ay cok yardimci oldun canim sagol. Bana kiyafetide beraber gidip alicaz sonra heralde dedigin gibi gecelik takimi camasiri falan aliriz . Ama simdi kiayfetide 3-4 takimmi alicam yoksa 1 takimmi. Bizim memlekette 10 kat aldirirlar falan baya cok aliniyor simdi bende bilmeden 5-6 kat kiyafet secerim sonra ayip olmasin. Him soyledigin gibi seyler koyariz bizde heralde bohcaya ama ben sanirim dugunden sonra veririm bohcalari. Nisanlim ablasina benim el yapimi yatak ortulerden cok hoslandiigmi soylemis ablasida ben yaparim ona bitane demis artik ama onu oylesine yapiyor sanirim hosuma gittigi icin. Bohca hazirliyormus birde oyle nakisli bana neler koyucagini bilmiyorum ama. Neyse turkiye gelince ogrenirim heralde konusurken laf arasi ogrenmeye calisiyim.
Canim birde nisan takilarini beraber mi seciyorsunuz yoksa kayinvalidenler kendileri mi alip geliyor ?
ayyy allahım bu nası bi zerafet nası güzel eşyalar maşallah ne kadar güzel seçimler hepsi birbirinden güzel bayıldım ya mutlu günlerde kullan işallahallahım bütün isteyenlere nasip etsin
maşallah herşeyin çok çok çok güzel... makyaj kutuna bayıldım... Herşeyini güle güle güzel günlerde kullan inşallah.
sagol canim cok yardimci oldun. Utanarak soruyorum ama altin ne kadar normal orduda mesela 10 tane burma bilezik 33 gram tanesi ve 1 hasir seti istesem normal degil mi.
sagol canim cok yardimci oldun. Utanarak soruyorum ama altin ne kadar normal orduda mesela 10 tane burma bilezik 33 gram tanesi ve 1 hasir seti istesem normal degil mi.
sen peri padişahının kızı eşin de sultan süleyman ın küçük torunu ise gayet normal
altının gram fiyatının 80 tlyi aştıgını düsünürsek bilezik ve setle birlikte sen nerdeyse 35 40 bin tl lik altın istiyorsun
buralardan okugudum kadarı ile hala belli miktarda bilezik isteyenler var her ne kadar bana cok ayıp ve ters gelse de ama
bu zamanda altın bu kadar pahalıyken
böyle gramından tanesine kadar altın istemek hem de bu kadar büyük miktarda inanılmaz ayıp
bu kadar altın alınabilmesi için karsındakinin cok zengin olması lazım
artı bu kadar altın isteyebileceksen bence senin ailenin de durumunun baya iyi olması lazım
ama o kadar zengin olsan zaten bunun muhabbetini yapmazsın
nerden bakarsan yanlış ve normal değil bence.
sen peri padişahının kızı eşin de sultan süleyman ın küçük torunu ise gayet normal
altının gram fiyatının 80 tlyi aştıgını düsünürsek bilezik ve setle birlikte sen nerdeyse 35 40 bin tl lik altın istiyorsun
buralardan okugudum kadarı ile hala belli miktarda bilezik isteyenler var her ne kadar bana cok ayıp ve ters gelse de ama
bu zamanda altın bu kadar pahalıyken
böyle gramından tanesine kadar altın istemek hem de bu kadar büyük miktarda inanılmaz ayıp
bu kadar altın alınabilmesi için karsındakinin cok zengin olması lazım
artı bu kadar altın isteyebileceksen bence senin ailenin de durumunun baya iyi olması lazım
ama o kadar zengin olsan zaten bunun muhabbetini yapmazsın
nerden bakarsan yanlış ve normal değil bence.
Senin soyledigine bakilirsa ben o zaman gercekten peri padisahinin kiziyim :). Acikcasi benim ailemin durumu nisanlimin durumundan iyi.Hatta ilk tanisildiginda abisi cok sasirmisti oglum bu kizi sana vermezler durumlari cok iyi diye ama ailem bu konuyu onemsemiyor. Sana ayip gelebilir ama heryerde demekki ayip degilki erkek tarafi fazlasiyla yapiyor. Daha dun bir akrabalarin dugunundeydim ve damadin annesi babasi 70 bin tl lik altin takti.
durumu olan 70 bin de takar 170 bin de
ama bunu nerden biliyorsunuz
bunun biliniyor olması ya da duyuruluyor olması da bana göre ayıp
her geline duruma göre bir şeyler yapılıyor
senin ailenin durumu da iyiymiş sizin oralar da adetmiş madem
nişanlım da durumn farkında diyorsan zaten ona göre bir sey takıcaktır
ben takılmasın demiyorum ki
sadece bunun tanesi ile gramı ile istenmesi cok ayıptır
ayrıca adet vs kisvesi altına bence biz gelinler işimize gelince sıgınıyoruz bunu genel olarak yazıyorum sarikirmizim direk sana degil
isimize gelince ama adet onu alsınlar bunu alsınlar
peki hangimiz daha 1 2 kusak oncesinde adet oldugu üzere kayınvalidemizin evine gelin gitmeyi kabul ederiz mesela nerdeyse hicbirimiz zorunlu olarak yasamak zorunda olanları saymazsak nerdeyse kime gönüllü degil
bence ayrıca 70 bin tl lik altın takabilicek hakkaten sayılı insan vardır
ama insanlar beklentileri de farklı sanırım
buralarda okuyorum
3 bin tl ye dügün salonu tutuluyor ama 30 bin tl lik takı isteniyor
benim nisan ve dügünün kendisine harcadıgım para toplamda misafilerin de taktılarıile birlikte takılan altınların 3 katından fazladır sanırım
ama benim icin önemli olan takılan altın degildi
ben hayatım boyunca hatırlayacagım cok güzel 2 gece istemiştim.
sevdigi insanla evlenicek insanlar bu tarz konuları bu kadar dert etmemeli bence
burda okuyoruz 1 oda evim 1 bakır bilezigim olsun ama yeter ki sevgilime kavusayım diyen arkadslarımız da cok
ama görücü usulu evlenenler belki daha cok önemsiyordur
yani kızınızı kimseye vermediniz sonunda 3 bilezik bile takamayan adama mı verdiniz diyen insanın agzının payını veremiyorsanız zaten diyecek bir sey yok bence.
maşallahh... çok güzel şeyler... güle güle huzurla kullan inşallah...
çok güzel olmuş bohçaların güle güle kullan inşallah. geceliğinin aynısını bende almıştım. pierre cardin değil markası eminim. ama bende hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?