan canım.

geceliğin deniz kabuğu kutusu çantan cüzdanın v.s hepsi çook güzel.Allah içine sindirsin, mutluluk ve huzurla kullan canım.

ayyyy cok tesekkürrr ederiimm :)) amiin inşallah
daha güzelleri senin minik kelebeğine nasipp olsunnn sizede görmek nasip olsun inşallahhh..

Son düzenleme:
ayyyy cok tesekkürrr ederiimm :)) amiin inşallah
daha güzelleri senin minik kelebeğine nasipp olsunnn sizede görmek nasip olsun inşallahhh..

amin canım amin deeee. minik kelebeğim bende kalsın yaaa bohça değil pırlantadan sandık gelse vermem ben miniğimiiii. gerçi hepimiz anne- babamızın miniğiydik bir zamanlar çekip çekip gittik sonra...

amin canım amin deeee. minik kelebeğim bende kalsın yaaa bohça değil pırlantadan sandık gelse vermem ben miniğimiiii. gerçi hepimiz anne- babamızın miniğiydik bir zamanlar çekip çekip gittik sonra...

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..
öyle yaa hepimiz küçücüktük büyüdük sen anne oldun biz evleniyoruzz başkaları evlendi anne oldu.. böyle gelmiş böyleee gidiyorr...
ben hiç annemi bırakmak istemiyorum off of açmicam bu konuyu :((((((

Son düzenleme:

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..
öyle yaa hepimiz küçücüktük büyüdük sen anne oldun biz evleniyoruzz başkaları evlendi anne oldu.. böyle gelmiş böyleee gidiyorr...
ben hiç annemi bırakmak istemiyorum off of açmicam bu konuyu :((((((

naptınız yaaa 2 dk oyun oynayam dedim hemen damara bağlamışsınız meseleyi bak benim 29 günüm kaldı bırakın ben ağlıyım:43:

naptınız yaaa 2 dk oyun oynayam dedim hemen damara bağlamışsınız meseleyi bak benim 29 günüm kaldı bırakın ben ağlıyım:43:

zaman cizelgemiz aynı gidiyo sadece ay farkı var benmki 1 hafta 2 gün oluyo seninki 1 ay 2 gün :))
allah banada o günleri gösterrsinnnnnnnn :)):nazar:

zaman cizelgemiz aynı gidiyo sadece ay farkı var benmki 1 hafta 2 gün oluyo seninki 1 ay 2 gün :))
allah banada o günleri gösterrsinnnnnnnn :)):nazar:

he he o günler yaklaşınca görürüm cadı benim gibi ağlak olda gör:43:
şaka bi yana güzel tabi ama insanın bi tarafı heran vazgeçemeye hazır inanki bi tarafı da heyecanlı sevdiğine kavuşacak olmanımn verdiği sevinç ama öbür taraftan bırakıp gideceğin evin annennnnnn ayy açtınız muslukları hadi bakalım:43::43::43:

he he o günler yaklaşınca görürüm cadı benim gibi ağlak olda gör:43:
şaka bi yana güzel tabi ama insanın bi tarafı heran vazgeçemeye hazır inanki bi tarafı da heyecanlı sevdiğine kavuşacak olmanımn verdiği sevinç ama öbür taraftan bırakıp gideceğin evin annennnnnn ayy açtınız muslukları hadi bakalım:43::43::43:

kapa çabuk kapa ! hayattaki en acı şey ölüm onun acısını bile dindirebiliyorsa insan evlenip mutlu olurken acı çekmemeli biz senin için mutluyuz Allaha şükür. herşey gibi buna da alışacaz. hem üzülme sen evden gidince yer genişleyecek :D su - elektirik masrafı azalacak kapının önünde terliğin ayakkabın yer işgal etmeyecek, banyoda tarağın saç telin olmayacak. yeterince acımasız oldum sanırım :52: hadi kapatın muslukları

tabiii yaaa onlar hazırladılarr bile kendileriniii bu duruma insanın en mutlu anı canının parçasının mutlu olmasını gördüğü andırr.. çabuk evlen gittee bi torun ver söyle en tatlı olanındannnnn... en azından ablişin var bak ne güzel her durumda destek. ben anneme diyorum seni benden önce evlendirelim :)))

tabiii yaaa onlar hazırladılarr bile kendileriniii bu duruma insanın en mutlu anı canının parçasının mutlu olmasını gördüğü andırr.. çabuk evlen gittee bi torun ver söyle en tatlı olanındannnnn... en azından ablişin var bak ne güzel her durumda destek. ben anneme diyorum seni benden önce evlendirelim :)))

ayy bi yeğenim olsa en karasından oyyy yerim ben onuu. kara kelebeğim benimmmmmmm. ay düşüncesi bile bi hoş etti. lafraise sende anneni evlendir annen derki lafraise senin düğün ayın kaçındaydı yaa? sen tarihi söylersin ''hımm tamam tatlım hatırladım der.'' düğünde de hiç oturmadan oynarmış.

:nazar::nazar::nazar: Maşallh canımm harikaa bir bohçaa hazırlanmışş güle güle kullan inş. balımm :16:
Kim tanıttı çeyizlerinii ?? Gecelik takımın batistamı balım bide son olarak deniz kabuğu şeklindeki bohçana bayıldımm eminönünde görmüştüm ilk çok beğenmiştimm fiyatını biliyomusun cnm ?

Canım hepsi çok güzeller, özenle seçilmişler maşallah:nazar:
Bu arada kayınvalidenlerin hakkını yeme, hiç bir masraftan kaçınmamışlar, herşeyi en iyisinden almışlar. Hepsi harika, güzel günlerde kullanman dileğimle:16:

:nazar::nazar::nazar: Maşallh canımm harikaa bir bohçaa hazırlanmışş güle güle kullan inş. balımm :16:
Kim tanıttı çeyizlerinii ?? Gecelik takımın batistamı balım bide son olarak deniz kabuğu şeklindeki bohçana bayıldımm eminönünde görmüştüm ilk çok beğenmiştimm fiyatını biliyomusun cnm ?

ayyy begenmene cook sevinndiimm daha güzelleri senin olsuuunn:)) inşallaahh..

bohçamı bana açtırdı kayınvalidem onlarda adet öyleymiş ben tanıttım hepsini.. valla bebegm gecelik takımı kutusunda gelmedi üstüne baktım yazmıyo kutusunu göndericek çeyize koyim diyee o zaman yazarım inan hiç hatırlamıyorum.

kapalıçarşıdann aldık onu biz yanlış hatırlamıyosam önce 210 dedi 175 e indirdiler

Son düzenleme:
Back