Canım hepsi çok güzeller, özenle seçilmişler maşallah
Bu arada kayınvalidenlerin hakkını yeme, hiç bir masraftan kaçınmamışlar, herşeyi en iyisinden almışlar. Hepsi harika, güzel günlerde kullanman dileğimle
kapa çabuk kapa ! hayattaki en acı şey ölüm onun acısını bile dindirebiliyorsa insan evlenip mutlu olurken acı çekmemeli biz senin için mutluyuz Allaha şükür. herşey gibi buna da alışacaz. hem üzülme sen evden gidince yer genişleyeceksu - elektirik masrafı azalacak kapının önünde terliğin ayakkabın yer işgal etmeyecek, banyoda tarağın saç telin olmayacak. yeterince acımasız oldum sanırım hadi kapatın muslukları
tabiii yaaa onlar hazırladılarr bile kendileriniii bu duruma insanın en mutlu anı canının parçasının mutlu olmasını gördüğü andırr.. çabuk evlen gittee bi torun ver söyle en tatlı olanındannnnn... en azından ablişin var bak ne güzel her durumda destek. ben anneme diyorum seni benden önce evlendirelim :)))
ayy bi yeğenim olsa en karasından oyyy yerim ben onuu. kara kelebeğim benimmmmmmm. ay düşüncesi bile bi hoş etti. lafraise sende anneni evlendir annen derki lafraise senin düğün ayın kaçındaydı yaa? sen tarihi söylersin ''hımm tamam tatlım hatırladım der.'' düğünde de hiç oturmadan oynarmış.
çok teşekkürr ederimm çok mutlu oluyorum böyle görünce :)) yok canım allah var kayınvalidem daha alıyordudaa ben istemedimm o konularda çok cömert allah var esirgemez zaten benim kayınvalidem azıcık kokoş genç kızlara taş çıkartırhep en iyisi olsun diye ugraştı elinden geleni yaptı
ama bizde yaptık hep en iyisi olsun dedik masraftan hiç kaçınmadık iki tarafta aynı özveriyi gösterdi bohçayı hazırlarken onunda resimlerini paylaşıcam
lafraise valla kayınvalidene hayran oldum
çeyiz değil hazine sandığı hazırlamış mübarek
her şeyin en iyilerinden almış
sırf o makyaj çantan bile kücük bir servet
masallah masallahh Allah en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
evin hep böyle güzel şeylerle dolsun taşsın
bekarlara da böyle kayınvalide nasip etsin :)
Belli canım, kayınvaliden hem kokoş, hem sosyetik hemde gösterişi sevenlerden. Sana aldıkları tahiminen 10 milyarı bulmuştur değilmi
MaaaaaaashallahHepsi cok guzelmis
ay canim cok guzel gule gule kullan. Ben aslinda senden biraz bilgi almak istiyorum kayinvalidenler sanirim ordulu. Bende orduya gelin gidicem ama hic adetleri bilmiyorum sozlume sordummu o zaten hic birseyden anlamiyo :). Ablasi bana bohca hazirliyormus ama neler oldugnu bilmiyor sozlum. Bana onlar ne alcak veya kiyafetler bu bohcadan ayri mi veya nasil oluyr, benim neler yapmam lazim. Gordugum kadariyla senin bohcanda kiyafet yok onlari ayri mi aldiniz nasil oluyor. Birde bizde erkek tarafina bohca dugunden sonra verilir yani gorumcelere kayinvalideye hepsine ayri bohca pijama havlu seccade basortusu gibi seyler.
Bana bu konuda biraz bilgi verebilirmisin 1 ay sonra nisanim olcak. Ama hicbirseyden haberim yok
ay harika yaaa,dur maşallah dicektim.maşallah,maşallahbu ne ince zevk,zerafet hayran oldum.yoksa alanı alınmaya layık görülen mi bu kadar zevklendirdi sevildiğinden güzel günlerde kullanman dileğiyle.sayende kayınvalideler isteyince neler yaparmış gördüm:)
Maşallh canımm harikaa bir bohçaa hazırlanmışş güle güle kullan inş. balımm
Kim tanıttı çeyizlerinii ?? Gecelik takımın batistamı balım bide son olarak deniz kabuğu şeklindeki bohçana bayıldımm eminönünde görmüştüm ilk çok beğenmiştimm fiyatını biliyomusun cnm ?
bohçamı bana açtırdı kayınvalidem onlarda adet öyleymiş ben tanıttım hepsini..
maşallah
çok güsel olmuş bohçaların..
artık darısı bizim başımıza
balböceğiyle ikimiz bohçayı tanıtma konusunda bilirkişilik yaptığımız için en çok bunu merak etmiştik tabihayırlı olsun bu arada,çok beğendim ben de.güle güle kullan,maşallah
bacım daha çantanı arada verirsin kullanırım istanbula gelirsem
ne demek canım al canta sana feda olsunn :)) inşallah geliceksn
cok tesekkür ederim daha güzelleri senin olsun :) evet kayınvalidem ordulu, normalde kıyafette bohçayla beraber gelir canım ama ben kıyafetimi onlar alsın istemedim onlar alınca istedigim gibi olmaması cok yüksek ihtimaldi o yüzden herkes kendi kıyafetini alsın dedik bohça alışverişinede gelinle beraber gidilir çamaşırı gecelik takımı vs.. onlarda da herkese bohça yapılıyor ben tek cocuk oldugum için dedemlere annemede bohça hazırlamışlar mesela anneme havlu seccade nevresim takımı çorap birde banyo havlusu gibi birşey koymuşlar dedemlere gömlek dedemin eşi için kumaş tesbih başörtüsü çorap koymuşlar onlar dün getirdiler bana bizde haftaya götürücez abisine ve annesine de hazırlicaz. çorap, tesbih gömlek havlu, seccade koyucaz.. bizde her iki tarafta da baba yok o yüzden bizde öyle birşey olmadı ama babasınada varsa erkek kardeşinede bohça hazırlarken onlarda çamaşır koyulmazmış ayıpmış inşallah işine yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?