öncelikle hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin,bohçan'da çok şık modern hepsini güzel günlerde kullan hayırlısı ile .....
geceliğin deniz kabuğu kutusu çantan cüzdanın v.s hepsi çook güzel.Allah içine sindirsin, mutluluk ve huzurla kullan canım.
geceliğin deniz kabuğu kutusu çantan cüzdanın v.s hepsi çook güzel.Allah içine sindirsin, mutluluk ve huzurla kullan canım.
anammmm ablişimde burdaymış
ayyyy cok tesekkürrr ederiimm :)) amiin inşallah
daha güzelleri senin minik kelebeğine nasipp olsunnn sizede görmek nasip olsun inşallahhh..
amin canım amin deeee. minik kelebeğim bende kalsın yaaa bohça değil pırlantadan sandık gelse vermem ben miniğimiiii. gerçi hepimiz anne- babamızın miniğiydik bir zamanlar çekip çekip gittik sonra...
amin canım amin deeee. minik kelebeğim bende kalsın yaaa bohça değil pırlantadan sandık gelse vermem ben miniğimiiii. gerçi hepimiz anne- babamızın miniğiydik bir zamanlar çekip çekip gittik sonra...
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..
öyle yaa hepimiz küçücüktük büyüdük sen anne oldun biz evleniyoruzz başkaları evlendi anne oldu.. böyle gelmiş böyleee gidiyorr...
ben hiç annemi bırakmak istemiyorum off of açmicam bu konuyu(((((
hemşehri dayanışması yapayım dedim .ama gerçekten çok güzel bohça hazırlanmış, demi maşşallah? yarın benim bohçam gelince sizde benimkileri beğenirsiniz artık
naptınız yaaa 2 dk oyun oynayam dedim hemen damara bağlamışsınız meseleyi bak benim 29 günüm kaldı bırakın ben ağlıyım
zaman cizelgemiz aynı gidiyo sadece ay farkı var benmki 1 hafta 2 gün oluyo seninki 1 ay 2 gün :))
allah banada o günleri gösterrsinnnnnnnn :))
he he o günler yaklaşınca görürüm cadı benim gibi ağlak olda gör
şaka bi yana güzel tabi ama insanın bi tarafı heran vazgeçemeye hazır inanki bi tarafı da heyecanlı sevdiğine kavuşacak olmanımn verdiği sevinç ama öbür taraftan bırakıp gideceğin evin annennnnnn ayy açtınız muslukları hadi bakalım
tabiii yaaa onlar hazırladılarr bile kendileriniii bu duruma insanın en mutlu anı canının parçasının mutlu olmasını gördüğü andırr.. çabuk evlen gittee bi torun ver söyle en tatlı olanındannnnn... en azından ablişin var bak ne güzel her durumda destek. ben anneme diyorum seni benden önce evlendirelim :)))
canım maşaallah çok güzel hepsi.allah tamamını erdirsin. hep mutlu ol canım benim............
Maşallh canımm harikaa bir bohçaa hazırlanmışş güle güle kullan inş. balımm
Kim tanıttı çeyizlerinii ?? Gecelik takımın batistamı balım bide son olarak deniz kabuğu şeklindeki bohçana bayıldımm eminönünde görmüştüm ilk çok beğenmiştimm fiyatını biliyomusun cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?